As one we walk this Earth together

Ben je klaar?

Voor een reis voorbij deze werkelijkheid?

Vlieg dan richting mijn ART GALLERY, mijn ART WISDOM- of SISTARHOOD READING en kijk met een open en oneindige geest. Je kunt de kunst en boodschappen ervaren als subtiel of explosief. Voel en laat de wereld van verbeelding, kleuren, geometrie en andere werelden voorbij deze wereld een inspiratie zijn voor de ontdekkingsreis van jouw ziel.

Creativiteit is mijn manier om te ontwaken, te genezen en de nieuwe hogere energieën van onvoorwaardelijke liefde te verankeren en te activeren. Mijn kunstwerken zijn een weerspiegeling van mijn innerlijke wereld.

Terwijl ik aan het reizen was door mijn innerlijke schaduwlagen van conditionering, valse waarheden en angst, vond ik op de donkerste plaatsen in mezelf het hoogste licht, de ware herinneringen van mijn ziel. Mijn speelse innerlijke kind kreeg weer een stem en een pallet. Het ware licht van liefde ontwaakte in mijn hart, het oneindige liefdeslicht wat ons allemaal verbindt. Sindsdien bewandel ik het pad van mijn innerlijk kind. Het pad van verwondering en verbeelding, het pad waar alles mogelijk is! In het nu 2021, werken mijn innerlijk kind en ik aan een waanzinnig leuk nieuw project, we beschilderen een Tiny House. Veranderen het huisje in een sprookjeswereld.

Ik doe het onderhoud en de opzet van mijn websites alleen. Alle drie de sites tweetalig maken laat nog even op zich wachten. Dus mocht u tegen onduidelijkheden oplopen, stuur mij dan een email of bel me even op via Skype. De directe link van Skype vind u op mijn Contact pagina.

Veel plezier in mijn wereld!

Liefs Qizenna Esther


error: Content is protected !!
Copy link
Powered by Social Snap