As one we walk this Earth together

Karmische zielengenezing

English translation

Soms verlaat de ziel het lichaam wanneer ze zich midden in een karmische pijncyclus bevindt. Je was in een proces van iemand pijn doen of vice versa. Bewust of onbewust. Wanneer je ziel herboren wordt in een nieuw lichaam, neem je die energetische karmatrilling met je mee. Om het in dit leven te genezen. Wanneer je de ziel uit dat vorige leven weer ontmoet, zullen ze je op de een of andere manier pijn bezorgen. Zo werkt de karmische cyclus. Je hoeft je de pijn die je in dat vorige leven hebt veroorzaakt niet te herinneren, om de karmische cyclus van pijn om te zetten in liefde en genezing. Met de kracht van onze gedachten en hartenergie kunnen we energetisch een karmische cyclus veranderen. Zo krachtig is onze ziel.

Wees comfortabel en vind je stilte. Voel en zie de persoon die de pijn heeft veroorzaakt in je huidige leven, en gebruik deze affirmatie van zielenheling om de karmische cyclus te beëindigen:

Het spijt me voor de pijn die ik je in het verleden heb bezorgd.
Ik vergeef je voor wat je me vandaag aandoet.
Verleden is verleden, het is voorbij.
Vandaag beginnen we met een schoon karma.
Al mijn vibraties van zegeningen zullen jouw ziel bereiken.
Ik zal je dagelijks zegenen met de hoogste vibraties van liefde, vrede en genezing.
Jij zult genezen en ik zal genezen.

Mijn geliefde …….., mijn licht van liefde stuurt je hoog vibrerende zegeningen van liefde, vrede, vreugde, gezondheid en genezing. Ik vergeef je en ik hou van je. Moge je ziel volledig worden genezen.

Herhaal dagelijks

Een persoonlijke noot,

Uit mijn persoonlijke ervaringen in dit leven kan ik je vertellen dat ik tijdens de ontwakingsreis van mijn ziel veel donkere karmische cycli uit vorige levens heb gezien en ervaren. Ben je niet of nog niet in staat om ze te ervaren of te zien, geloof me als ik zeg dat je gezegend bent. Het is niet altijd leuk om het pad van karmische duisternis te zien dat we allemaal eerder hebben bewandeld. Weet dat het voldoende is om te accepteren en te erkennen dat je in sommige vorige levens bewuste of onbewuste karmische pijn hebt gecreëerd voor een andere ziel.

Onthoud dat we nu hier op aarde zijn, om alle duisternis terug naar licht te transformeren. Dit begint bij jou en bij mij. Onze donkere karmische cycli dragen we allemaal met ons mee uit onze vorige levens. We zullen eerst onze eigen schaduwen mogen belichten, leren accepteren en liefhebben. Hoe meer we dat doen, hoe meer de duisternis in de buitenwereld zichtbaar zal worden. Zodra we alle duisternis in de wereld kunnen zien voor wat het is, is dat het moment waarop we de duisternis kunnen terugbrengen naar de frequenties van waarheid, liefde, harmonie, eenheid en vrede.

Collectief, bevinden we ons nu in het midden van de schaduw tunnel. We zijn halverwege. Het licht en de waarheid wordt iedere dag meer zichtbaar, doordat steeds meer van ons het pad van innerlijke waarheid gaan bewandelen. Hoe meer schaduwen we in onszelf erkennen en liefhebben, hoe meer licht op Aarde. Dus hou moed, vertrouw, wees lief en geduldig met jezelf.

En onthoud dat deze wereldwijde reis van transformatie bij jou begint! Hoe meer liefde en licht jij wordt, hoe meer licht zich gaat manifesteren in de wereld. Breng licht naar jouw innerlijke schaduwen en help de wereld te veranderen!

Heb je vragen over dit onderwerp, voel je dan vrij om contact op te nemen.

Liefs Esther Qizenna

error: Content is protected !!
Copy link
Powered by Social Snap