As one we walk this Earth together

Manifestatie kracht

Eglish translation

Roep je manifesterende kracht aan, terwijl je mee wandelt door mijn perceptie van een vredig en liefdevol leven op Aarde. Hopende dat het jou inspireert tot het opschrijven van jouw eigen Nieuwe Aarde wandeling. Zie het en geloof het! Want wij mensen, zijn de scheppers van deze Aardse werkelijkheid!

De wandeling,

Samen met mijn honden wandel ik door het rijk gevulde voedselbos. Ondertussen pluk ik ons ontbijt, adem diep de schone lucht in en laat de energie van de zon mijn ziel verrijken. In de verte zie ik wat kinderen uit het dorp samen met de juf van die dag, nieuwe dingen leren over de kracht van kruiden en bosvruchten. Ik verheug me nu al op de lunch, want ik weet dat de kinderen hierna hun gevonden schatten gaan leren omtoveren naar een heerlijk taartje. Eenmaal aangekomen bij de schone rivier, genieten we van ons bosvruchten ontbijt en lessen onze dorst met het schone rivierwater. Het water roept en we duiken er met zijn allen in. De honden spelen en zwemmen hun rondje, ondertussen lig ik op mijn rug in het water en geniet van de verbinding met de elementen. Dank je wel, elementen familie!

Terwijl we terug lopen naar het van hennep gemaakte zelfvoorzienende dorp, staan mijn honden en ik even een moment oog in oog met een hert. We zijn ontroerd en de honden blijven zoals altijd, vriendelijk en rustig. Want alles op Aarde leeft met elkaar in harmonie. Zowel de dieren en mensen eten van het planten en vruchten rijk. Sinds de overwinning van de mensheid, delen we onze unieke wijsheid en talenten met elkaar, het betaalmiddel van de oude tijd is inmiddels een verre herinnering. Overvloed is er nu voor iedereen.

Vandaag heb ik het gevoel dat mijn talent kan worden gedeeld met de kinderen. Als ik via Zonnestraat richting het energie-uitwisselingsbord loop, is er net een nieuwe groep mensen gearriveerd. Ik heet ze welkom en luister naar de enthousiaste verhalen over hun nieuwe vrije energieplannen. Ik vertel ze dat ik op weg ben naar het energie-uitwisselingsbord. Ze besluiten mee te lopen om hun komst en talenten op het bord aan te kondigen. Ik laat ze weten waar ze onderdak kunnen vinden en spreek af om elkaar tijdens de lunch weer te ontmoeten. Terwijl ik mijn creatieve workshop met het bomenrijk op het energie-uitwisselingsbord schrijf, zie ik dat het bord weer vol staat met leuke uitwisselingsactiviteiten. Het beloofd weer een verrijkende en vernieuwende dag te worden.

Ondertussen beginnen oer klanken mijn oren te betoveren. Rond het kampvuur in het centrum van het dorp, is het muziekuurtje weer begonnen. Heerlijk, ik loop even naar mijn hennephuisje toe om mijn djembé te halen en sluit me aan bij de muzikale cirkel van die dag. Er ontstaan weer vele nieuwe inspirerende liedjes. Het idee voor een kindermusical bloeit op. We besluiten dit idee voor te leggen aan de kinderen tijdens hun gemaakte bosvruchten en kruiden taartjes lunch. In de nieuwe wereld ontstaat alles in een natuurlijke beweging en altijd in het juiste moment. Omdat iedereen op aarde weer in verbinding staat met zichzelf, met elkaar, met de elementen, het dierenrijk, onze geliefde Moeder Aarde en de heilige geest.

Ik hoop je daar te ontmoeten!

Liefs Qizenna

error: Content is protected !!
Copy link
Powered by Social Snap