As one we walk this Earth together

Mijn Reis

Hallo familie, in deze reset karmische cyclus gevangenis Aarde constructie ben ik Esther, een Maagd zonneteken uit 1974, Tweelingen Ascendant en Schorpioen maan. Mijn bedoeling in dit leven is om het grotere geheel te helpen bij de overgang terug naar huis naar de ware en diepste essentie van onze ziel. Ik doe dit via verschillende paden van creativiteit en Elementaire genezing. Door de jaren heen heb ik verschillende paden van Elementaire genezing, activering en transformatie bewandeld, in het nu is het volledig geïntegreerd met mijn creatieve passies en sinds dit jaar (2022) ben ik opnieuw uitgelijnd met mijn diepste bron van mijn ware Ziel essentie, de leegte (harmonisch nulpunt) en bron herinnering. Mijn Bron thuis frequentie Esh-Te-Rha is weer geactiveerd.

In het nu ben ik de geactiveerde belichaming van het pad 23-48 van de elementaire Bron kleurcodes (elementen en mineralen) die ik her-activeerde terwijl ik door 71 lagen ging tijdens mijn incarnatie hier – Ik bewandel deze gevangenis versie van de aarde als de Rode Planetaire Aarde – Creëer via het Groene centrale kasteel hart van betovering – Mijn Aarde-familie is de kern Elementaire Aarde clan en de Lucht kosmische clan – Ik perfectioneer element- en minerale kleurcodes om te evolueren en opnieuw af te stemmen op de originele eerste Elementaire Bron Draken Grid en Kern – Ik produceer synchroniciteit – Ik navigeer door de matrix via het Elementaire Pad 2348, TeRhaHuMiGaEl – Met de planetaire toon van manifestatie – Ik word geleid door de kracht van de Kern Droom bron kracht Cassiopeia – In mijn Kin familie ben ik een Matrix Zelfregulerend kosmisch transformationeel vuur van aanwezigheid.

Dus dat is wat ik doe en wie ik ben in dit moment. Mijn reis, tot nu toe, wordt weerspiegeld in de inhoud op mijn website. Als ik door een ontwakingsmoment verander, verandert de inhoud van mijn website met mij mee. Ik moet nog veel veranderen, maar heb daar de tijd nog niet voor gevonden. Neem gewoon in je op wat resoneert met je hart. Dat is wat nodig is voor je zielenreis in dit goddelijke NU-moment. Laten we samen onze intentie in de goede richting sturen zodat we deze uitkomst kunnen manifesteren, “een verenigde, gezonde en liefdevolle innerlijke wereld waar we onszelf besturen als bewuste zelfverantwoordelijke zielen. Leven in vrede met onszelf en al dat is, en met de vrijheid om ons creatieve potentieel te uiten.” te ontdekken en te delen”.

In het kort, mijn levens-werk-educatie 3D verhaal van mijn oude matrix leven. Ik kan het als volgt samenvatten: 24 keer van woonomgeving veranderd, autodidact kunstenaar, reizen, winkelmanager, visual merchandiser, creatief begeleider voor de meervoudig beperkte medemens, Shiatsu, Thaise Massage, Tibetaanse Massage, kruidengeneeskunde, dieren & natuur.

De onderstaande twee verhalen over mijn ontwaken en mijn “vorige” incarnaties/karma coderingen die ik moest decoderen, besloot ik te delen, omdat ik voel dat het kan fungeren als een spiegel van kalmte en helderheid voor degenen die net aan hun reis beginnen en degenen die er midden in zitten en hun eerste gevoelens ervaren van “word ik gek?” In mijn verhaal weerspiegel ik de gouden draad die de samenhang tussen alles laat zien, de details van mijn ervaringen zijn natuurlijk alleen voor mij van belang. Na het lezen van beide verhalen zul je gaan inzien dat elke ontmoeting die je diep heeft geraakt, in vreugde of in pijn, in dit leven of een “vorig” leven, verbonden is met het huidige pad van thuiskomen in je diepste zielen essentie. Niets is toeval. En onthoud, het is allemaal een programma, je kunt het overschrijven met je eigen Bron/Vuur codes die je meedraagt ​​in de essentie van je ziel. Kijk er gewoon naar, breng je bewustzijn en liefde er naar toe, en zet de intentie uit om je originele zielen essentie broncodes en DNA te activeren binnen elk Schaduwprogramma dat je tegenkomt. Uiteindelijk wordt het je allemaal duidelijk. In de tussentijd moet je jezelf niet vermoeien met een constante behoefte om alles wat je ervaart te begrijpen tijdens je innerlijke ontwakingsreis. Wees aanwezig en focus op liefde en je ware Bron Zielen essentie. En als je de woorden Hoogste Licht, Ware Licht en Hogere Frequenties/rijken op mijn website leest, lees het dan als volgt; Diepste Ziel Essentie, Ware Ziel en Diepste Frequenties en rijken. Want alles is binnenin, en we gaan niet hoger, maar we gaan dieper naar binnen. Dat ervaar ik nu als de waarheid. De 5D en maar hoger en hoger gaan, zijn voor mij nu een vals licht afleiding, wat bewust de spirituele beweging is ingebracht om ons te misleiden. Hetzelfde geldt voor al hun geometrie, de ware geometrie die we nodig hebben om onszelf opnieuw te activeren en thuis te komen bij onze ware en diepste zielen essentie zit in ons, niet buiten ons. We hebben allemaal onze eigen unieke innerlijke geometrische patronen. Alles in deze matrix is omgekeerd, zo ook de spirituele leringen.

Mooie mede-schepper, voordat je over mijn reis begint te lezen, zou ik je willen vragen om eerst even de transformerende kracht van intentionaliteit met mij te omarmen, en de volgende woorden uit te spreken;
“Ik ben van plan om vanaf dit moment meer van mijn ware zielessentie in mij te ervaren en ik sta het toe om me nu te transformeren. Ik laat alle zorgen en alle gevoelens van controle los, zodat alle frequenties van overvloed, liefde, waarheid, vrede en inspiratie kunnen vernieuwing geven aan al mijn relaties en alle mooie aspecten van mijn realiteit die er al zijn”. Bedankt voor dit moment van co-creatie.

Deel 1, mijn reis van ontwaken;

Deel 2, mijn vorige levens en karma;

Een verhaal over mijn genezingproces tijdens het maken van een schilderij;

Wandel met me mee door het landschap van de Nieuwe Aarde;

error: Content is protected !!