Boek Liefland Nederlands

Allereerst wil de Liefland familie heel graag een welkoms woordje met jullie delen,
Welkom lieve allemaal!! De hele Liefland familie is zo dankbaar en zo gelukkig dat jullie de magische deur hebben gevonden naar het avontuur van Liefland! We willen allemaal zo graag onze wereld van liefde met jullie delen. Maar Moeder Aarde, is het aller.., allerrrr gelukkigst van allemaal!!! Want via de wereld van Liefland kan Moeder Aarde haar boodschap van magie-, liefdes-, verbeeldings- en lichtkracht weer volop kietelen in het hart van ieder (innerlijk) kind. We hopen jullie snel te zien in Liefland!! Heel veel liefs van ons allemaal!!  ♥ 

Het ontstaan van Liefland:
Mijn innerlijk kind mocht helen via een prachtige innerlijke reis. Deze reis heb ik getransformeerd naar twee schilderijen. Uit deze schilderijen ontstond het Liefland verhaal, het lied en alle magische illustraties. Een verhaal wat de verbeeldings-, natuur-, en liefdeskracht van ieder (inner)kind zal doen opbloeien. Moeder Aarde is ons allemaal zo dierbaar, via dit boek zal de verbinding met haar weer krachtiger worden. Het is een cadeautje geworden voor ieder (innerlijk) kind en voor onze prachtige Moeder Aarde. Iedere illustratie en Lieflander is geboren uit deze twee schilderijen. Het Nederlandse Boekje Liefland is tijdelijk niet beschikbaar, binnenkort is er weer een nieuwe oplage.

Korte omschrijving “Liefland, Elia wordt wakker”
Elia woont in een grote grijze stad, ergens hier op Aarde. In de stad is er maar weinig kleur en natuur. Dus Elia besluit op een dag haar eigen regenboog wereld te kleuren in haar kleurboek en hoopt dat de grijze stad op een dag zal veranderen in haar prachtige regenboog wereld. Haar grootste bron van geluk woont midden op de speelplaats van haar school. Een prachtige oude en wijze Eikenboom. Elia noemt hem Kai.
Tijdens de speelpauzes zit ze altijd tegen Kai aan, ze geniet van het gevoel dat hij haar geeft. Ze voelt altijd zoveel liefde en hij wil altijd luisteren naar haar droom verhalen. Maar wat Elia niet weet, is dat via haar bomen vriend Kai, moeder Aarde kan meeluisteren. Moeder Aarde heeft hulp nodig en ze weet dat Elia de liefdeskracht heeft die nodig is, om haar te kunnen helpen. Op een dag, als Elia weer aan het genieten is van haar bomenvriend, gebeurt er iets magisch!! Het wordt een dag om nooit meer te vergeten. Het is het begin van een nieuwe wereld, een toverwereld waar Elia gaat ontdekken wie ze werkelijk is.
Dit is de muziekvideo en tekst van het eerste Lieflandlied. Inmiddels zijn alweer 4 nieuwe liedjes op youtube te vinden. Tekst en zang Qizenna en gitaar, cello en drum Dieter.  Het Lieflandlied:

lieflandlied-definitief