As one we walk this Earth together

Mijn Reis

Hallo Aarde familie, ik ben Esther Qizenna, een Maagd-zonneteken uit 1974, Tweelingen Ascendant en Schorpioen-maan. Mijn intentie in dit leven is om het grotere geheel te helpen bij de overgang van 3D- naar 5D-bewustzijn. Dit doe ik via verschillende paden van creativiteit en genezing. Door de jaren heen heb ik verschillende paden van genezing, activatie en transformatie bewandeld, in het nu is het volledig geïntegreerd met mijn creatieve passies.

Ik ben de belichaming van de Rainbow Ray – Met 3 nulpunt overgang Regenboog sleutels voor DNA activering en ascentie – Galactisch nulpunt Rainbow Ray sleutel 8 – Kosmisch nulpunt Rainbow Ray sleutel 15 – Schepper nulpunt Rainbow Ray sleutel 22 – Mijn oorsprong is Cassiopea – 22ste dimensie /frequentie/Ray – Ik bewandel de aarde als de Rode Planetaire Aarde – Creëer via het Groene Centrale Kasteel van betovering – Mijn Aardse familie is de Core clan en de Sky clan – Ik perfectioneer om te evolueren – Ik produceer synchroniciteit – Ik verzegel de matrix van navigatie – Met de planetaire toon van manifestatie – Ik word geleid door de kracht van het droomcentrum van Creatie – In mijn Kin/familie ben ik een Kosmische Matrix Zelfregulerend universeel transformerend vuur van aanwezigheid.

Dat is dus wat ik doe en wie ik ben in dit moment. Mijn reis, tot nu toe, toont zich door de inhoud op mijn website. Wanneer ik door een ontwakingsmoment verander, verandert de inhoud van mijn website met mij mee. Wij, als creators van de nieuwe Aardedroom, dragen allemaal energetische activatie sleutels voor elkaar en stukjes van de ontwakingspuzzel in ons DNA, Qizensworld weerspiegelt mijn stukje van de puzzel. Laten we samen onze intentie de juiste richting opsturen, zodat we deze uitkomst gaan manifesteren, “een verenigde, gezonde en liefdevolle wereld waar we onszelf besturen als bewuste zelfverantwoordelijke zielen. In vrede levend met alles wat is, en met de vrijheid om onze creatieve mogelijkheden te verkennen en te delen.”

In het kort, mijn levens-werk-educatie 3D verhaal van mijn oude matrix leven. Ik kan het als volgt samenvatten: 24 keer van woonomgeving veranderd, autodidact kunstenaar, reizen, winkelmanager, visual merchandiser, creatief begeleider voor de meervoudig beperkte medemens, Shiatsu, Thaise Massage, Tibetaanse Massage, kruidengeneeskunde, dieren & natuur.

De volgende twee verhalen die je vindt onder deze tekst, over mijn ontwaken en mijn vorige incarnaties/karma, deel ik hier, omdat ik voel dat het kan werken als een spiegel van kalmte en helderheid voor degenen die net aan hun reis beginnen en degenen die er midden in zitten en hun eerste gevoelens van “ben ik gek aan het worden?” beginnen te ervaren. In mijn verhaal weerspiegel ik de gouden draad die alles verbindt tijdens de reis, de details van mijn ervaringen zijn natuurlijk alleen voor mij van belang. Je zult na het lezen van beide verhalen gaan inzien dat elke ontmoeting die je diep heeft geraakt, in vreugde of in pijn, in dit leven of een vorig leven, verbonden is met het huidige pad van je ziel. Niets is toeval.

Mooie mede-schepper, voordat je over mijn reis begint te lezen, zou ik je willen vragen om eerst even de transformerende kracht van intentionaliteit met mij te omarmen, en de volgende woorden uit te spreken;
“Ik ben van plan om vanaf dit moment meer van het licht in mij te ervaren en ik sta het licht toe, om mij nu te transformeren. Ik laat alle zorgen en alle gevoelens van controle los, zodat alle frequenties van overvloed, liefde, vrede, waarheid en inspiratie vernieuwing kunnen geven aan al mijn relaties en alle mooie aspecten van mijn realiteit die er al zijn”. Mede-schepper, bedankt voor dit moment!

Deel 1, mijn reis van ontwaken;

Deel 2, mijn vorige levens en karma;

Een verhaal over mijn genezingproces tijdens het maken van een schilderij;

Wandel met me mee door het landschap van de Nieuwe Aarde;

error: Content is protected !!
Copy link
Powered by Social Snap