QIZENSWORLD

Quantum Design

Click here for English

Iedere ruimte en ieder persoon is uniek en verlangt naar balans en harmonie. Als je mij inhuurt als jou persoonlijk quantum designer, beloof ik je een uniek patroon wat niemand anders in de wereld heeft en tijdens het quantum design proces breng ik jouw ruimte terug in balans. Onderaan deze pagina vind je een galerij om je alvast te inspireren. Quantum design is voor alle leeftijden!

Hoe ga ik te werk?

Stap 1:
Ik stem energetisch af op de persoon en de ruimte die een transformatie nodig heeft. Of het gezin en het huis als geheel. Ik voel en zie welke kleuren en bewegingen er nodig zijn de ruimte terug in balans te brengen. Hierna begin ik te schetsen totdat ik voel dat het beeld of patroon klaar is.

Stap 2:
Ik maak een foto van de schets en upload het naar mijn computer. Via een creatief programma bewerk ik de schets, totdat het een patroon is geworden wat toegepast kan worden op behang, raamvalletjes en gordijnen. Tijdens stap 2 werken we nauw samen richting het eindresultaat. Jij geeft aan welk patroon het gaat worden.

Stap 3:
Ik maak het patroon print klaar en stuur het je door via de mail. In de juist afmetingen en resolutie, klaar te laten afdrukken op behang en stof. De originele schets stuur ik toe via de post. Mocht dit een wens zijn, voor de mensen die in Nederland wonen kan ik je persoonlijk verder helpen met het inrichten van je ruimte.

Stap 4:
De ruimte is in energie veranderd. Deze is energetisch terug in balans gebracht en het patroon/schets op de muur en/of gordijnen zal de energie van balans en harmonie blijvend ondersteunen. Je hebt nu een handgemaakt uniek patroon tot je beschikking. En niemand anders in de wereld heeft hetzelfde behang of dezelfde gordijnen als jou.

Ben jij die persoon die zich onderscheidt van de rest en zich durft open te stellen voor de transformerende kracht van Quantum Healing Design? Dan ben ik jouw designer! Stuur mij je wensen door via mijn Qi Design website, dan bericht ik je terug om een Skype afspraak in te plannen. De kosten bepaal jij, je kan het zo goedkoop of duur maken als jezelf wil. Nog even en je bent de trotste en enige eigenaar in deze wereld van een uniek kunstwerk en patroon, speciaal voor jou op maat gemaakt! Als je de kosten laag wilt houden kan dat door een bestaand ontwerp te kiezen uit mijn patronen bibliotheek.

Qizenna

error: Content is protected !!