Welkom

Ben je klaar voor een reis voorbij deze werkelijkheid?

Kies dan een kunstgalerij op de pagina “ART GALLERY” en kijk met een open en oneindige geest. Je kunt de kunstgalerijen ervaren als subtiel of explosief šŸ™‚ Voel en laat de wereld van verbeelding, kleuren, geometrie en andere werelden voorbij deze wereld een inspiratie zijn voor de ontdekkingsreis van jou ziel.

Creativiteit is mijn manier om te ontwaken, te genezen en de nieuwe hogere energieƫn van onvoorwaardelijke liefde te verankeren en te activeren. Mijn kunstwerken zijn een weerspiegeling van mijn innerlijke wereld. Terwijl ik aan het reizen was door mijn innerlijke schaduwlagen van conditionering, valse waarheden en angst, vond ik op de donkerste plaatsen in mezelf, de ware herinneringen van mijn ziel. Mijn speelse innerlijke kind kreeg weer een stem en een pallet. Het ware licht van liefde ontwaakte in mijn hart, de liefde die ons allemaal verbindt.

Mijn creativiteit komt tot uitdrukking via zoveel verschillende vormen van kunst. Ik schilder, creƫer kunst digitaal, maak armbanden, een jongleer spel, schrijf bewuste nieuwetijds kinderboekjes en kinderliedjes. Ik heb gewerkt aan een wereldwijd Oracle Zusterschap-project en in het nu komt er een droom voor mij uit! Drie kinderboeken zijn nu gepubliceerd en te bestellen via bol.com. Deze drie kinderboeken lanceer ik samen met een nieuwe website voor kinderen. U kunt meer zien en lezen over mijn aanbod en projecten HIER.

Ik doe het onderhoud en de opzet van de website alleen, de website geheel tweetalig maken laat nog even op zich wachten. Dus mocht u tegen onduidelijkheden oplopen, stuur mij dan een email of bel me even op via Skype. De directe link van Skype vind u op mijn Contact pagina.

Veel plezier in mijn wereld!

Liefs Qizenna