As one we walk this Earth together

De ontwakingsreis van de ziel

Click here for the English translation.

Als de ontwakingsreis van je ziel is begonnen, kan het nuttig zijn dat je je bewust wordt van enkele stappen die de meesten van ons tijdens het ontwakingsproces ervaren. Niet allemaal, want sommigen van jullie zijn hier voor het eerst in deze Aardse dimensie. Maar de meesten van ons hebben beide meegemaakt, vorige levens op aarde en levens in andere dimensies. Ik kan alleen vertellen vanuit mijn eigen ervaring, de interacties die ik heb gehad met broeders en zusters over de hele wereld, en mijn innerlijke waarheid op dit moment. Soms zal je moeite hebben met wat je leest. Sommige woorden zullen onbekend en raar aanvoelen als je aan het begin staat van je ontwakingsreis. Pas als je zelf de innerlijke reis maakt en de wonderlijke diepte van de lichte en donkere aardematrix gaat ervaren, alleen dan zullen de onbekende woorden die ik hier deel, een helder spiegelmoment voor je worden. Een moment van herkenning. Ik hoop dat mijn delen een zaadje zal planten dat uitgroeit tot een heldere herinnering wanneer je je moment van “gekte” begint te ervaren. Geloof me als ik zeg dat je tijdens je innerlijke reismomenten de zin “ga ik nu gek worden?”, meer dan eens zult zeggen. Maak je geen zorgen, je wordt niet gek! Je wordt wakker in de herinneringen van je ziel, in alles wat is en alles wat je bent. Je begint je de taal van licht te herinneren.

Zonder de duisternis van onze pijnschaduwen te verlichten, kunnen we ons hart niet openen. En ons hart is de deur naar onze ziel. Elke blokkade, fysiek of mentaal, is in de essentie een emotie die voortkomt uit een onverwerkt trauma, uit dit leven of een vorig leven. Denk bijvoorbeeld aan een onverklaarbare angst voor water, meestal als gevolg van verdrinking. Angst om helemaal jezelf te zijn en vrijuit te spreken, zingen, vrijen en je creatief uiten in welke vorm dan ook, vindt vaak zijn oorsprong in seksueel misbruik, emotionele onderdrukking/mishandeling en manipulatie van binnenuit of van buitenaf. Manipulatie van buitenaf ervaren we bijvoorbeeld via televisie, het schoolsysteem en mensen in je omgeving. Manipulatie van binnenuit via een herhalende cyclus van negatief denken en gedrag, vaak veroorzaakt door entiteiten die zich hechten aan onze traumaruimtes. We hebben allemaal vele lagen van pijn en leugens die ons hart van waarheid omringen, de deur naar de waarheid van je ziel. Maar weet, je bent niet de enige! Het pad dat we bewandelen is anders, maar we ervaren allemaal dezelfde lagen van conditionering en pijn emoties.

Alles is in essentie energie, frequentie en licht. Dat geldt ook voor een emotie, gedachte, trauma en leugen. Door de kracht van positieve gedachten, eigenliefde, bewuste voeding en de genezende krachten die al in onze ziel aanwezig zijn, kan iedereen op aarde deze schaduwen en leugens transformeren naar de hogere frequenties van licht en waarheid. Jij dus ook! Maar het is een proces, het vergt moed, geduld, eigenliefde in elk moment, acceptatie, vertrouwen en aanwezig zijn in het NU. Als je begint met het proces van ontwaken, begin je eerst met het transformeren van je innerlijke pijn en emoties ervaren in dit leven. Voor iedereen is dit anders. Hoe meer trauma je hebt meegemaakt in dit leven, hoe meer tijd je hiervoor nodig hebt. Er komt een stadium waarin je door je eigen ervaringen of door gelijkgestemde mensen die er doorheen gaan ontdekken dat er ook een donkere dimensie is. De derde dimensie is een staat van bewusteloosheid door lage frequenties, een plaats waar de frequenties van angst en lijden je gevangen houden. Wanneer je wakker wordt in zelfliefde, je innerlijke waarheid en je schaduwen gaat accepteren, begin je de vijf dimensionale hogere frequentie van licht te belichamen. Je begint uit je gevangenis van angst, lijden en schaduwen te breken. Je begint te groeien in bewustzijn, liefde en licht. Je energetische lichtzuil wordt zichtbaarder voor de vierde dimensie. Deze tussenliggende vierde dimensie is als een donkere spiegel van de drie dimensionale aarde. Hier leven energetische entiteiten die lage frequenties zoals angst en pijn energieën ervaren als een feestelijke hoofdmaaltijd. Ze haten de hogere frequenties van waarheid, licht en liefde. Dus ze willen dat je gevangen blijft in hun favoriete plek van lage frequenties, de derde dimensie. Ze kunnen bestaan, omdat wij als mensheid lege donkere trauma plekken in onszelf hebben, door ons globale gebrek aan zelfliefde, dankbaarheid en bewustzijn.

Als onze ziel naar Aarde komt, nemen we ook onverwerkt karmische pijn met ons mee uit vorige levens. In deze getraumatiseerde lege ruimtes van de karmische pijn kan je ook een energetische entiteit tegenkomen, positief of negatief. Meerdere entiteiten zijn dus al bij ons vanaf de geboorte door oud karma, maar ze kunnen ook bezit van je nemen tijdens nieuwe trauma momenten of giftige relaties in je huidige leven. Zodra je een trauma moment ervaart, is je Aura verzwakt en kunnen ze makkelijker binnen komen. In een trauma ruimte is geen zelfliefde aanwezig. Ze hebben de lage frequenties van haat, jaloezie, angst, boosheid etc. nodig om te kunnen overleven. Zodra je een (karmische) trauma uit dit leven of een vorig leven je liefde, vergeving en acceptatie geeft, veranderd de omgeving naar liefde. In liefde kunnen ze niet overleven, dus verlaat de entiteit je lichaam en/of aura. In sommige gevallen is de entiteit bij je doordat het vast zit aan een contract uit een vorig leven. Het verwijderen heeft dan wat meer nodig dan alleen zelfliefde. Een goede sjamaan kan je hier mee helpen. Ga niet zoeken, maar vertel Spirit dat je een goede sjamaan nodig hebt. En vertrouw dat de Sjamaan jouw zal vinden als het perfecte moment is gekomen. De flow van Spirit kan je niet forceren. Zodra de perfecte sjamaan voor jou in je leven komt, zul je het voelen in je hart.

Zodra je de emoties en trauma’s in dit leven terug in balans hebt gebracht en je bevind je in de warmte van je eigen liefde gaat je hart verder open. Waardoor de reis van ontwaking zich gaat verdiepen. Andere dimensies, mooie ervaringen en pijnlijke karmische ervaringen, entiteiten uit vorige levens en de vele ziels aspecten komen dan geleidelijk aan naar de oppervlakte. En met elke ervaring gaat je hart meer open, krijg je meer innerlijke wijsheid en beginnen de reeds aanwezige krachten van je mooie en unieke ziel langzaam verder te ontwaken. Zoveel schoonheid en magie om naar uit te kijken. En hoe meer licht en zelfliefde je wordt, hoe meer globale schaduwen van illusie naar de oppervlakte zullen komen zodat iedereen het kan zien en transformeren naar de waarheid. Door je innerlijke reis te maken, help je Moeder Aarde en je Aardse familie wereldwijd om het Aarderijk terug te brengen naar haar oorspronkelijke frequentie van vrede, liefde en waarheid.

We leven sinds onze geboorte voor het grootste gedeelte in een leugen. Wat het wereldtoneel laat zien blijkt grotendeels een illusie te zijn. De leugens zijn groot, soms erg schokkend en gaan diep, wees je hiervan bewust alvorens je het proces ingaat. Als je een leugen gaat zien voor wat het is, kan de pijn een uitwerking hebben op je lichaam en geest. In het begin van het proces kan je het waarom van de leugen nog niet zien vanuit je hogere perspectief. Dit is de reden waarom het zo pijnlijk kan zijn. Hoe meer lagen van conditionering/trauma je in jezelf belicht en transformeert, hoe makkelijker het gaat worden. Ik kan je nu al zeggen, dat vanuit een hoger perspectief je gaat ervaren dat alles zich ontvouwt precies zoals het bedoeld is. Persoonlijk voor jou en op het wereldtoneel.

Sommige blokkades, leugens, trauma’s en lagen van conditionering hebben zich extreem diep verstopt in je lichaam en geest. Een gevolg hiervan kan zijn dat je onverklaarbare ongemakken of ziektes gaat ervaren in je lichaam. Praat met je lichaam, hou van je lichaam en vast/ontgift op deze momenten. Ik kom terug op hoe ik dat deed in een andere Soul Talk. Wie weet is mijn spiegel een sleutel voor jouw proces. We zijn tenslotte allemaal elkaars spiegels en dragen in ons energetisch lichaam codes/sleutels voor elkaar om portalen te openen naar waarheid, wijsheid en herinneringen.

Ook kan je tijdens droomtijd en/of overdag beelden gaan zien van andere dimensies of vorige levens. Het zijn in het begin maar korte momenten, maar zeer belangrijk om op te schrijven. Dus hou een dagboek bij. Schrijf de dingen op ook al begrijp je er niets van. Op het moment dat je alles wil begrijpen, zit je weer in je hoofd en kom je niet verder. De taal van je ziel en vele levens en aspecten van je ziel komen naar de oppervlakte en in het begin van het proces voelt alles nog onbekend en gek. Je wordt niet gek, je bent wakker aan het worden. Vertrouw erop dat er een moment komt waarin je alles wat door is gekomen zal gaan begrijpen. Vele AHA-moment zullen nog gaan volgen. Vanuit mijn eigen opgedane ervaring tot aan dit moment, kan ik je dat beloven en zo ook de vele anderen die de innerlijke reis grotendeels doorlopen hebben. Wakker word momenten blijven altijd doorgaan. Onze ziel wil blijvend groeien in licht, liefde en wijsheid.

Hou er rekening mee, dat familie, vrienden of je partner er voor kunnen kiezen om niet mee te gaan bewegen in jou wakker word proces. Zij hebben de vrije keuze om te ontwaken in hun eigen tempo of ze kiezen ervoor om in de leugen te blijven leven. Dat is hun keuze, hun vrije wil. Overtuigen heeft geen zin, dit kost je alleen maar energie. Het enige wat je kan doen, is af en toe een zaadje van waarheid planten, om te kijken of er al een opening is. Als ze er klaar voor zijn komen ze vanzelf naar je toe met vragen.

Steeds als jij een blokkade/conditioneringslaag in jezelf hebt belicht met liefde en acceptatie, word je meer liefde en veranderd het trillingsniveau van je zijn. Je frequentie gaat omhoog, je perceptie van waarheid veranderd en je bewustzijn krijgt een groter bereik. Hoe verder je in het proces komt, hoe sneller je innerlijke blokkades kan transformeren. Waardoor je waarheid, perceptie, energetische ervaringen soms met de week en zelfs met dag veranderd.

Hoe verder je bent in het proces hoe verder je kan zien en horen. Het is voor iedereen verschillend, sommige van ons worden weer helderziend. Kleuren, lichtcodes en andere dimensies beginnen zichtbaar te worden met de ogen open of via het derde oog. Sommigen zien na het genezen van een (karmisch) trauma hun negatieve entiteiten vertrekken. Weer anderen ontwaken in de kracht van hun helder weten of ontwikkelen de kracht van telepathisch contact. Wat er aan krachten in je ziel aanwezig is zal vanzelf ontwaken.

Aanvaard wat komt, heb geduld, vertrouw op het proces en zoek niet naar antwoorden en bevestiging in een ander. Alles wat je wil weten leeft in jou en niet in een ander. Een ander kan een spiegel moment van herkenning voor je zijn of ze hebben bewust of onbewust een energetische sleutel code voor je. Maar vergeet nooit alles wat je nodig hebt om thuis te komen in de wijsheid en liefde van je hart en ziel, leeft in jou. Het leeft niet in een ander. We zijn allemaal even belangrijk en uniek. Een puzzelstukje in het geheel van deze Aardse transformatie naar een hogere frequentie van liefde.

Op een gegeven moment bereik je het punt waarin je denkt gek te worden. Als je je ervaringen van “gekte” wil delen, vind je gelijkgestemden. Of schrijf erover in je dagboek. Ga je je constante verandering van innerlijke waarheid en groei delen met naasten die niet de reis maken die jij maakt, kunnen ze besluiten afstand van je te nemen of erger ze gaan je overtuigen dat je gek bent. Beide verspilde energie. Het is makkelijker voor je eigen proces om hun te laten zijn wie ze zijn en je groei te delen met gelijkgestemden.

Wees lief voor jezelf,

Liefs Qizenna

error: Content is protected !!
Copy link
Powered by Social Snap