Welkom in Qizensworld

Ben je klaar voor een reis voorbij deze werkelijkheid?

Kies dan een kunst galerij op de pagina “ART GALLERY” en kijk met een open en oneindige geest. Je kunt de kunstgalerijen ervaren als subtiel of explosief šŸ™‚ Voel en laat de wereld van verbeelding, kleuren, geometrie en andere werelden voorbij deze wereld een inspiratie zijn voor de ontwakingsreis van jou ziel.

Creativiteit is mijn manier om te ontwaken, te genezen en de nieuwe hogere energieƫn van onvoorwaardelijke liefde te verankeren en te activeren.

Mijn creativiteit komt tot uitdrukking via zoveel verschillende vormen van genezing en kunst. Ik schilder, creƫer kunst digitaal, maak armbanden, een jongleer spel, deel een gratis pdf-kinderverhaaltje Liefland en schrijf kinderliedjes. Mijn fysieke genezing deel ik via een Quantum Shiatsu sessie thuis bij mij op de mat. Ik heb gewerkt aan een wereldwijd Oracle Zusterschap-project en in het nu, werk ik nog steeds aan een Nieuwe Aarde project voor kinderen. U kunt meer zien en lezen over mijn aanbod en projecten HIER.

Ik doe het onderhoud en de opzet van de website alleen, de website geheel tweetalig maken laat nog even op zich wachten. Dus mocht u tegen onduidelijkheden oplopen bij het plaatsen van een bestelling, stuur mij dan een email of bel me even op via Skype. De directe link van Skype vind u op mijn Contact pagina.

Veel plezier in mijn wereld!

Liefs Qizenna