QIZENSWORLD

Ik heb de C-shots genomen, kan ik het tij nog keren?

Via onderstaand schrijven wil ik eenieder die de C-shots genomen heeft, en naderhand bewust is geworden en nu in het wakker word proces zit, laten weten dat je wel degelijk iets kan doen om de ingebrachte codering, te hercoderen. Misschien niet iedereen, maar de persoon die mij benaderde, weerspiegelt een proces van hercoderen, wat laat zien dat het wel mogelijk is.

De vrouw uit mijn buurt die mij benaderde, en waar ik over schrijf in mijn vorige post, is een voorbeeld van iemand die het niet zal redden. Doordat het bewustzijn er niet is. Zij is nog in een diepe slaap van vergetelheid. Daarom is ze nu ook op afstand middels frequenties overneembaar.

Terug naar het voorbeeld wat inspiratie zal brengen voor eenieder die de C-shots heeft genomen en al in het begin proces van ontwaken was of naderhand wakker werd door het geregisseerde Covid theater!

Een paar maanden geleden benaderde iemand mij. Deze persoon vertelde me dat hij twee C-shots had genomen omdat hij destijds nog niet wakker was. Nu is hij in het proces van ontwaken en reikte naar me uit met de vraag of het voor hem wel zin had om schaduwwerk te doen? Natuurlijk heeft het zin! Na het lezen van onderstaand voorbeeld, zal ook jij, lezer van dit bericht, hiervan overtuigd zijn. Mijn geloof door ervaring dat alles in dit hologram in essentie niets is en herprogrammeerbaar, inclusief de C-shots, werd door zijn persoonlijke ervaring bevestigd.

De persoon die mij benaderde, bleek mij en Lalita al een tijdje te volgen via YouTube en mijn delingen over je onthechten en bewegen als een observerende kracht door niets te worden, raakte hem en besloot hij toe te passen in zijn huidige situatie.

Al lange tijd bewoog hij door pijnlijke situaties heen, die steeds weer een pijnlijke terugslag op zijn leven hadden. Hij reageerde vanuit hechting aan zijn pijn (verleden), pulseerde hierdoor schaduw frequenties/coderingen naar de (toekomstige) situatie toe, met het gevolg dat hij een tijdlijn creëerde wat een herhalingsloop van oude pijn garandeerde. Bewegend vanuit verleden, toekomst en pijn, brengt deze herhalende beweging. Programmeringen blijven zo actief.

Na het zien van een video, waarin ik sprak over de kracht van onthechting, het niets zijn, besloot hij alles op alles te zetten en vanuit zijn NU observerend, zichzelf te onthechten, tijdens een pijnlijke herhalende situatie in een rechtbank die hij wederom moest ervaren. Ik kan zijn rechtszaak niet in detail beschrijven in verband met privacy, maar ik kan wel delen dat de vorige zaken en de laatste rechtszaak in dit schrijven, over een hele diepe emotionele band ging die hij dreigde te verliezen. Dus na meerdere rechtszaken, lukte het hem tijdens zijn laatste rechtszaak om volledig onthecht van ieder emotie, verleden en toekomstige uitkomst, in eigen liefde en vertrouwen zichzelf te omarmen in het niets van ieder NU. Waardoor de uitspraak zich positief en vredig ontvouwde en geen nieuwe tijdlijn vanuit schaduw emotie werd getriggerd.  Vol verbazing en trots, liet hij mij weten dat het had gewerkt.

Hij had niet alleen zichzelf overtuigd, maar ook mij dat desondanks de C-shots je in een bewuste onthechte staat van zijn in het NU, je jezelf kan her-programmeren en dus programma’s kan demagnetiseren.

Natuurlijk is hij in het proces van schaduwwerk, en lukt het hem daardoor nog niet constant om in deze staat van onthecht niets in ieder NU te zijn, maar dat is het ontwakingsproces. Of je nu wel of niet de C shots hebt gehad.

Het is hem gelukt, en dat geeft kracht en hoop, voor eenieder die gekozen heeft voor de C-shots.

Mijn ervaring laat zien dat achter iedere vorm, beeld, frequentie, een codering zit. Kijk je achter die codering is er niets. Dus alles in deze Hologram is in essentie niets. Hecht je je aan verleden, toekomst, identiteiten, narratieven, uitkomsten, verlangens etc. Ja, dan is de codering/programmering ineens iets, en dus voor jou echt, waardoor het actief wordt. Je creëert het een pulsering naar buiten toe. Geeft de hologram, de voeding die het nodig heeft om met je geest te spelen, je te manipuleren. Je gedachten, gehecht en niet bewegend vanuit het NU, zijn manipuleerbaar.

ALs je 100% van jezelf gaat houden, je onthecht van alles in het helse spel waarin we zitten, het kan zien voor wat het is, NIETS en jezelf kan omarmen in het NIETS, word je als het ware een lege spiegel. Je pulseert niet meer naar buiten toe, maar alleen nog in de richting van je eigen bron. De volheid in je niets. In het niets van je eigen bron is waar al je weten en al wat je nodig hebt, altijd aanwezig is. Niets is buiten jou. Het is een proces en vergt werk aan jezelf.

Aan de lezers van dit bericht die de C-shots hebben gehad wil ik nog wat ondersteunende tips doorgeven, om je gedachtes en lichaam te boosten op een positieve manier. Want geloven dat alles hier in de essentie niets is, is voor mij een natuurlijk gegeven door mijn ervaringen. Maar zolang je dit nog niet belichaamd, hebben je lichaam en geest ondersteuning nodig om de C shots en programmeringen, die niets zijn in de essentie, te verzwakken en te demagnetiseren.

Herprogrammeer jezelf dagelijks met woorden en geloof het!!!

De C-shots zijn gevuld met vitamine C, waardoor mijn immuunsysteem in ieder moment 100% gezond is. Ik ben niet mijn lichaam, geest of ziel, ik ben onthecht en leef in de volheid van niets. Via mijn niets ben ik een constante bronkracht en herschrijf ik iedere gemanipuleerde codering terug naar het niets, waar het demagnetiseert en al zijn kracht verliest.

Geef je lichaam extra ondersteuning op je pad terug naar je eigen bron in het niets. Zolang je nog niet thuis bent in je eigen liefde, bronkracht en geloof, is de geest nog beïnvloedbaar is door actieve schaduw programmeringen, en heeft je lichaam ondersteuning nodig.

Om de griep frequentie aanvallen buiten je lichaam te houden:

Dagelijks een liter gezuiverd water met 7 korrels Keltisch zeezout en een eetlepel vitamine C poeder, plus vitamine D3 + K2.

Dagelijks een glas met een afgestreken theelepeltje zeoliet poeder, voor de ontgifting van metalen.

Zodra het seizoen het weer toelaat, elke dag een glaasje Aarde Boost!

Aantal kruiden per glas: 5 paardebloemblaadjes en 5 bloemen, 5 madeliefjes bloemen, 5 rode klaverblad en bloemen, 5 brandneteltoppen en zaden/bloemen, 1 bramenblad, 1 lang en jong weegbreeblad als dagelijkse basis. Voor de smaak kun je wat natuurlijke honing of citroen toevoegen.

De geplukte verse kruiden doe je samen met het water in

een mixer en giet je door een fijn vergiet in het glas. Boordevol vitaminen en mineralen! En direct zuurstof in je bloed!

Deze kruiden kan je dagelijks eten, of drogen en thee van maken. Maar vers geplukt en direct bereid, is het krachtigst voor je gezondheid. Dosering is een richtlijn, je kan gerust wat meer of minder nemen.

Wil je meer gezondheid tips en/of je eigen schaduw programmeringen leren herkennen en demagnetiseren via het Elementen systeem in jou? Neem dan een kijkje hier.

error: Content is protected !!