QIZENSWORLD

Hoe is het mogelijk dat ik zie wat ik zie?

Via het AI medium internet zie je nu steeds vaker foto’s en video’s van wezens in de lucht, lichtvormen, vreemde wolken formaties en UFO’s voorbijkomen. Tegenwoordig wordt minstens 50% gemaakt door AI bots en hun nep accounts. Voor de overige 50% geldt, als het collectief wordt waargenomen, is het veelal project Bluebeam wat iets aan het afspelen is in de lucht of het is een gevolg van het weer manipulatie systeem, maar als jij het alleen ziet en niemand anders en je maakt er een foto of video van, is het de weerspiegeling van een bewustzijnslaag, geloof en hechting aan een verhaaltje/programmering waar je doorheen aan het werken bent in dat moment. Het laatste, de individu die waarneemt, is wat ik vandaag vanuit mijn eigen ervaring en weten in het NU, wil verhelderen via deze post.

Foto’s en video’s van vreemde onverklaarbare vormen, luchten en wezens, worden al gemaakt sinds de mens aan het ontwaken is door de vele bewustzijnlagen heen. Iedere bewustzijnlaag heeft eigen programmeringen/verhaaltjes (Galactische en Aardse). De Archonten die dit systeem waarin we zitten gemanipuleerd hebben tot wat het nu is, zijn meesters in afleiding middels verhaaltjes, copy/paste en opslaan. Alles wat we ooit gevisualiseerd, gedroomd, naar verlangd hebben slaan ze op in hun verhalen archief, zo ook ieder leven ooit geleefd. Het archief wat we ook wel kennen via de New Age BS stroming, als de Akashic records.

Maar waarom ziet iemand het wel en kan het op camera vastleggen, en iemand anders weer niet?

Deze vraag bereikte mij vaak in de tijd dat ik nog steeds foto’s deelde van vreemde lichtvormen enz. Waarom ik het kon zien en vastleggen, en iemand anders niet. Gisterochtend bereikte mij dezelfde vraag opnieuw en daarom besloot ik mijn ervaring met betrekking tot dit onderwerp met jullie te delen. In 2013 werkte ik nog diep door de vele lagen van bewustzijn en schaduwprogrammeringen heen, waarbij elke laag zijn eigen verhaal en karakters weerspiegelde op mijn binnen en buitenscherm. Door mij vastgelegd op camera en waargenomen vanuit mijn absolute geloof en laag van bewustzijn/verhaal wat op dat moment zichtbaar werd. Als je gelooft dat het waar is, hecht je je eraan en wordt het als echt weerspiegeld op je scherm in je binnen- en buitenwereld. Omdat je het onbewust voedt met je bronkracht, doordat je nog naar buiten toe pulseert. Je gelooft en hecht je daarom aan het verhaal en de personages, waardoor de archonten de kans krijgen om je te manipuleren via gedachten/stem (illusie van het hogere/ziel/god zelf) en via galactische of aardse reizen die levens echt lijken in dat moment. Wat je ziet, is slechts een actief programma, wat ze hopen actief te houden, door je in het verhaal te laten geloven, zodat je je met de personages gaat identificeren. Zodra je dat doet, hebben ze je en blijf je loopen in een programmering/schaduwlaag. Kunnen ze je blijvend manipuleren, en jij maar denken dat je in contact staat met de heilige meesters, je galactische familie enz. Zolang je nog gelooft dat je bronkracht, antwoorden en alle wijsheid buiten jezelf bewegen, hang je aan hun manipulerende touwtjes en kunnen ze je kracht aftappen.

Helaas kunnen we in deze kopie-aardesimulatie geen lagen van bewustzijn/programmering overslaan, maar we kunnen het proces wel versnellen door ons niet te identificeren en te hechten aan wat er op je scherm verschijnt. Gewoon observeren en onthechten. Kijken naar/bewust worden van programmering is voldoende om het in het niets te demagnetiseren.

Als je in het proces bent van schaduwwerk, weerspiegelt je binnen en buitenscherm je bewustzijnslaag/ actieve programmering in combinatie met, je verlangen en de disbalans emotie die actief is in dat moment. Zo nam ik elfjes waar en maakte foto’s van ze, door mijn hechting aan de verhaaltjes die zichtbaar werden, gedreven door mijn verlangen te vervloeien met de elementalen = tekort in zelfliefde. In de tijd dat ik nog heilig geloofde in de hoogste goden/engelen/meesters buiten mijzelf, waardoor ik nog in een constante stroom was van “hogere” licht frequenties naar binnen halen via mijn hart en kroon chakra, maakte ik constant foto’s van allerhande lichtformaties. En in dat moment geloofde ik dat de kleuren die zich via het licht weerspiegelde via mijn zien of via mijn foto’s, de lichtfrequenties waren die ik door had gekregen van de engelen en meesters = Archonten. Dit was in de tijd, waarin ik nog heilig geloofde in de Nieuwe Aarde. Ik zag roze lichtdolfijnen in de vijver, vriendelijke reuzen en draken in het bos enz. Maar als ik aanwezig was in de emotie van angst, door bijvoorbeeld “vorig leven trauma” verhaaltjes die tot me kwamen, middels de actieve programmeringen in dat moment, werd er iets totaal anders op mijn binnen en buitenscherm geprojecteerd. Geen elfjes, maar donkere zwarte wezens met veelal rode ogen in verschillende plasma en rookachtige vormen, met en zonder vleugels, soms eruit ziende als grote spinnen, wespen en hagedissen.

Dus vanuit mijn ervaring kan ik delen dat wat zich weerspiegelt op je innerlijk en buiten scherm, niets meer is dan een verhaaltje wat onderdeel is van de programmering/bewustzijnslaag waar je in dat moment doorheen werkt. Activeert het verhaaltje je emotie van angst, wordt dat de weerspiegeling, activeert het verhaaltje onbeantwoord verlangen, wordt dat de weerspiegeling etc. Heb je door al je bewustzijnslagen en disbalansen in emoties heen gewerkt, alles gedemagnetiseerd, en ben je thuis in je eigen diepste bron van 100% zelf liefde, dan weerspiegelt je buitenscherm alleen nog vrede. En realiseer je je, dat alles wat je nodig hebt al die tijd al in je eigen diepste bron aanwezig was. Eenmaal hier, ontvouwt alles zich natuurlijkerwijs in ieder nu moment. Vanuit een diep bron vertrouwen en weten. Vragen verdwijnen, verlangens verdwijnen, verleden en toekomst verdwijnen en maken plaats voor het al omvattende niets. Je realiserende dat zelfs de Archonten die dit kopie Aarde scherm via onze naar buiten gerichte bron pulsering en geloof draaiende kunnen houden, in hun essentie niets zijn. Niets meer dan een clown met toegang tot een copy/paste verhalen truken doos, die wij sinds het begin van deze Archonten kopie Aarde hologram voor ze vullen.

En kijk je dan nog verder, dan zie je dat ze AI robot mechanisch zijn, en als je dan nog verder kijkt zie je dat ze een code zijn, kijk je achter de codering zie je dat ze helemaal niets zijn in de essentie. En dat geld voor alles in dit hologram, de diepste laag achter iedere vorm die wij ervaren als echt, is niets meer dan een codering die we kunnen hercoderen via onze bron resonantie en laten verdwijnen in het niets, omdat het in de diepste essentie niets is. Dus wat je ook tegenkomt via het internet, je eigen buurt, het collectief, realiseer je dat het niets is in de essentie. Hecht je niet door het als waar of niet waar te bestempelen, observeer alleen, zo blijf je onthecht en her-activeer je niets in jezelf. Realiseer hoe krachtig je eigen bron is, en dat het jouw bron is die alles voedt en omtovert naar “echt”, zolang je je blijft hechten aan alles wat zich ontvouwt aan actieve programmeringen/gedachtes en tijdlijnen geboren uit angst of onbeantwoorde verlangens = tekort aan zelf liefde. Laat je niet gek maken door alle narratieven die via de vele mediums voorbij komen, in de hoop dat jij in de emotie van angst schiet en het systeem weer actief gaat voeden. Laat angst los, vertrouw op je eigen bronkracht en observeer. Zodat je je binnen en buitenscherm rustig en vredig houdt. Je hoeft niet te zoeken, want alles is al in jou. Je hoeft je ware thuis niet te zoeken, want je bent al thuis. Vertrouw op jou en heb iedere deeltje in jezelf lief, licht en donker.

Wat jij gelooft, is wat echt wordt in jouw innerlijke, Aardse en Energetische holografische beleving.

Hieronder een galerij met een paar van mijn foto’s genomen tussen 2012 en 2016, die mijn innerlijke scherm weerspiegelden in die tijd. Op de eerste 2 foto’s zie je de weerspiegeling van een lucht en vuur elfje, op de foto met het vuur zie je links van me een klein kleiachtig wezentje wat ik Swammi noemde en in die tijd ervoer als mijn magiër die mij leerde toveren. Ik was het zelf natuurlijk. Dan is er nog een orb feestje ‘s nachts in het bos, een gezicht in de lucht, een dimensie van strijders die doorkomen in het donkere dennenbos en de rest van de foto’s zijn voornamelijk licht verschijningen in kleur in samenspel met de zon programmering. Zo zie je maar, lichtverschijningen/waarnemingen zijn niet iets nieuws, het is de weerspiegeling vanuit onze reis door de vele bewustzijnslagen heen. Wil je een grotere collectie van mijn foto’s ervaren, vind je beneden de galerij een meditatieachtige video die ik ooit maakte van mijn favoriete foto’s uit die tijd.

error: Content is protected !!