As one we walk this Earth together

Vorige levens en karma

English translation

Tijdens onze ontwakingsreis ervaren de meesten van ons een vloed van herinneringen aan eerdere incarnaties en opgedaan karma, op aarde en buiten deze Aarde. We worden ook wakker in onze buitenaardse ervaringen en oorsprong. Allemaal hebben we onze eigen herinneringen aan vorige incarnaties en karma, vaak zijn ze weer gekoppeld aan de mensen die we tegen komen in dit huidige leven. Hier deel ik de incarnatie en karma herinneringen en ervaringen die ik tot nu heb beleefd. Na het lezen zul je ervaren dat niets toeval is, iedere ontmoeting is waardevol.

Eerst deel ik enkele herinneringen van mijn vorige incarnaties die ik heb ervaren op deze 3D-Aarde en onze oorspronkelijke Aarde Tara. Hierna zal ik mijn buitenaardse ervaringen en oorsprong delen.

Mijn eerste twee herinneringen gaan ver terug naar het tijdperk van de originele Tara (Moeder Aarde), de tijd voordat de 3D Matrix, zoals we die nu kennen, werd geactiveerd. In mijn eerste herinnering maakte ik deel uit van een oude drakenraad. Ik was een luchtdraak. Samen beschermden we het template van Tara. In mijn tweede herinnering leefde ik als medicijnvrouw in de betoverde bossen van Lemurië. Beide zeer gelukkige herinneringen. Vervolgens kwam er een herinnering aan Atlantis naar de oppervlakte. Ik werkte tijdens deze incarnatie als genezer voor een Hogepriester. Tijdens de val van Atlantis vermoordde deze Hogepriester mijn geliefde Zuster en nam mij als slaaf mee op zijn boot. De Hogepriester en mijn Zuster ontmoette ik opnieuw in dit huidige leven. In de Belgische Ardennen, waar ik enkele jaren hebt gewoond. Ze waren in dit leven getrouwd en hij was de eigenaar van het perceel in het bos waar ik verbleef.

Een herinnering aan Egypte volgde. Tijdens het Egypte-tijdperk begroef mijn man, mij en mijn twee kinderen levend in de rode woestijngrond. De ziel van mijn man uit Egypte, kreeg ik in dit leven een korte relatie mee. Ik voelde voor hem een onverklaarbare angst. Deze relatie activeerde de herinnering, wat mijn angst voor hem verklaarde. Een volgende herinnering werd geactiveerd via een Facebook verzoek. Iemand vroeg mij een zielenportret te schilderen. Toen ik verbinding maakte met zijn hartruimte, beleefde ik een bizarre nacht waarin ik eindeloos leek vast te zitten in een constante 8 loop terug in de tijd. Ik viel flauw en zag mezelf en de jongen voor wie ik het zielsportret ging maken. Ik was een Indiaans opperhoofd van de Eagle Clan en ons kamp werd aangevallen. Terwijl ik stierf op de brandstapel, zag ik hoe mijn vrouw werd vermoord. De vrouw in dat leven was de jongen die me vroeg een zielenportret te schilderen. Zo zie je, alles is met elkaar verbonden. Niets is toeval.

Na deze schokkende herinnering begon ik me een zeer vredige incarnatie als Tibetaanse genezer te herinneren. Dit zielsaspect, dat een gids blijkt te zijn, heeft me geholpen tijdens elke Shiatsu-healing die ik in dit leven gegeven heb. Toen het verdwaalde aspect van mijn Tibetaanse genezer terugkwam in mijn hart en bewustzijn, werd DNA voor nieuwe manieren van genezen geactiveerd. Ik begon veel ceremonieel werk te doen met Gaia, het dierenrijk, de elementen en elementalen. Leerde weer hoe en wat te eten uit het bos. Ben me nog meer gaan verdiepen in de geneeskrachtige gaven van kruiden. Maakte kristallen grids in de omgeving en begon te experimenteren met kleuren, klankafstemming en lichtsymbolen terwijl mijn reis van herinneren, en mijzelf genezen op volle toeren verder ging.

In de herinnering die volgde, zag ik mezelf sterven terwijl ik werd gemarteld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Mijn vader en broer in dit huidige leven maakten deel uit van deze traumatische herinnering. Beide bewandelden het pad van donker in die incarnatie. In twee andere levens heb ik mezelf van het leven beroofd. In één herinnering was ik een heel jong meisje toen ik van een klif in Ierland sprong. Mijn nu ex-vriend was in deze incarnatie mijn oudere broer. Onze vader misbruikte alleen hem seksueel. Hij had voorkeur voor jongetjes. Het misbruiken van mijn broer deed hij samen met zijn vismaten. Toen mijn broer van huis wegliep en mij achterliet, wilde ik niet meer leven. Toen deze herinnering bij mij naar de oppervlakte kwam waren we nog geliefden. En alleen ik had de herinnering dat hij mijn broer was geweest. De liefde met hem bedrijven, werd voor mij onmogelijk. Hij kon het natuurlijk niet begrijpen en het werd het begin van het einde voor onze relatie.

Tijdens mijn relatie met hem in dit leven, ervoer ik meerdere herinneringen aan ons samen in vorige incarnaties. Hij leerde me vechten met een zwaard in de 16e eeuw. Ik was getrouwd met een man van adellijke komaf en we waren in dat leven stiekem verliefd op elkaar. In een andere incarnatie wat zich afspeelde in de 18e eeuw, gaf hij me, terwijl hij als advocaat voor de duistere kant werkte, een zeer belangrijke sleutel en vroeg me om deze sleutel te verbergen. Ook in deze incarnatie was ik getrouwd met een ander. Mijn man was weer zijn baas, de rechter. In deze incarnatie waren we ook stiekem verliefd op elkaar. De ziel van beide mannen waarmee ik getrouwd was in beide incarnaties, kennen mijn ex en ik beide in dit leven als een dierbare vriend.

Een volgende herinnering kwam naar de oppervlakte, ik zag mijzelf mijn leven beëindigden in Amerika. Ik sprong van een brug. Ik leefde samen met gelijkgestemden, The Rainbow People. Dit was de incarnatie vóór deze huidige incarnatie. Ik ben altijd dol geweest op de muziek van de Rainbow Family. Toen ik twintig was, wilde ik bij ze gaan wonen in Italië, maar in plaats daarvan leidde een bloemen en vlinder droom ervaring mij naar het Griekse eiland Samos. Hier ervoer ik voor het eerst het wonder van synchroniciteit.

Deze stroom van herinneringen waar ik het net over heb, heb ik ervaren in een periode van twee jaar. Voor mij persoonlijk was het wakker worden de eerste jaren hard werken. Maar elke keer als een verloren zielsdeel zijn weg terug naar mijn hart vond, was er een DNA-activering en volgde er een magische ervaring, wat me hielp om vooruit te blijven gaan. Zo zag ik tijdens een meditatie in het bos het landschap voor me veranderen in energie. Deze ervaring van waarneming gaf me de bevestiging dat we in een op code gebaseerd hologram leven. Natuurlijk was het in het begin schokkend en ik had momenten waarop ik dacht dat ik gek werd, maar dat kwam alleen omdat alles wat ik dacht waar te zijn, het tegenovergestelde van de waarheid bleek te zijn. Maar toen ik dit wist, realiseerde ik me dat elke code een tegenovergestelde code heeft. Beter gezegd, een tegengestelde frequentie. Vind die frequentie, en je kunt de code veranderen en transformeren naar zijn originele of nieuwe code. Ja, zo krachtig zijn wij mensen. Waarom denk je dat ze het wereldwijde ontwakingsproces van de mensheid proberen tegen te houden met hun Cshot-film? Ze weten hoe krachtig we zijn. Maar ze willen hun macht niet verliezen. Ze vinden de rol van baasje spelen over anderen veel te leuk.

Het 3D-matrixsysteem bestaat dus uit allemaal codes. Zo programmeren ze je dus via de vele media kanalen en natuurlijk via je AI-portaal, je smartphone controlesysteem. Je ziet de codes niet, maar ze zijn er wel. De Cshot-film die eind 2019 zijn première had in China. Speelt nu wereldwijd. Deze Cshot film heeft de smartphone nodig om het einde van hun film, totale wereld controle, te kunnen manifesteren. Zonder de medewerking van de mensheid zijn ze nergens. De producers en regisseurs van deze Cshot film zijn maar 1% van de wereldbevolking. Wij, de gehele mensheid zijn de andere 99%. Mijn advies, gooi je Smartphone/scherm weg en koop geen kaartje voor de Cshot film. Maar het is jouw zielenpad, jouw keuze. We zijn tenslotte allemaal zelf verantwoordelijk voor de keuzes die we maken, of we ze nu bewust of onbewust maken.

Sorry, was even afgeleid door de huidige Cshot movie waar we met zijn allen middenin zitten. Nu weer terug naar mijn incarnatie en karma verhaal, De 3D-matrix mind control en conditionering lagen begonnen langzaam aan op te lossen, laag voor laag. Mijn innerlijke waarneming begon te veranderen en daarmee ook mijn uiterlijke waarneming. Ik heb geleerd dat we onszelf en een ander nooit kunnen veroordelen, omdat we allemaal het pad van duisternis en licht hebben bewandeld in eerdere incarnaties op aarde. We hebben allemaal onze rol te spelen en ons karma op te lossen. Als we ervoor kiezen om te ontwaken, is de 3D matrix van emoties, licht en donker een geweldige ervaring en kans voor onze ziel om te groeien in licht, liefde en wijsheid.

We zijn allemaal verbonden via het energieveld van de oneindige bron en het collectieve bewustzijn, en daarom zijn we allemaal één. Oneindige lichtwezens van wijsheid, die hier zijn om Gaia te helpen terug te transformeren naar haar oorspronkelijke Tara-Template van eenheid, liefde, overvloed en vrede voor iedereen. Wij zijn de poorten van verandering, we hebben de codes in ons DNA die nodig zijn om elke persoonlijke en collectieve donkere karmische wond te transformeren, terug naar de originele frequentiecodes van vrede, licht en liefde.

Mijn buitenaardse herinneringen, ervaringen en oorsprong;

Mijn oorsprong komt van het sterrenstelsel Cassiopeia, maar ik ben ook geïncarneerd in het sterrenstelsel van Sirius, Arcturus en Sombrero. Ook heb ik tijd doorgebracht in het Agartha koninkrijk.Ik h eb tijdens deze incarnaties o.a. geleerd hoe ik met frequenties een omgeving kan veranderen. Hoe codes te breken, portalen te openen en hoe codes weer op te bouwen. Hoe te genezen met frequentie, energie, licht en de elementen. Dat is wat ik met tot dusver herinner. In het Sombrero (Mantis) sterrenstelsel heb ik mijn familie mogen ontmoeten. Mijn Mantis ouders, broer en geliefde. Vier jaar geleden mocht ik samen met mijn Mantis moeder een missie uitvoeren hier op Aarde. Na deze ervaringen, waarin ik mezelf ongelooflijke dingen zag doen. Realiseerde ik me, dat we allemaal magische, altijd levende, oneindige lichtwezens zijn. Met een bibliotheek aan wijsheid wat ligt opgeslagen in ons DNA.

Ik hoop dat ik je op je ontwakende reis inspireer met de inhoud van mijn website, en als je een vraag hebt, een ontwerp of schilderij wilt, of je je aangetrokken of geïnspireerd voelt om met mij op deze reis te creëren, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Liefs Esther Qizenna

error: Content is protected !!
Copy link
Powered by Social Snap