QizensWereld

Welkom in mijn wereld!

Alles wat ik innerlijk ervaar, transformeer ik via mijn kunst uitingen. Mijn creativiteit heb ik altijd gebruikt als een brug naar heling. Tijdens het geven van Shiatsu ben ik ook een brug tussen hemel en aarde. En werk ik ook met kleuren, klanken, frequenties, beelden en de natuur via de elementen die buiten ons, maar ook in ons leven. Een andere creatieve dans, met een ander pallet. Maar in essentie is er geen verschil, want tijdens een Kunst-, Fotografie/Video-, Schrijf- en een Shiatsureis kan ik alleen tot activerende helingskunst komen als ik vanuit mijn hart een brug maak tussen hemel en aarde, het fysieke en het esoterische, het vrouwelijke en het mannelijke.

Mijn Creatieve Sjamanen zelf werkt samen met mijn hogere zelf en alles dat is. Als je wil weten wat dat precies inhoudt bekijk dan de Engelstalige Starseed Galactiche Chart reading video die een Galactische Sjamanen zus voor me maakte. De video vind je onderaan de pagina “About me”. Door vele jaren innerlijk hard te werken en de schaduw lagen van angst, trauma’s, illusies enz. te transformeren naar een hogere frequentie, ben ik nu 1 met alles dat ik ben en alles dat is. Mijn innerlijk zelf weet weer de weg naar de codes, visioenen, heling, activaties en antwoorden die nodig zijn om via mijn creatieve manier van dienstbaarheid een ieder te assisteren op zijn of haar pad van ontwaking. Mijn Gaia Love Activation video’s, Gaia Fotografie, Gaia Activation Art, Innerlijk kind creatieve activatie workshops (zie mijn youtube kanaal), mijn Liefland kinderverhaal /liedjes en mijn Vision Art zijn hier om een ieder te helpen herinneren door activatie vanuit de hoogste bron van liefde, wie ze werkelijk zijn. Alles wat resoneert met jou hart is nodig voor je in het nu. Voel en beleef, mocht mijn weg met jouw hart resoneren voel je dan vrij om mij een mailtje te sturen om te kijken hoe ik en mijn team iets voor jou kunnen beteken in jouw unieke proces van wakker worden uit deze droom en weer thuis te komen in de Gouden Tijd/ de Nieuwe Aarde die reeds op je wacht.

Wij zijn allemaal een galactisch universeel wezen van licht en liefde en hebben de kracht om in verbinding te staan met alles dat is op alle galactische niveaus. Wij kunnen verandering globaal in gang zetten en manifesteren, door zelf te veranderen van binnenuit. Weer in verbinding te komen met de oneindige bron van licht en liefde dat je in essentie bent. Wij zijn allemaal zoveel meer dan dat we altijd hebben gedacht te zijn. Het begint met van jezelf te leren houden, in je waarheid staan, jezelf vergeven en leven in dankbaarheid zonder oordeel. Om daar te komen zal je eerst voor jezelf moeten kiezen, eerst jezelf helen, alvorens je er werkelijk voor een ander kan zijn. Claim je eigen ruimte op en volg iedere beweging die jouw hart gelukkig maakt. Een periode van “egoïsme” is nodig. Zo komt je vanzelf steeds een stap dichter bij de bron van pure liefde. Het thuiskomen in jezelf. Eenmaal daar zul je, je nooit meer alleen voelen en zal je nooit meer verdrinken in je emoties en/of indrukken van buitenaf. Het leven wordt een groot feest van liefde en herkenning. Maar alleen jij kan de beslissing maken. Velen zijn je voor gegaan en zijn hier om je te assisteren. Voel wie of wat resoneert met je hart en gebruik dat om te groeien. Niet meer hoofd hart, nee vanaf nu eerst het hart en dan het hoofd. Het begrijpen komt vanzelf. De AHA momenten zullen volgen. Alle kennis zit al in je (DNA), je hoeft het alleen maar te activeren door weer te leren vertrouwen op het pad van jou hart. Testjes voor je ziel zullen blijven, eenmaal geslaagd ga je weer een frequentie omhoog en wordt het leven weer wat makkelijker. Je bent tenslotte op de Aardeschool, en jij creëert je eigen wereld met jouw frequentie. Hoe meer liefde, waarheid en vergeving je van binnenuit naar buiten toe reflecteert, hoe meer je het weerspiegeld gaat zien in jouw wereld.

In het nu is mijn liefde en intentie voornamelijk gericht op het het verspreiden van Gaia’s schoonheid via mijn creatieve Love Activation Video’s, 5D Visioen Activatie Portretten en het voortbrengen en verspreiden van het Liefland scholen project, het Liefland boek, de liedjes, de Qizensworld & Liefland kleding, (deur)posters, behang en (deur)stickers . We zijn op zoek naar hart bezielde mede mensen, buurtcentrums en scholen die Liefland willen ondersteunen door de magische, muzikale en liefdevolle boodschap te verspreiden onder de kinderen via het boek en de liedjes van Liefland. En hart bezielde mensen die dit project, de Liefland & Qizensworld kleding en merchandise financieel willen ondersteunen. In de vorm van een donatie of investering. Voor meer informatie over het boek en de liedjes van Liefland klik HIER.  Het boek is nu te bestellen via de webwinkel. De eerste 5 Liefland liedjes kunt u vinden op mijn YouTube channel (zie rechter menu).

Heeft u een verjaardag binnenkort? En wilt u dit keer een uniek hand gemaakt cadeautje? Dat kan, neem ook maar eens een kijkje bij mijn hand beschilderde armbanden en kettingen. En wat dacht u van een magisch portret voor u geliefde? Of voor u zelf? U kunt voorbeelden zien en u aanmelden voor een magische portret via de Facebook pagina “Qizensworld Vision Art”. Via de webwinkel kunt u ook Qizenworld & Liefland kleding, behang, deur/raam posters en stickers bestellen. Heeft u website misschien een nieuwe uitstraling nodig? Of zoekt u een freelance patronen ontwerpster? Wilt u, uw klanten in u restaurant of winkel verwennen met Liefdes Activaties?, dit kan via de Nieuwe Aarde activatie video’s. Deze verhogen de sfeer en frequentie van liefde in u shop, op u feestje of restaurant., Lees meer over de Nieuwe Aarde Activatie video’s hier.  Weet dat alles mogelijk is in mijn creatieve wereld! Voorbeelden van mijn creatieve werk kunt u HIER zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht u nu niet energie hebben in de vorm van geld, weet dat er altijd een weg is. U kunt ook per maand betalen of energie uitwisseling doen via producten of het delen van energiewerk. Geld is een middel en mag geen obstakel zijn als het gaat om het delen en ontvangen van heling, schoonheid en geluk!

Vind u leuk wat ik heb te delen, weet dat mijn ik intens dankbaar is als u besluit ook iets te delen in de vorm van een donatie. Dit is wat ik doe en hier leef ik van. Mede door u steun kan ik mijn werk blijven doen en mijn kunst, heling en kinderactiviteiten blijvend doorgeven aan een ieder die liefde, geluk en heling nodig heeft.

Bedankt voor u unieke zijn!

Veel liefs,

Qizenna

EMAIL: mail

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *