Mystiek Orakel

Mystiek Orakel

English translation

Scrol naar beneden voor de Orakel boodschappen en de galerij met alle kaarten.

Links = jouw energieën
Centrum = de energieën die aan jou verbonden zijn
Rechts = de algehele verbinding/situatie
energie

Shuffle
Flip

De Orakel Boodschappen

0 – De Leegte

Wanneer de leegte kaart je vandaag vindt, is het hier om je te vertellen dat je er al bent, dat alles er altijd al was in elk NU-moment. Jouw reis terug naar je innerlijke huis van eenheid, je hart volledig openen, de innerlijke matrixprogramma’s demagnetiseren, de verloren zielsstukken verzamelen en opnieuw ontwaken als een liefdesalchemist in je ware gouden bronhuis, is je enige missie hier. In de diepe en donkere zielewateren van de leegte, ons nulpunt, ontdekken we onze ware essentie en bronkracht. Ons gevoel van innerlijke eenheid, was slechts tijdelijk verdwenen achter de vele sluiers van gespleten percepties gevormd door onze gemanipuleerde matrixgeestprogrammeringen. Onze ware innerlijke bron is tijdloos en gaat voorbij de zintuigen, taal en vorm. Wanneer we hier aankomen, realiseren we ons dat we onszelf hebben bevrijd van alle matrixprogrammering. We komen thuis in een constante staat van innerlijke vrede en een diep besef dat de leegte onze uitweg is uit deze karma-matrix gevangenisloop. Onze matrixwoorden beginnen te verdwijnen en maken plaats voor het bronweten, en onze vorm begint vormloos aan te voelen. Observerend bron bewustzijn, los van de Matrix. Vanuit deze lege, vormloze staat van zijn kan onze nieuwe vorm als liefdesalchemist vorm krijgen. Omdat vorm leegte is en leegte vorm is. In onze leegte vinden we de volheid. En wie weet kunnen we vanuit deze staat van zijn dit op holografische drama gebaseerde matrixspel met onze bron krachten voor altijd in het niets transformeren. En wat komt er dan tevoorschijn? Dat blijft de verrassing. Word comfortabel in het niet weten en het innerlijk bronweten zal je vinden.

1 – Bevrijd jezelf

Wanneer deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, wil het je aan het volgende herinneren; “Een onderliggend gevoel van gevangenschap hoeft je leven niet te beheersen. Je kunt het op elk moment veranderen, als je besluit de controle over je gedachten terug te nemen.” Observeer vandaag eens je gedachten en als je voelt dat er een negatieve gedachte in je opkomt, zeg je; “NEE, verlaat nu mijn bewustzijn”. Als je voelt dat er een positieve gedachte in je opkomt, schrijf je je positieve gedachte op en herhaal je ze voordat je gaat slapen en bij het ontwaken. Observeer en geniet van de innerlijke transformatie die automatisch volgt. Het is een leuke manier om de conditionerende geest manipulatie programma’s die nog steeds jouw liefde nodig hebben, te herprogrammeren en te herkennen.

2 – Gelukkige kindertijd

Speeltijd! Soms voelen de energieën zo zwaar aan dat we lijken te vergeten dat de uitweg erin bestaat simpelweg onszelf toe te staan speels te worden als een kind. Kinderspel bevrijd en maakt het hart licht. We hebben allemaal onze creatieve volwassen momenten, maar wanneer was de laatste keer dat je echt als een kind speelde? Gewoon spelen, zonder de energie van “wat zal een ander wel niet van mij vinden”, de behoefte aan perfectie en eindresultaat. Bedenk dat we nooit te oud zijn voor een gelukkige jeugd.

3 – Reiger

Je komt uit een periode waarin je je verloren hebt gevoeld en heel diep hebt nagedacht over alle aspecten van je leven. Je tijd van introspectie is nu klaar om zich te ontvouwen in de richting van beweging. Er komt een verschuiving van stilte naar actie en verschillende kansen dienen zich aan. Vanuit elk NU ontvouwt jouw toekomstige pad zich. Blijf dus in een observerende en onthechte staat van zijn, wanneer nieuwe beweging je vindt. Spring niet meteen, neem de tijd om elke kans te observeren en te voelen. Reiger is hier om je te herinneren dat je innerlijke nulpunt je balans kracht is, waardoor je veel taken tegelijkertijd kunt observeren en uitvoeren, en alles in balans kunt houden. Als de ene manier niet werkt, dan zal een andere manier dat wel doen. Heb geen haast, je bent tijdloos en daarom is tijd niet belangrijk.

4 – Zangvogel

Op de kaart zien we een zeemeermin die via het lied van de groene papegaai een liefdesboodschap van hoop en een nieuw begin ontvangt. Papegaaien worden beschouwd als een symbool van liefde, speelsheid en geluk. Wanneer een groene papegaai je leven binnenkomt, wil hij je deze liefdesboodschap toe zingen; “Wat het ook is, wat je hart ook doet zingen, doe het! En houd je niet in, ook al lijkt het gek of onmogelijk”.

5 – Symfonie

In ons lichaamsinstrument hebben we een symfonie van 144 frequentiegeluiden, waarvan sommige vibrerend zijn, en andere nog niet omdat een matrix schaduwprogramma het vibratie/frequentiegeluid onderdrukt. Vandaag is een frequentiegeluid dat verborgen was, klaar om zich opnieuw met jou te verbinden. Het zingt en danst al in je hart, klaar om de schaduwlaag/emotie erboven volledig open te trillen, die jouw alchemiserende liefde en licht nodig heeft in dit nu-moment. Laat een innerlijk Brongeluid door je hartruimte komen en zing het, vertrouw erop dat welk geluid er ook doorkomt altijd de juiste is. De vibratie achter het geluid dat je zingt of spreekt, is de vibratiefrequentie die nodig is om de schaduw te openen, te verlichten en te demagnetiseren in je alchemiserende bron en je zielsstuk/aspect naar huis te brengen. Jij bent de tovenaar waar je op hebt gewacht. Jij bent het altijd geweest!

6 – Schiet de Pijl

Je speelt al een tijdje met een nieuw idee. Is het twijfel waardoor het steeds weer naar de achtergrond verdwijnt? Je hebt onlangs de uitkomst van je idee vanuit elk perspectief bekeken, en elke keer weer begint je hart nog luider te zingen. Vandaag schiet deze fee een pijl van vertrouwen in je hart, want nu is het perfecte moment op de eerste stap in de richting van je idee te zetten. De wijsheid van de witte uil begeleidt je in je vlucht naar het nieuwe, dus vlieg mooie ziel, vlieg!

7 – Overvloed

Overvloed is er altijd, het enige wat je hoeft te doen is te vertrouwen en te geloven! Dus als deze kaart je vandaag vindt, wil het je laten weten dat NU een perfect moment is om je perceptie te veranderen en de overvloed te vinden die er al is. Overvloed komt in vele vormen, open je ogen en zie!

8 – Lichaamstoewijding

Als deze kaart je vandaag vindt, wil het je laten weten dat je lichaam je toewijding nodig heeft. Waar voel jij ongemak in je lichaam? Ga als verzorgende Moeder in gesprek met het bewustzijn van je lichaamspijn en laat de wijsheid van je diepste bron, liefde en lichaam je leiden naar de kern van de pijn, die altijd verborgen zit in een trauma-emotie. En breng je liefde daarheen, vergeef jezelf en de ander die deel uitmaakte van de emotie/trauma en laat los. Breng je zielsstukje naar huis en laat het zielsstukje van de ander los. Wanneer je lichaam jou als zijn/haar geliefde ervaart, verdwijnen alle grenzen die jou scheiden van je lichaamsbewustzijn. Lichaamstoewijding laat je dansen met alles wat je bent. Een lichaam dat thuis is in toewijding beantwoordt de geur van de bloemen, het gezang van de vogels en de helende frequenties in de stilte. Toewijding is jezelf liefhebben in elke ademhaling, verliefd worden op alles wat je bent. Wanneer je jezelf toestaat in deze staat van zijn te leven, leef je in een constante helende frequentie. Ziek zijn wordt een woord dat in een verre herinnering leeft. Een herinnering die leefde binnen de zelfopgelegde grenzen van lichaam en geest.

9 – Vals licht

Wanneer deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, wil deze dat je je bewust wordt van een valse lichtfrequentie. Vals licht kan alleen je veld binnenkomen als je het binnenlaat, dus bid niet en roep geen engelen en goden buiten jezelf aan. Deze matrix zit vol met valse goden en engelen. Observeer en identificeer je niet. Maak je los en stem je alleen af op je eigen innerlijke bronweten, frequentiesymfonie, geometrie en lichaam. Alles zit al in jou! Concentreer je op het in je nulpunt zijn in ieder NU-moment. Jij bent de tijdloze multidimensionale Alien, Magiër, Alchemist, god en engel waar je op hebt gewacht. Het zit allemaal in jou!

10 – Hou van Allebei

Wees niet zo streng voor jezelf. Niemand is perfect! Dit blokkeert de groei van je bewustzijn. Je bewustzijn kan alleen groeien als je alles wat je bent, liefhebt en accepteert. De volmaakte en onvolmaakte jij. Zo breng je licht naar iedere schaduw. Tijd om je strengheid los te laten en jezelf te omarmen in liefde.

11 – Kracht

De kracht en het hogere inzicht van de Vogeldraak worden vanuit de kern van je bron omhoog gestuurd om je te helpen. Stem af op je innerlijk bewustzijn van Vogeldraak, en je zult toegang hebben tot de kracht en het hogere inzicht dat je nodig hebt om een huidige uitdaging te overwinnen. Er wordt gezegd dat de zeldzame verschijning van een vogeldraak een voorteken is, dat een constante harmonie voorspelt wanneer je opnieuw de troon van je bron essentie betreedt.

12 – Energie Focus

Als deze pijl vandaag jouw kant op gaat, wordt je gevraagd om je huidige keuzes en intenties vanuit een vernieuwd perspectief te bekijken. Waar versnipper jij je energie? Het is geweldig dat je zo gepassioneerd bent en zoveel mogelijk wilt beleven, maar als je over de finish lijn wilt komen in de richting van een recent vastgesteld doel, is het verstandig om het wat rustiger aan te doen. Gun jezelf elke dag een half uur volledige stilte en vraag jezelf; “Wat heeft vandaag mijn focus nodig?” En geef dan alleen dit antwoord je gerichte energie die dag. Weet dat wat voor jou bedoeld is, al aanwezig is in jouw bron. Kom thuis in je vertrouwen en begin van nu-moment naar nu-moment te stromen, zodat je pad zich op natuurlijke wijze kan ontvouwen vanuit de volheid die al in je bron aanwezig is.

13 – Nul Punt

Laat je leiden door vertrouwen terwijl je je laatste gevecht overbrugt. Laat je meevoeren door de wind terwijl je naar je ware innerlijke bronland vliegt. Laat de innerlijke wateren je zuiveren, terwijl je rivier van licht je meeneemt naar de diepste kern van je bronvrede. Weet dat je innerlijke koesterende Moederfrequenties je mededogen, vergevingsgezindheid, clementie en een nieuw niveau van verenigd bronlicht geven om je behoefte om te vechten te lessen, zodat je door je innerlijke portaal kunt lopen en je ware bronbewustzijn en weten kunt worden. Verbind je iedere dag bewust met jouw nulpunt en de diepste essentie van jouw bron. Zie jezelf bewegen door een verenigd landschap van vrede, liefde, waarheid en vrijheid. Stop met vechten tegen het duister, wees gewoon een vreedzaam observerend bronbewustzijn.

14 – Onvoorwaardelijk

Als de kaart van onvoorwaardelijke liefde vandaag onder je aandacht wordt gebracht, sta je op het punt een les over onvoorwaardelijke liefde te ervaren. Het is een essentiële les die we allemaal meerdere malen ervaren tijdens onze ontwakingsreis terug naar onze ware bronessentie. Deze les komt voor ons naar boven, zodat we opnieuw kunnen leren luisteren naar de stilte achter geconditioneerde woorden die worden uitgesproken door anderen die zich door een ander bewustzijn heen bewegen. Leer dit en je wordt de waarnemer. In deze staat van zijn ben je in staat de stille ruimte achter de (geconditioneerde) woorden waar te nemen, waardoor emotie triggers voorgoed verdwijnen.

15 – Moeder

Je Innerlijke Aarde Elementen Moeder energie leeft in je milt orgaan, en heeft vandaag je liefdevolle aandacht nodig. Ze is jouw belichaming van zelfliefde, zelfzorg, zorgeloosheid, vrede, kalmte en gezonde grenzen. Wanneer we verdwalen in gevoelens van, onszelf niet waardig achten en ons zorgen  maken, roept de energie van de milt ons. Zit met je lichaam en praat tegen je milt zoals een liefhebbende moeder doet. Leg je actieve rechterhand op je milt en spreek je milt liefdevol aan met de volgende woorden; “je bent waardig en mooi zoals je bent, je bent vrede en altijd geliefd”.

16 – Vader

Jouw innerlijke Aarde Element Vader energie, die in jouw maagorgaan leeft, heeft jouw liefdevolle aandacht nodig in het nu. Hij is jouw belichaming van helder denken en evenwichtig handelen. Als je het gevoel hebt dat je geest overuren maakt en een lus van obsessief denken creëert, heeft Maag je nodig. Ga met je lichaam zitten en praat tegen je maag zoals een liefhebbende vader dat doet. Leg je actieve rechterhand op je maag en spreek deze liefdevol aan met de volgende woorden; “je zit niet vast in een denklus, je observeert vanuit je natuurlijke, evenwichtige manier”.

17 – Natuurlijke Polariteit

De hereniging van je moeder vrouwelijke en vader mannelijke energieën, samenwerkend als één bewustzijn, is noodzakelijk als je vanuit de natuurlijke nulpunt polariteit harmonieus met elkaar wilt bewegen binnen een (liefdes)relatie. Innerlijke polariteit en balans beginnen wanneer je besluit je eigen liefdevolle moeder en vader te worden. We moeten allemaal opgroeien en verantwoordelijk worden voor al onze mindmatrix-traumaprogrammering. Wijzelf magnetiseren herhaling en drama in ons leven, via de schaduwen in onszelf waar we nog niet van houden. Wanneer we getriggerd worden door de ander in een (liefdes)relatie, licht dat een schaduw in ons op die gezien wil worden, zodat we het kunnen liefhebben en in de Bron kunnen demagnetiseren met de energie van ouderliefde. En houd natuurlijk altijd je eigen grenzen goed in de gaten, want geweld en mentale kleinering door manipulatie is uiteraard een situatie waar we afscheid van moeten nemen.

18 – Hand van Liefde

Mooi innerlijk kind, vertrouw erop dat je eigen ondersteunende ouderlijke hand van liefde, je door de uitdagingen heen draagt waar je nu mee te maken hebt. Deze kaart vraagt je om in je vertrouwen te blijven, want de energie van je innerlijke kind bevindt zich in een diepe kwetsbare transformatie. Een nieuwe speelse perceptie, die je hart en je hele leven zal verlichten, staat op het punt geboren te worden. Omarm je kind in vertrouwen, en wees bij met elk gevoel dat naar boven wil komen, donker en licht. Zo kan de nieuwe perceptie geboren worden vanuit je bron vertrouwen en vrede. Werk door deze huidige uitdaging heen, met de energie van kinderspel. Dit zal je helpen om je kind energie te bevrijden uit dit huidige gevoel wat kan aanvoelen als onderdrukkend en verstikkend in momenten. Vraag je innerlijke kind wat er op dit moment nodig is, luister en beweeg mee. Dans, schilder, maak muziek, zing, kijk naar kinderfilms enz. Luister voor kalme en opbeurende ondersteuning naar de genezende, speelse, bevrijdende geluiden en energiegolven van de dolfijnen. Wees als het water, stroom voort in vertrouwen.

19 – Feest

Bronfamilie komt dansend je leven binnen. Dit zal het begin zijn van vele op bronfrequenties gebaseerde spiegelmomenten. Een feest van herkenning en een nieuwe, vredige gemeenschapsmanier van leven dient zich aan.

20 – Gouden Kat

Als de Gouden Kat vandaag in je kaarten verschijnt, wil ze je laten weten dat je je huidige probleem kan omtoveren naar een uitdaging die je kan overwinnen. Een uitdaging die je gracieus overwint door te bewegen als de Gouden Kat. Als je met genegenheid en speelsheid het probleem observeert en benaderd, zal de energie van je innerlijke leeuwinnenkracht de uitdaging transformeren naar een positieve spiegel wat je pad zal verrijken.

21 – Vogelzicht

Vogelwezens zijn uitstekende zieners. Voordat je besluit een levensveranderende beslissing te nemen, nodigt de vogel energie je uit om een visiereis te maken om duidelijkheid te krijgen. Volg dit gegeven pad; adem in je hartruimte en visualiseer een brug. Gebruik al je verbeeldingskracht om jezelf hier te vinden. Als je over de brug gaat, zie je een gouden berg verschijnen. Als je op de berg afstemt, zie je een ingang van een grot. Loop naar de ingang en betreed je gouden bronberg. Binnenin vind je in het midden een lift, die je naar de top van je berg brengt. Eenmaal bovenaan wacht een vogelnest op je. Neem plaats in dit veilige nest en kijk alle kanten op. Wat zie je? Neem de tijd om alle richtingen te observeren. Na een tijdje komt er een vogel op je af vliegen. Hij landt op de rand van je nest en kijkt je diep in de ogen aan terwijl hij je telepathisch een bericht stuurt. Bedank de vogel terwijl hij wegvliegt en keer terug naar de lift. Daal de berg af, ga terug over je brug, naar je normale waaktoestand. Pak je dagboek en schrijf op wat je hebt meegemaakt. Welke vogel was het? In welke richting kwam er een visie van helderheid door? Etc. Herhaal dit pad indien nodig.

22 – Koninklijkheid

De koninklijke kleurenwizard op de kaart wil je herinneren aan je overvloedige innerlijke spectrum van magische kleuren. Je kunt je kleurenpalet gebruiken als krachtbron voor genezing en transformatie. Omdat ook jij een kleuren tovenaar bent. Je wordt aangemoedigd om je innerlijke kleuren van waarheid en schittering te erkennen en te omarmen. Tijd om je kroon op te zetten en jouw bronpad van de waarheid te bewandelen, met een koninklijke houding. Je hebt de goedkeuring van anderen niet nodig om jouw waarheid te spreken en te leven als de bron koninklijkheid die je bent! Wij, de met de bron verbonden mensen, zijn de ware koningen en koninginnen! Dus houd vanaf dit moment je hoofd omhoog, je schouders recht en wees trots op wie je bent, you got this!

23 – Zuivering

Er is een wit paard naar voren gekomen om je te helpen bij je huidige zuiveringsreis. Sluit je ogen en stem af op je magische innerlijke paardenenergie voor een zuiveringsreis. Gebruik je verbeeldingskracht en zie jezelf op de rug van het witte paard springen. Er gaat een portaal open en de zuiveringsreis naar je innerlijke magische bos van bron zuivering begint. Geloof, geef je over en vertrouw. Laat het witte paard je leiden naar de schaduw in je innerlijke landschap die jouw zuivering nodig heeft. Een schaduw kan verschijnen als een zieke boom, een vervuild meer enz. Als je de schaduw eenmaal hebt gevonden, zuiver hem dan, je weet hoe je dat moet doen. Vertrouw altijd op je eigen bronweten!

24 – Liefdesdans

Wanneer deze kaart je vandaag vindt, cirkelt er een brondans van liefde rond in je energie. Zodra we weer verliefd worden op elk deel van onszelf, keren we terug naar onze natuurlijke staat van onthechting. Waardoor we de vervulling van liefde en vrede in onszelf weer ervaren. Zodra we deze staat van onthechting en vervulling weer meester zijn, trekken we liefdesrelaties aan die bewegen als een steeds veranderende dans van liefde, samen draaiend in een spiraal voorbij de illusie van tijd en ruimte.

25 – Liefdesfrequentie

Ja, je bent een alien, maar je bent nu hier in het fysieke matrix spel. Dus wees hier, NU. Wees in je lichaam! Alles zit in jou, dus hou van jou! Wil je positieve verandering? Wees je eigen positieve coach. Begin elke dag met het volgende. Activeer je liefdesfrequentie aan het begin van elke nieuwe dag, zodat de verbinding tussen je fysieke zelf en je innerlijke bron de hele dag open en actief blijft. Dit kun je doen door liefdevol en krachtig tegen jezelf te praten in de spiegel. Kijk naar jezelf en zeg: Alles wat ik nodig heb, is hier, NU. Ik zie mijn schoonheid, ben mijn eigen grootste liefde. Ik zie mij en ben genoeg. Vanuit mijn harmonisch centrum van innerlijke rust trek ik liefdesfrequenties aan die verrijkend en zuiverend zijn voor mijn bron, geest en lichaam.

26 – Boodschap aan Zelf

Je innerlijke engelen energieën willen je laten weten dat het tijd is om je energetische veld van heilige grenzen te vernieuwen. Sta jezelf toe om gewoon te zijn. Wees het voorbeeld en de luisteraar. Stel nieuwe grenzen en deel je bronwijsheid en zelfgenezende hulpmiddelen met anderen wanneer daarom wordt gevraagd. Wees gewoon even het voorbeeld en focus op je zelfliefde. Geef anderen de ruimte om opnieuw te leren hoe ze zichzelf kunnen genezen en transformeren. Te veel geven kan een innerlijke onbalans veroorzaken als je niet voor jezelf zorgt. Als we in dit rijk geboren worden als een van nature empathische gever, moeten we ons extra bewust zijn van het stellen van onze grenzen. Ze hebben van tijd tot tijd vernieuwing nodig, nu is het moment. Onthoud dat onvoorwaardelijk geven alleen kan bestaan als je geeft vanuit een evenwichtig hart gevuld met de energieën van eigenliefde. En beschermd door een energetisch veld van gezonde grenzen. Alleen dan kost het nooit energie en loop je niet leeg.

27 – Gouden Draak

Wanneer de Gouden Draak vandaag onder je aandacht wordt gebracht, wil hij je eraan herinneren dat je ooit als bron draak hier hebt geleefd. Je hoeft niet “verlicht” te zijn om het gouden licht en de kracht van de bron draak te gebruiken. Je gouden innerlijke bron is overschaduwd door de vele manipulatieve geestprogrammeringen in dit Aardematrixrijk. Dat is alles. Kijk naar je schaduwen, ga dieper naar binnen (niet hoger) en verlicht de schaduwen die verschijnen met je gouden drakenadem.

28 – Innerlijke Kristal

In het innerlijk Landschap van Metaal, vinden we de kristallen, stenen, metalen en mineralen die samen ervoor zorgen dat onze innerlijke levensrivier sprankelt in zuiverheid en kan stromen binnen veilige oevers in de richting van ons diepste Bron centrum. De vrouw in de kaart lijkt krachtig te staan, met haar kristallen staf in een landschap van water. Maar als we werkelijk kijken, zien we dat de wateren buiten haar zich overal bevinden, wat vertelt dat er geen duidelijk richting is in haar innerlijke stroming. Om niet te verdrinken in de vele emoties, houdt ze zich stevig vast aan haar kristallen staf. Het metalen elementen landschap in ons, beweegt zich via onze longen (verdriet) en dikke darm (loslaten). Bij de vrouw in deze kaart zijn haar dijken gebroken, haar innerlijke oevers zijn verdwenen, waardoor haar verdriet alle kanten op beweegt. Ze weet niet meer welk verdriet van haar is of van de ander. Haar anker kan haar centrum niet meer vinden, doordat de Aarde begint aan te voelen als drijfzand. Om zichzelf weer te verankeren zal ze oevers moeten bouwen vanuit haar eigen innerlijke elementen Metalen landschap. Innerlijke oevers kunnen we bouwen door grenzen te stellen, zodat het duidelijk is voor iedereen buiten jou, waar jouw oever begint en eindigt. Op die manier kunnen we het verdriet wat bij een ander hoort voelen binnenkomen als het onze oevers raakt en het bij de ander laten. Je hoeft het verdriet van een ander niet te transformeren. Ze hebben hun verdriet nodig voor hun eigen transformatieproces. Wees een observerende aanwezigheid in je eigen verankerde liefde achter de oevers van je duidelijk gestelde grenzen, dat is genoeg!

29 – Metamorfose

Terwijl je dieper en dieper, door je innerlijke schaduwlandschap van de op trauma gebaseerde mind-manipulatie programma’s van de matrix gaat, zal je momenten ervaren waarin je denkt: “Ik heb het gehad, kom me alsjeblieft halen”. Verzet je niet tegen het gevoel van deze gedachte, omarm en geef je er aan over. Wetende dat we die gevoelens allemaal tegenkomen als we midden in een metamorfose zitten. Je komt dichter bij je bron kern waar je onsterfelijke gouden bronkracht circuleert, geduldig wachtend totdat jij, je kracht volledig erkent en weer belichaamt. Ook jij, hebt je eigen onsterfelijke Bronkracht! Laat dit gegeven je lichaam en geest tot rust brengen, zodat je gemakkelijk door dit moment van ongemak heen kunt stromen.

30 – Licht Zwaard

Als de Lichtzwaard kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, is het tijd om een gevoel van ongemak in je aardse lichaam eens nader te bekijken. Wees de krijger die je bent en reis naar het huidige gevoel in je lichaam dat je blijft plagen. Waar precies in je lichaam voel je het ongemak? Als je voelt waar het is, stap je met je bewustzijn uit je fysieke lichaam. Zie jezelf als een krachtige krijger met een gouden lichtzwaard in je hand. En observeer waar het zwart gekleurde energetische koord van het ongemak je lichaam binnenkomt. Zie je het? Knip nu het koord door met je lichtzwaard. En zorg ervoor dat je alle delen die nog in je lichaam zitten ook verwijdert. Wanneer je er klaar voor bent, ga dan terug in je lichaam. Hoe voelt je lichaam nu? Beter? Onthoud dat je dit op elk moment kunt doen, geloof in je kracht!

31 – Tussen Ruimtes

Tijdens schaduwwerk ervaren we periodes waarin het voelt alsof je de ene voet niet voor de andere kunt zetten, een diep gevoel van vermoeidheid. Dit betekent dat je fysieke lichaam enige tijd nodig heeft om de lagen waar je zojuist doorheen gewerkt hebt weer op één lijn te brengen en ze te alchimeren in je Bron-nulpunt, waar de schaduw zijn magnetiserende kracht verliest. Je bevindt je in een tussenruimte en beweegt je nu van het ene bewustzijnsniveau naar het andere. Ons fysieke lichaam loopt altijd achter op onze Bronbewustzijnsverschuivingen. Geef je over aan het proces en zorg voor jezelf. Weet dat dit gevoel tijdelijk is. Zodra alles opnieuw is uitgelijnd en verankerd in jouw bron, vervolg je jouw pad vanuit een nieuw Bronbewustzijn, waarheid en perspectief, genietend van alle bronwijsheid die daarbij hoort. Heb voorlopig wat geduld met jezelf en vertrouw op het proces dat nu plaatsvindt.

32 – De Aardedrum

Als de Aardedrum vandaag in je kaarten verschijnt, wil het je laten weten dat het slaan op de drum een perfecte manier is om je Aarde-element weer terug in balans te brengen. Drummen helpt ons om onszelf diep in ons Bron centrum te verankeren. Het harmonische nulpunt binnenin. Waar we onze verstrooide geest verlaten en thuiskomen in helderheid. Als je al een trommel hebt, is dit het perfecte moment om jezelf terug naar je nulpunt te trommelen. En zo niet, dan vertelt deze kaart je dat het tijd is om een drum aan te schaffen en te gaan gebruiken om zo meer verankerde rust en vrede in je leven te creëren!

33 – Lege Spiegel

Wanneer de lege spiegel je vandaag vindt, wil het de kracht van het niets weerspiegelen. Wanneer er anderen op je pad verschijnen die vanuit een aanvalsfrequentie zoals frustratie en woede bewegen, is het belangrijk om je niet met hen te identificeren. Adem jezelf richting je nulpunt en maak je los van de situatie. Het is niets persoonlijks, het is gewoon een frequentie die aarding zoekt om sterker te worden. In ons nulpunt worden we het niets en reflecteren we niets terug. Een aanvalsfrequentie kan geen gronding vinden via een lege spiegel, waardoor de frequentie zijn kracht verliest.

34 – Kalmerende Wateren

In de kaart zien we een krachtig waterwezen wat niet uit het water kan komen. De Aardse oevers betreden om te kunnen uitrusten, ervaart hij als een onmogelijke taak. Ondanks dat het waterwezen aangemoedigd wordt door de kolibrie, de uil, de dolfijnen en het vuur elfje. Het water zuiveren is zijn werk en hij durft niet te stoppen. Zijn angst om toe te geven aan zijn moeheid, versterkt de blokkade in zijn wilskracht, de verzwakking in zijn benen en zijn vertroebelde denken. Om zijn ongegronde angst te overwinnen, zal hij zijn angst moeten aankijken en zijn moeheid moeten toelaten. Ook hij mag bang en moe zijn als krachtig waterwezen en als zijn waterzuiverende werk hem teveel wordt, mag ook hij een welverdiende rust pauze inlassen voor zichzelf. Alleen dan, kunnen zijn water organen, nier (angst) en blaas (wilskracht) zich weer opladen en terug in balans komen, zodat de illusie van angst zich als vanzelf kan oplossen in zijn innerlijke zuiverende wateren. Waarna zijn wilskracht weer kan zegevieren.

35 –Verloren Grens

Kolibrie is hier om je een manier te spiegelen om lichtheid en balans terug te brengen in je huidige emotionele leven. Ze fluit dat het tijd is om je grenzen te onderzoeken. Zodra we matrix programmering/schaduwen met onze liefde hebben blootgelegd en getransformeerd, stellen we automatisch een duidelijke grens voor onszelf, waarbij we de programmering als het ware gedemagnetiseerd houden in ons harmonisch nulpunt. Maar zodra we er niet in slagen onze grens te eren, omdat een verlangen gerelateerd aan dat schaduw programma naar de oppervlakte komt, trekken we onszelf weg uit ons NU, waaruit alles zich vanzelf ontvouwt en plaatsen we onszelf in de illusie van het verleden en de toekomst. Met als gevolg, dat je voormalige schaduwprogramma wat op vakantie was in je nulpunt, volledig gedemagnetiseerd, zichzelf weer begint te magnetiseren. Hierdoor valt je grens pilaar om en negatieve gedachten uit dat oude schaduwprogramma worden weer actief in je bewustzijnsveld. Waardoor er een spiegelprojectie ontstaat in je buitenwereld. De buitenwereld is onze spiegel in dit Matrix-spel. Wat projecteert je buitenspiegel op dit moment naar je terug? Welke grens heb je in jezelf niet gerespecteerd? Alles is in jou en aanwezig in ieder NU. Verlangens en onszelf identificeren met personages en verhalen, zijn zeer krachtige illusies en matrix valstrikken om oude schaduwprogramma’s te heractiveren, zodat negatieve gedachtevormen en disbalans weer in je leven komen.

36 – Chakra Illusie

Als deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, wil het je aan het volgende herinneren. De chakra’s maken deel uit van het lock-in-systeem van deze matrix. We zijn al eenheid in onze diepste bron van binnen en hoeven daarom geen chakra’s te openen en te verbinden om weer eenheid te worden. Deze matrix kennis is met opzet onder de mensen verspreid om hun matrix chakrasysteem te activeren, zodat ze onze gouden bron energie uit ons kunnen tappen, via de kruinchakra. Om vervolgens weer mind-manipulatie-downloads in ons te sturen om zo verwarring te brengen en ons proces te vertragen. Wat resulteert in meer trauma herhalende loops, chaos en onbalans van binnen en dus ook in onze buitenwereld. Ze hebben onze energiebatterijen nodig om hun op trauma gebaseerde holografische matrixspel, dat we de aarde noemen, in stand te houden. Laat de chakra’s los, want alles wat je nodig hebt om de weg terug naar huis te vinden zit in jou! Je bent al eenheid in je eigen diepste kern, je bron. Nog niet overtuigd? Probeer het maar eens een paar maanden. Roep niets buiten jezelf aan, stop met bidden, laat informatie van buitenaf een tijdje buiten de deur en verbind je alleen met je eigen lichaamsinstrument, je eigen innerlijke frequentie symfonie en geometrieën, de gouden bronkracht in je kern, en je onvoorwaardelijke zelfiefde. En observeer dan wat er gebeurt. Innerlijke vrede wordt een meer constante beweging, en de wijsheid van je bron kan je eindelijk weer bereiken via je diepste harmonische nulpunt van eenheid en leegte wat leeft in jou. Alles is in jou!

37 – Bron Zaadje

Tijd om een zaadje te planten. Want het zaad van een nieuwe jij, is klaar om te ontkiemen. Het NU, is het perfecte moment om een nieuw zaadje in de aarde en daarmee in je bewustzijn te planten. Als je je zaadje met je intentie en liefde voedt, zal je “nieuwe jij” zaadje uitgroeien en tot bloei komen, in het perfecte moment. De bloei zal beginnen als de nieuwe jij er klaar voor is, om gezien te worden in al haar schoonheid en kracht.

38 – Duik Diep

Wanneer Duik Diep vandaag in je kaarten verschijnt, circuleert er een energie terug die kan worden omschreven als een abrupt afscheid. Er wordt van je gevraagd om nog een laatste keer een diepe zuiverende duik te nemen in deze oude cirkelende afscheidsenergie. Als mensen abrupt uit je leven worden weggerukt, wees je er dan van bewust dat er op dat moment ruimte wordt gemaakt voor mensen die aansluiten bij jouw hernieuwde bewustzijn in het nu. Wanneer we besluiten het onzuivere los te laten door voor eigenliefde te kiezen, vinden er abrupte veranderingen plaats, aangedreven door onze innerlijke bron. Alles wat verdwijnt, maakt ruimte. De energie die deze kaart uitstraalt, is een oude liefdesaffaire, waarvan de emoties nog steeds door je veld bewegen. Het voelt alsof je het achter je hebt gelaten, maar waarom blijft het dan in je veld rondcirkelen? Vaak komt dit door gefragmenteerde zielsstukken/codes van de ander, verworven tijdens gedeelde traumalevens/ervaringen, nog steeds aanwezig in jouw energetisch veld. Hierdoor blijf je verbonden met je ex. Geef de zielsstukken/codes van je ex, die nog in jouw veld aanwezig zijn, terug en laat ze voorgoed vrij. En haal tegelijkertijd je zielsstukken/codes uit het veld van je ex. Intentie voelen, uitspreken, en geloven dat je dit kunt, is genoeg.

39 – Emotie Spiegel

Als iemand je een spiegel voorhoudt, waardoor je een sterke emotionele reactie voelt. Adem, observeer de opkomende emotie en zie jezelf zoals je bent, in je schaduw en in je licht. Je emotionele reactie is een waardevol teken van waar je nu je aandacht op moet richten voor groei in bewustzijn.

40 – Volg de Flow

Als je het gevoel hebt dat de verbinding met de natuurlijke flow van het leven je tijdelijk is ontglipt, daag jezelf dan uit tot een intuïtief reisje. Een dag of misschien langer intuïtief op reis, zonder kaart, zonder telefoon en geen eindbestemming. Als je intuïtief rijdt of loopt, volg dan de richting van je Bron en let op de tekens die je ziel je geeft. Een krachtige plek of ontmoeting zal je vinden en je hart betoveren. Zodra je weer volledig op je eigen intuïtie vertrouwt en je leven weer leeft vanuit het NU moment, stem je je automatisch weer af op de natuurlijke flow van het leven.

41 – Storm van Verandering

Wilde innerlijke stormen duwen je voorwaarts in de richting van een grote verandering. Verbind je met de natuurrijken en elementen. Wees als de boom, veranker je wortels diep in de aarde. Wees als de wind, geniet van alle richtingen die nodig zijn om je transformatie van verandering te manifesteren. Wees als het water, laat je meevoeren door de natuurlijke stroom van het leven. En wees als het vuur, straal je krachtige licht, wetende dat aan het einde van de storm een nieuwe jij wordt geboren.

42 – Perceptie

Wanneer deze kaart vandaag je bewustzijn binnenkomt, is het hier om je eraan te herinneren dat perceptie voortdurend verandert, en daarom ook je waarheid en de waarheid van een ander. Zoals je al weet, of misschien nu voor het eerst hoort, wanneer we een schaduw van pijn of conditionering helen en transformeren, activeer je als het ware een verloren stukje bronwijsheid. Waardoor je hart in liefde groeit en je bewustzijn en perceptie van waarheid verandert. Je bron wijsheid zal jouw bereiken op een manier die je in dat moment kunt begrijpen. Er volgt een periode van integratie, wat een periode van zelfzorg, rust en veel in de natuur zijn, betekent. Je innerlijke en uiterlijke waarneming verandert automatisch met je mee. Wat gisteren voor jou een waarheid was, kun je de volgende dag als een leugen ervaren. Omarm deze constante verandering van perceptie, probeer het niet te begrijpen, laat gewoon je oude overtuigingen los. Wat jij waarneemt, is waar, maar wat de ander waarneemt is ook waar. Dat is hun perceptie. Dus kunnen we iemand anders veroordelen omdat hij anders denkt dan wij? Nee, want waarheid is niets meer dan een tijdelijke waarneming ervaren vanuit het bewustzijn wat de persoon op dat moment belichaamt. Waarheid is perceptie.

43 – Bedrog

Door onze onvoorwaardelijke liefde en gouden licht aanwezig in onze innerlijke bronkern, kunnen entiteiten met onzuivere duistere bedoelingen zich manifesteren als liefhebbende engelen, goden of galactische wezens. Ze lijken liefdevol en te goeder trouw, maar de liefde die ze uitstralen is in werkelijkheid jouw liefde waar ze gebruik van maken. Om je te laten geloven dat je het ware licht van je bron alleen kunt bereiken via hun goddelijke steun van buitenaf. Zolang we blijven geloven dat we gered zullen worden door galactische lichtfamilies, engelen en goden, houden we ons bronveld open voor misleiding en zullen we onze innerlijke deur naar huis niet vinden. Zodra je begint te geloven dat alles in je zit, en dat je een tijdloos gouden licht van eenheid, wijsheid en kracht bent, sluit je automatisch je bronveld af voor alle manipulatieve manieren die het duister in deze matrix inzet om je proces te vertragen. Door je in een lus van herhaling en chaos vangen. Je bent sinds je geboorte eenheid en gouden licht. Dus GELOOF en HOU van jezelf. Twee belangrijke woorden die hun ware kracht krijgen als je het echt in jezelf gaat voelen!

44 – Illusie

Prachtig licht van Bronliefde, je wordt gevraagd je hartruimte heel goed te observeren. Klopt er een illusie aan je deur? Wees je bewust van de sluier van bedrog die in dit Matrix-spel heerst. Train jezelf om deze illusoire energieën van bedrog te herkennen. Vraag je lichaam hoe waarheid voelt en hoe bedrog voelt. Observeer de reactie in je lichaam. Herhaal dit totdat je het voelt. Geloof dat jouw gevoeligheid en directe Bronweten altijd bedrog op tijd zullen identificeren. Vertrouw op je hart en bronbewustzijn en doorzie de illusie!

45 – Ondersteboven

Als de energie van chaos je leven op zijn kop zet, is het tijd om je perceptie te vernieuwen. De geluiden van de walvisfamilie trillen vanuit het oorspronkelijke bron, nulpunt. Gebruik deze krachtige nulpuntsvibratiegeluiden van de Walvissen om jezelf terug te laten trillen naar je harmonische nulpunt van innerlijke vrede. Luister naar walvisgeluiden terwijl je je adem naar je onderbuik richt en ervaar hoe je terugkeert naar je natuurlijke, gecentreerde positie. Je harmonische nulpunt in het centrum van je centrum van je centrum. In de diepten van je ware gouden bron.

46 – Ogen Kijken

Als je voelt dat ongewenste ogen naar je kijken is het tijd om je Bronveld te zuiveren, door eens na te gaan bij jezelf, waar energetisch geladen fysieke dingen van jou aanwezig zijn. Als je bijvoorbeeld een kunstenaar bent, zijn er kunstwerken aanwezig bij anderen, die jouw energie dragen. Deze mensen zijn bewust of onbewust met je verbonden door de liefdevolle energie van je kunstwerk. Mensen met onzuivere bedoelingen, die in het weten zijn van dit matrixspel, kunnen zo je veld gemakkelijk bereiken en manipuleren. Ik neem kunstwerken als voorbeeld, maar dit kan natuurlijk van alles zijn. Een geliefde plant of kristal waar je afstand van doet, je favoriete stoel die je onlangs hebt verkocht enz. Alles waar je liefdesenergie aan hebt gegeven en hebt besloten te verkopen of weg te geven. Wees je hiervan bewust en breng je liefdesenergie NU terug naar huis. Maak je volledig los van de dingen die in andermans huizen aanwezig zijn. Je hoeft hier niet ingewikkeld over te doen, spreek gewoon de intentie uit. “Ik breng thuis in mijn Bron, mijn liefdesenergie die ergens anders nog aanwezig is, en maak mij nu los van alle fysieke dingen die in andermans huizen aanwezig zijn”.

47 – Diepe Wateren

Zeemeermin brengt je in het rijk van je waterige emoties. Het is noodzakelijk om diep in je tranenwater te zwemmen, want alleen dan kun je echt genezen. Wees tijdens deze noodzakelijke periode van zelfvernieuwing liefdevol voor jezelf en wees je eigen verzorgende ouder. Creëer voldoende alleen tijd zodat je tranenwater vrij kan stromen. Ook deze periode gaat weer voorbij, geef je eraan over en laat het je vernieuwen. Huilen is kracht. Het zuivert en maakt ruimte voor helderheid en revitaliserend genezend Bronlicht.

48 – Zielsaspect

Een verloren zielen aspect uit een “vorig leven” reset, wordt via een ander persoon teruggespiegeld. Een ontmoeting van herkenning. Vertrouwd en toch zo nieuw. Er vindt een uitwisseling plaats. Door deze uitwisseling open je een portaal in jezelf, waardoor een gedeelde trauma herinnering naar boven kan komen. De herinnering waarin een stukje van jullie beiden zielen verloren is gegaan in elkaars kernpijn wat ontstond tijdens dit “vorige leven” trauma. Breng je liefde naar de kernpijn die je lichaam je laat voelen en breng vervolgens je eigen zielen aspect weer thuis. Er zal een herinnering van je bron wijsheid en kracht naar de oppervlakte komen, dit zal jullie beiden naar een dieper niveau van bewustzijn en vrede brengen. Identificeer je niet met de “vorig leven” herinnering, observeer en laat los. Anders blijf je vatbaar voor loop herhalingen van deze oude pijn. 

49 – Verborgen Waarheden

Wanneer een kraai je leven binnenkomt, ga dan uit je vertrouwde nest en kijk verder dan je huidige gezichtsveld. Iemand in je omgeving spreekt in een constante stroom van woorden om je te verwarren en misleiden. Hoor de boodschap achter de boodschap, door naar de stilte te luisteren achter de woorden. Deze stilte zal de verborgen waarheid onthullen.

50 – Zelfreflectie

Als de kaart van zelfreflectie vandaag onder je aandacht wordt gebracht, is het antwoord op je vraag al aanwezig is in je bewustzijn en klaar om op te stijgen naar de oppervlakte van je aardse waarneming. Tijd dus voor een moment van zelfreflectie. De kaart vraagt je om je te verbinden met de wijsheid van het waterbewustzijn en de havik. Water zal je via je innerlijke stroom naar de bron van het antwoord leiden en Havik zal je heldere visie geven. En onthoud, dat als we iets nog niet begrijpen, het antwoord van ons innerlijke Bron bewustzijn op een later moment doorkomt. Schrijf gewoon je vraag op en laat het los. Vermoei je geest niet met het zoeken naar antwoorden buiten jezelf, dit zal je alleen maar in de war brengen en je uit het NU trekken. Alles is al in ons aanwezig. De buitenwereld is niets meer dan een weerspiegeling van onze innerlijke perceptie van bewustzijn op dat moment. Thuiskomen in het bewustzijn van je Bron essentie is het grootste geluk dat je kunt ervaren, alles verandert en je raakt verslaafd aan je eigen innerlijke Bron bewustzijn, je thuis. De beste verslaving die er is.

51 – Onzekerheid

Een gevoel van onzekerheid wordt vaak geboren uit een langdurig of tijdelijk tekort aan zelfliefde en daardoor een gebrek aan zelfvertrouwen. Wat weer leidt tot een drang naar controle in de fysieke wereld en in je denken. Laat de controle los en vertrouw erop dat ook jouw boot zal aanmeren op het juiste moment. En vertrouw dat jouw pad zich precies zal ontvouwen zoals het bedoeld is en alle innerlijke Bron herinneringen en wijsheden in precies het juiste moment naar de oppervlakte van je bewustzijn zullen komen. Alles is er al, je hoeft alleen maar in je vertrouwen te gaan staan en tijd los te laten, want tijd is een illusie. Tijd zijn de tralies van de gevangenis. De plotselinge veranderingen die nu op je af komen, komen ook precies in het juiste moment. Wees flexibel en deins mee op de golven van verandering die nu nodig zijn. Vertrouw je intuïtie tijdens deze periode van veranderingen, je intuïtie kent je toekomstige pad al. Tot het moment gearriveerd is waarin je weer thuis bent in je nul-punt en de essentie van je Bron in ieder NU-moment, is je intuïtie de stem van je Bron en innerlijke waarheid. Intuïtie weet welke zeeën te bevaren en welke boot je nodig hebt om aan de overkant te komen van de verandering die nu gaande is. Reiger is de energie die je tijdens deze overtocht naar het nieuwe vergezeld, ze brengt je vertrouwen, balans en een rustige heldere geest. Laat je controle maar los en stap in je vertrouwen, NU is het moment.

52 – Walvis Energie

De Walvis energie is hier vandaag om je te laten weten dat het tijd is om het geschenk van afstemming van je innerlijke 144 frequenties in jezelf te ontgrendelen. Om zo de disharmonieën in je lichaamsinstrument te transformeren. Alle klankfrequenties die je nodig hebt, zitten al in jou. Vertrouw op je bron, want je bron weet het! Je walvisfamilie is klaar om samen met jou je innerlijke symfonie van frequenties opnieuw te activeren. Zing met de intentie om de matrix programmering in je broncentrum, je nulpunt, te demagnetiseren. Zing intuïtief de frequentieklank wat door wil komen via je bron en hart, terwijl je luistert naar walvisgeluiden om je gave van afstemming opnieuw te activeren.

53 – Jij bent Magisch

Mooie jij, wanneer je innerlijke energie van de magiër in je hart neerstrijkt, bereikt je bewustzijn de taal van de Elementaire magie. Je her-afstemming met de magische gouden bron van je ziel opent een wereld rijkelijk gevuld met wonderen. De manier waarop je de natuur eerder beleefde, verandert compleet. Water begint je Bron herinneringen te weerspiegelen, stenen en kristallen nemen je mee op reis, de bomen helpen je je schaduwwortels te belichten, en de wind laat je in de juiste richting bewegen. Mooie jij, voel de magie die je al bent en leef je leven vanuit een innerlijke lach.

54 – Libel

Een plotselinge, maar noodzakelijke transformatie is onderweg. Observeer en gebruik Libels kracht. Libel laat zich zien in tijden van transformatie. Ze vindt het heerlijk om haar wijsheid van transformatie en aanpassingsvermogen met ons mensen te delen. Ze leert ons van het leven te houden, ons te verheugen en vertrouwen te houden, te midden van plotselinge noodzakelijke transformaties. Geef jezelf voldoende eigenliefde en tijd, om deze transformatie te omarmen en het nieuwe te integreren.

55 – Dierenliefde

Dieren leren ons over aanwezig zijn in ons NU-nulpunt en de kracht van liefde: hoe lief te hebben, hoe te genieten van bemind te worden, hoe liefhebben zelf een activiteit is die meer liefde genereert. Als je vandaag voor Dierenliefde hebt gekozen, zal het je vertellen dat het tijd is voor dieren in je leven, of dat een dier dat in je leven aanwezig is wat extra aandacht en liefde nodig heeft, of een belangrijke telepathische boodschap voor je heeft. Als je telepathische kracht nog niet werkt, weet dan dat er een andere manier is om de boodschap te ontvangen. Om de telepathische boodschap te ontvangen, kun je de bron van je dier vragen om tijdens droomtijd verbinding te maken om je een visioen van de boodschap te laten zien, op een manier die je op dit moment kunt begrijpen en ontvangen. Zet de intentie uit om je droom te herinneren. Wees geduldig, want soms komt het visioen van een telepathische boodschap een paar dagen later door.

56 – Water Portaal,

Een innerlijk waterportaal van transformatie en herinnering staat wijd open. Een kans voor nieuwe groei in bewustzijn en diepe empathische genezing. De dolfijnen moedigen je aan om de diepten van je bronwater te verkennen. Een blokkade in je innerlijke rivier, verhinderd beweging voorwaarts. Stop met het tegenhouden van je tranen, laat ze stromen en toon compassie voor alle aspecten van jezelf. Zo breng je de stroom van zuivering en genezing op gang. Geef jezelf het geschenk van mededogen, in je licht en in je schaduw. Je tranen zullen je rivier van zelfliefde activeren en je blokkade wegspoelen, zodat je een dieper bewustzijn kunt omarmen in de transformerende krachten van je innerlijke bronwater.

57 – Aarde Koestering

In de afbeelding zien we een moeder haar innerlijke Aarde verzorgen. Ze geeft haar Aarde water om haar twijfel weg te spoelen om zo haar geest te bekoelen. Waardoor haar innerlijke magie in het NU weer vrij kan stromen. Wat komt de innerlijke Moeder Aarde energie jouw vertellen? Is er een constante twijfel aanwezig? Of wil je hoofd maar niet ophouden met alles overdenken? Overdenken woont in je orgaan maag en twijfel in je orgaan milt. Wees je eigen verzorgende moeder en breng je innerlijke rustige en verkoelende wateren, naar het orgaan wat jouw genezende liefde nodig heeft in dit moment. Je organen kunnen de genezende liefdesfrequentie aanwezig in je woorden, voelen en opnemen, dus praat als een liefdevolle moeder met je orgaan en bevrijd jezelf van twijfel of overdenken.

58 – Liefdeslied

Ben je nog gevoelig voor externe triggers?, dan heeft de vibratie van je innerlijke liefdeslied nog niet alle delen van je zijn bereikt. Wat als ik je vertel dat alle andere mensen die voorbijkomen in je leven slechts een weerspiegeling komen brengen om jou te helpen herinneren waar jij nog een gevoel van afscheiding vasthoud. Afscheiding is de afwezigheid van jouw zelfliefde. De afwezigheid van liefde in jezelf, wordt zichtbaar als een spiegel van buitenaf je weet te triggeren in illusies van bijvoorbeeld; afwijzing, afgunst, schuld en jaloezie. Iemand kan je alleen triggeren, als je nog niet volledig thuis bent gekomen in je zelfliefde. Een ieder die je pad kruist, is dus onderdeel van het collectieve spiegelveld van liefde, want iedere spiegel is een kans om dat wat jouw triggert te belichten met je liefde. Negeren we deze spiegels en blijven we met de vinger wijzen naar alles buiten ons, blijven we een herhalende loop van triggers naar ons toetrekken en ervaren we het leven als eenzaam. Ervaar de spiegels als cadeautjes, heb ze lief in jou en kom thuis in je zelfliefde. De plek waar eenzaamheid niet bestaat.

59 – Draken Sleutel

Als Draken sleutel je vandaag vindt, betekent dit dat je op weg bent om elke storm te doorstaan. De draken sleutel om je innerlijke portaal naar je Bron van elementaire vuurmagie te ontgrendelen, is binnen handbereik. Het is aan jou om je sleutel te vinden en je innerlijke bron Vuurportaal te openen. Maak verbinding met je vuurelement binnen en buiten jezelf, maak een kampvuur en zet de intentie om de sleutel te vinden, het portaal te ontgrendelen en je innerlijke vuur zielen magie te activeren. Welkom thuis in je natuurlijke kracht, Vuurmagiër.

60 – Bos Wijsheid

Op de kaart zien we een elfje op een tak spelen met haar vlinder. Verliefd op haar vleugels, vliegend tussen de hoogste takken van haar innerlijke Hout Element, haar bossen. Door het constante verlangen naar vliegen is ze vergeten al haar wortels te koesteren met haar liefde, om zo zichzelf nog dieper te verankeren in haar Bronkern. Haar bron heeft haar zoveel te vertellen, maar kan haar niet bereiken, omdat de takken en de wortels niet meer communiceren met elkaar. Het is alsof een tak om haar middel de verbinding blokkeert. Waardoor de energie van de elf een ongewortelde wervelwind is geworden, die haar hoofd laat spinnen. Besluitvorming is voor haar een onmogelijke taak geworden, waardoor haar creativiteit ook blokkeert. En zodra haar voeten de Aarde raken, begint ze te wankelen. Waardoor de elf gevoelens van frustratie en boosheid begint te ervaren. Gelukkig heeft Aardedraak de oplossing en geeft haar twee stevige takken. “Ga drummen en laat je frustratie los op de stam van de boom. Zing of schreeuw je frustraties eruit en vraag de boom je te helpen met dieper wortelen in je harmonisch Broncentrum”. Na een uurtje stembevrijding waren de blokkades weer opgelost en de innerlijke Hout organen, galblaas (besluitvorming) en lever (frustratie-boosheid) terug geworteld in hun natuurlijke balans. Elf kon weer beslissingen nemen, haar creativiteit begon weer te stromen en haar voeten konden eindelijk de aarde weer voelen. Wat is voor jou de boodschap, in bovenstaand verhaaltje?

61 – Innerlijk Vuur

Als het drakenzwaard van je innerlijk vuur vandaag onder je aandacht wordt gebracht, komt het je vertellen dat je hartbeschermer iets te delen heeft. Je hartbeschermer filtert welke emoties je toelaat in je hart en welke niet. Maar als we de passie en de taal van ons hart in ieder moment willen laten vlammen, is het noodzakelijk dat we de emoties die destijds te pijnlijk waren om te voelen, nu ook doorlaten via de beschermende poort van het hart. Zolang we dat niet doen, houden we onszelf gevangen in een herhalende lus van pijn uit het verleden. Verbind je met je innerlijk vuur element en open bewust de beschermende poorten van je hart. Laat de weggestopte emoties door de poort stromen en zuiver de koorden die je verbinden met de mensen die deel uitmaakten van die oude emotie. Observeer en voel, om ze vervolgens voorgoed los te laten. Jij bent HIER NU, en dat is alles wat is.

62- Schaduw Cyclus

Op de kaart zien we een in elkaar gedoken vrouw, ze lijkt zich te willen verstoppen tussen de voedende en veilige wortels van een boom. Is ze ontworteld in haarzelf en waarom? Voelt ze zich tekort gedaan? Wil ze gezien worden? Aangemoedigd, erkenning, serieus genomen worden en niet achtergelaten worden met een gevoel waarin haar vertrouwen weer is beschaamd?

Waarom komt dit archetype vandaag op jouw pad?

Hou van jezelf, is in kosmische taal, zie jezelf!

Is “zie je zelf” al geworteld in jou? Vertrouw je je eigen bron weten en kracht? Ben je diep genoeg geworteld in de rol van je eigen coach, genezer, leraar, leerling, moeder en vader? Voel je de vervulling van volheid al in jezelf?

Als je alles met een overtuigende JA kan beantwoorden, dan zie je jezelf, ondersteun je jezelf en heb je ieder deeltje van jezelf lief. Gefeliciteerd! En is de weerspiegeling in deze kaart niet voor jou, maar een spiegeling naar een ander dicht bij je. Hij of zij beweegt nog door lagen van schaduwwerk heen en kan zichzelf nog niet zien. De boodschap voor jou vandaag is dan, wees de wijste en heb geduld met de ander, want jij ziet de bron essentie van de ander door alle lagen van schaduw programmeringen heen. Kan je dat niet, heb de vragen niet eerlijk beantwoord.

Als je alle of sommige vragen met NEE hebt beantwoord, dan is deze kaart een weerspiegeling voor jou. En zijn er nog steeds verlangens naar herkenning en bevestiging buiten jezelf, waardoor je jezelf nog niet volledig kunt zien. Ongeziene schaduwfrequenties pulseren dus nog steeds naar buiten en trekken patronen van herhalende pijn aan. Dit zal doorgaan zolang we de pijnfrequentie in onze innerlijke wereld nog niet volledig hebben aangepakt en gezien. Deze herhalende cycli is een kans om onszelf te bevrijden van innerlijke, onopgeloste pijn. Het is aan ons, wat we kiezen. Of we steken weer onze kop in het zand, kiezen voor blindheid en wijzen met de vinger naar de ander, met als gevolg dat we steeds dezelfde situaties blijven herhalen. Of je kiest voor verantwoordelijk en besluit eerlijk tegen jezelf te zijn. Waardoor je veder kijkt dan de op emoties gebaseerde illusies van de schaduwprogramma’s en omarm de plaats van het niets binnenin, daar waar je je volledig kunt onthechten en thuis komt in de volheid van je bron.

error: Content is protected !!