QIZENSWORLD

Vraag-Antwoord Sessie

Als je resoneert met mijn wezen en bronperceptie, voel je dan welkom om mij je vragen toe te sturen. Onlangs heb ik besloten te stoppen met afspraken vooraf voor Skype-sessies, omdat ik meer tijdloosheid wil creëren in mijn Bronveld. Door deze nieuwe Bronspiegel vraag/antwoordsessie kan ik op een natuurlijke manier stromen in elke ademhaling en word ik niet meegetrokken in de klok van de tijd door vooraf gemaakte afspraken. Voordat je besluit mij een vraag toe te sturen, neem eerst even een kijkje op mijn Q&A pagina, de Orakel lezingen en de 62 boodschappen bij mijn Mystiek Orakel Deck. De kans is groot dat je het antwoord op je vraag daar ergens ontmoet.

Je ontvangt mijn mp3- of video-antwoord nadat je je donatie/energie-uitwisseling hebt overgemaakt. Als ik denk dat het antwoord dat ik met je heb gedeeld nuttig kan zijn voor anderen, zal ik je toestemming vragen om het anoniem te delen op mijn communitypagina. Mijn energie-uitwisseling is voor iedereen toereikend, omdat ik bewust beschikbaar wil zijn voor iedere portemonnee.

De energie-uitwisseling voor 1 vraag is 5 euro, 2 vragen 10 euro, 3 vragen 15 euro etc.

Neem contact met mij op via de Skype-uitnodigingslink die je hieronder vindt. Stuur me je vraag of meerdere vragen. Nadat ik je energie-uitwisseling heb ontvangen via de PayPal-donatieknop die je onderaan deze pagina vindt, zal ik je vraag of vragen beantwoorden.

MIJN SKYPE UITNODIGING

Als je liever contact wil via e-mail, stuur dan je vraag of vragen door via het contact formulier.

Liefs Qizenna

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-845x1127.jpg


error: Content is protected !!