Mystiek Orakel

Mystiek Orakel

English translation

Scrol naar beneden voor de Orakel boodschappen en de galerij met alle kaarten.

Hoofd-Hart-Ziel Legging

Shuffle
Flip

De Orakel Boodschappen

0 – De Leegte

Wanneer de leegte je vandaag vindt, is het hier om je te vertellen dat je er al bent, dat alles altijd al aanwezig was in ieder NU moment. Je reis terug naar je innerlijke huis van eenheid, je hart volledig openen en ontwaken als liefdes Alchemist in je ware gouden zielenlicht, door al je verloren zielsaspecten thuis te brengen, is je enige missie hier. In de diepe en donkere zielenwateren van de leegte, ons nulpunt, ontdekken we de ware essentie van onze ziel. Onze gevoel van innerlijke eenheid, wat verdween achter de vele sluiers van opgesplitste percepties gevormd door onze gemanipuleerde matrixgeest programmeringen. Ons ware wezen, voorbij de zintuigen, taal en vorm. Als we hier aankomen, realiseren we ons dat we onszelf hebben bevrijd van alle matrixprogrammering. We komen thuis in een constante staat van innerlijke vrede en een diep besef dat de leegte onze uitweg is uit deze karma-matrix gevangenis loop. Onze matrix woorden beginnen te verdwijnen en maken plaats voor de brontaal van onze zielenessentie, en onze vorm begint vormloos te voelen. Ons losgemaakt van alles. Vanuit deze lege, vormloze staat van zijn kan onze nieuwe vorm als liefdes Alchemist vorm krijgen. Want vorm is leegte en leegte is vorm. En wie weet, kunnen we vanuit deze staat van zijn, dit holografische drama matrix spelletje met onze Bronliefdes Alchemie krachten voorgoed transformeren naar niets. En wat zal er dan tevoorschijn komen? Dat blijft de verrassing, want hoe meer we weten, hoe meer we niet weten. Veel plezier in de tussentijd met dit spel, want dat is alles wat het is, een spel.

1 – Bevrijd Jezelf

Wanneer deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, wil het je aan het volgende herinneren; “Een onderliggend gevoel van gevangenschap hoeft niet je leven te beheersen. Je kunt het op elk moment veranderen, als je besluit de controle over je gedachten terug te nemen.” Observeer vandaag eens je gedachten en als je een negatieve gedachte je geest voelt binnen komen zeg je; “NEE, niet mijn gedachte, verlaat nu mijn bewustzijn”. Als je een positieve gedachte je geest voelt binnen komen zeg je; “JA, dank je wel, welkom in mijn bewustzijn”. Schrijf je positieve gedachten op en herhaal ze dan voor het slapen gaan en bij het opstaan. Observeer en geniet van de innerlijke transformatie die automatisch volgt. Het is een leuke manier om jezelf te herprogrammeren en de geconditionerende mindprogramma’s te herkennen die je liefde nodig hebben.

2 – Gelukkige Jeugd

Tijd voor een speel uurtje! Soms voelen de energieën loodzwaar aan en vergeten we dat spelen als een kind ons weer terug licht laat voelen. We hebben allemaal onze creatieve volwassen momenten, maar wanneer was de laatste keer dat je echt als een kind speelde? Gewoon spelen, zonder de energie van “wat zal een ander wel niet van me denken”, de behoefte aan perfectie en eindresultaat. We zijn namelijk nooit te oud voor een gelukkige jeugd.

3 – Reiger Totem

Je verlaat een periode waarin je je verloren hebt gevoeld en heel diep hebt nagedacht over alle aspecten van je leven. Een tijd van introspectie, zelfonderzoek, innerlijke reflectie en meditatie is nu klaar om zich te ontvouwen naar beweging. Een verschuiving van stilte naar actie staat voor de deur en verschillende kansen beginnen zich aan te dienen. Vanuit elk NU ontvouwt jouw toekomstige pad. Blijf dus in een observerende en onthechtende staat van zijn in ieder moment, wanneer nieuwe beweging je vindt. Spring niet meteen overeind, blijf een moment zitten en neem de tijd om elke kans te observeren en te doorvoelen. Roep indien nodig de kracht van Reiger aan voor duidelijkheid. Reiger biedt je ondersteuning in balans, waardoor je meerdere taken tegelijkertijd kunt observeren en uitvoeren, zodat alles makkelijker in balans voor je blijft. En als de ene manier niet werkt, dan zal een andere manier wel voor je werken. 

4 – Zangvogel

Op de kaart zien we een zeemeermin die via het lied van de groene papegaai een liefdesboodschap van hoop en een nieuw begin ontvangt. Papegaaien worden beschouwd als een symbool van liefde, speelsheid en geluk. Wanneer een groene papegaai je leven binnenkomt, wil hij je deze liefdesboodschap toe zingen; “Wat het ook is, wat je hart ook doet zingen, doe het! En houd je niet in, ook al lijkt het gek of onmogelijk”.

5 – Zielen Symfonie

In ons lichaamsinstrument vibreert er een symfonie van 144 bronfrequentie zielengeluiden, waarvan sommige vibrerend zijn, en andere niet omdat deze onderdrukt zijn door een matrix schaduwprogramma. Vandaag wil een zielen frequentiegeluid zich opnieuw met jou verbinden, om via jouw hart en stem door de onderdrukkingslaag heen te vibreren. Het zingt en danst al in je hart, klaar om de schaduwlaag/emotie erboven volledig open te trillen, de laag wat jouw alchemiserende liefde en licht nodig heeft in dit nu-moment. Vraag je hart en ziel welke zielsklank wil doorkomen, en vertrouw erop dat de klank die doorkomt altijd de juiste is. De trilling achter het geluid dat je zingt of spreekt, is de trillingsfrequentie die nodig is om de schaduw te openen, te verlichten en te genezen met je alchemiserende liefde, om zo je verloren zielsstuk/aspect terug naar huis te brengen. Thuis in je hart. Jij bent de tovenaar waar je op hebt gewacht. Jij bent het altijd al geweest!

6 – Schiet de Pijl

Je speelt al een tijdje met een nieuw idee. Is het twijfel waardoor het steeds weer naar de achtergrond verdwijnt? Je hebt onlangs de uitkomst van je idee vanuit elk perspectief bekeken, en elke keer weer begint je hart nog luider te zingen. Vandaag schiet deze fee een pijl van vertrouwen in je hart, want nu is het perfecte moment op de eerste stap in de richting van je idee te zetten. De wijsheid van de witte uil begeleidt je in je vlucht naar het nieuwe, dus vlieg mooie ziel, vlieg!

7 – Overvloed

Overvloed is er altijd, het enige wat je hoeft te doen is te vertrouwen en te geloven! Dus als deze kaart je vandaag vindt, wil het je laten weten dat NU een perfect moment is om je perceptie te veranderen en de overvloed te vinden die er al is. Overvloed komt in vele vormen, open je ogen en zie!

8 – Lichaamstoewijding

Als deze kaart je vandaag vindt, wil het je laten weten dat je lichaam je toewijding nodig heeft. Waar voel je ongemak in je lichaam? Ga als verzorgende Moeder in gesprek met het bewustzijn van je lichaamspijn en laat de wijsheid van je ziel, liefde en lichaam je leiden naar de kern van de pijn, die altijd verborgen zit in een trauma-emotie. En breng je liefde daar, vergeef jezelf en de ander die deel uitmaakte van de emotie/trauma en laat los. Knip het koord door, breng je zielstuk naar huis en laat het zielstuk van de ander los.Wanneer je lichaam jouw als geliefde ervaart, verdwijnen alle grenzen die je scheiden van je lichaamsbewustzijn. Lichaamstoewijding, laat je dansen met alles wat je bent. Een lichaam thuis in toewijding beantwoordt de geur van de bloemen, het gezang van de vogels en de helende frequenties in de stilte. Toewijding is van jezelf houden in elke ademhaling, verliefd worden op alles wat je bent. Wanneer je deze staat van toelaat in je leven, leef je in een constante frequentie van genezing. Ziek zijn wordt dan een woord dat in een verre herinnering leeft. Een herinnering die leefde binnen de zelfopgelegde beperkende grenzen van lichaam en geest.

9 – Vals licht

Wanneer deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, wil het je bewust maken van een valse frequentie van licht. Vals licht kan alleen je veld binnenkomen als je het uitnodigt, dus bid niet en roep geen aliens, engelen en goden buiten jezelf aan. Deze matrix zit vol valse aliens, goden en engelen. Observeer en word er geen onderdeel van. Verbind en stem alleen af op je eigen innerlijke bron zielsfrequentie symfonie en geometrie. Alles zit al in jou! Roep aan en verbind je alleen met de ware liefde en het licht van je ziel en concentreer je op het aanwezig zijn in je nulpunt in elk NU-moment. Jij bent de multidimensionale alien, tovenaar, alchemist, god en engel waar je op hebt gewacht. Het zit allemaal in jou!

10 – Hou van Allebei

Wees niet zo streng voor jezelf. Niemand is perfect! Dit blokkeert de groei van je bewustzijn. Je bewustzijn kan alleen groeien als je alles wat je bent, liefhebt en accepteert. De volmaakte en onvolmaakte jij. Zo breng je licht naar iedere schaduw. Tijd om je strengheid los te laten en jezelf te omarmen in liefde.

11 – Kracht

De kracht en het hogere zicht van de vogeldraak wordt vanuit de kern van je ziel omhoog gestuurd via je hart om je te helpen. Stem af op je innerlijke bewustzijn van Vogeldraak en je zult toegang hebben tot de kracht en het hogere inzicht dat je nodig hebt om een zielsuitdaging te overwinnen. Er wordt gezegd dat de zeldzame verschijning van een vogeldraak een voorteken is van constante harmonie in je leven, als je de centrale troon van je ziel weer betreedt.

12 – Energie Focus

Als deze pijl vandaag jouw richting opkomt, wordt ervan je gevraagd je huidige keuzes en intenties vanuit een vernieuwd perspectief te observeren. Waar versnipper je je energie? Het is geweldig dat je zo gepassioneerd bent en zoveel mogelijk wilt ervaren, maar als je de finish wilt bereiken in de richting van een onlangs uitgezette intentie, is het verstandig om wat gas terug te nemen. Gun jezelf elke dag een half uur volledige stilte en vraag je innerlijke ziel; “wat heeft vandaag mijn focus nodig?”. En geef dan alleen dit antwoord die dag je gerichte energie. Weet dat alles wat bedoeld is voor je ziel, altijd op het juiste moment je leven binnenkomt.

13 – Nul Punt

Laat je leiden door vertrouwen terwijl je uit je laatste gevecht komt. Laat je meevoeren door de wind terwijl je naar je ware innerlijke zielenland loopt. Laat het bronwater je zuiveren, terwijl je innerlijke rivier van licht je naar de kern van je ware zielsvonk, in oneindige vrede brengt. Weet dat je innerlijke koesterende moederfrequenties je goddelijke gratie, mededogen, vergeving, clementie en een nieuw niveau van verenigd zielslicht geven om je behoefte om te vechten los te laten, zodat je door je innerlijke zielsportaal kunt lopen en je ware zelf kunt worden. Verbind je elke dag bewust met je nulpunt en de diepste essentie van je ziel. Zie jezelf bewegen door een verenigd landschap van vrede, liefde, waarheid en vrijheid. Stop met vechten tegen het duister, wees gewoon je vredige zelf terwijl je al je scheppingslicht richt op je eigen ziel. Verlicht de duisternis, zodat het zijn macht over jou verliest. Laat het allemaal ontploffen door het allemaal te omarmen, zodat het je wezen en bronveld voorgoed kan verlaten.

14 – Onvoorwaardelijk

Als de kaart van onvoorwaardelijk vandaag onder je aandacht wordt gebracht, sta je op het punt een les over onvoorwaardelijke liefde te ervaren. Het is een essentiële les die we allemaal ervaren tijdens onze ontwakende reis terug naar ons ware liefdeslicht, de essentie van onze ziel. Deze les komt meerdere keren voorbij en de moeilijkste les in onvoorwaardelijke liefde is vaak de les die te maken heeft met onze ouders, als je ouders de Aarde al hebben verlaten wordt deze les op energetische wijze ervaren. Een herbelevende ervaring van pijnlijke gesprekken kunnen zich via je geest aandienen. Wanneer deze les op jouw pad wordt gebracht, ga je het proces in van onvoorwaardelijk opnieuw leren luisteren naar de stilte achter de (geconditioneerde) woorden die ze delen en in plaats van te reageren vanuit een oude emotionele laag, hoor je elk gesproken (geconditioneerd) woord vanuit je vredige bron van onvoorwaardelijke liefde. Jij wordt de waarnemer. In deze staat van zijn ben je in staat om de ruimte achter de (geconditioneerde) woorden waar te nemen, waardoor de emotie trigger geheel verdwijnt.

15 – Moeder

Je Innerlijke Aarde Elementen Moeder leeft in je milt orgaan, en heeft vandaag je liefdevolle aandacht nodig. Ze is jouw belichaming van zelfliefde, zelfzorg, zorgeloosheid, vrede, kalmte en gezonde grenzen. Wanneer we verdwalen in gevoelens van, onszelf niet waardig achten en ons zorgen beginnen te maken, roept de energie van de milt ons. Zit met je lichaam en praat tegen je milt zoals een liefhebbende moeder doet. Leg je actieve rechterhand op je milt en spreek je milt liefdevol aan met de volgende woorden; “je bent waardig en mooi zoals je bent, je bent in vrede en altijd geliefd”.

16 – Vader

Je innerlijke Aarde Element Vader leeft in je maag orgaan en heeft vandaag je liefdevolle aandacht nodig. Hij is jouw belichaming van helder denken en evenwichtig handelen. Als je voelt dat je geest overuren maakt en twijfel creëert, heeft Maag je nodig. Ga zitten met je lichaam en praat tegen je Maag zoals een liefhebbende vader dat doet. Leg je actieve rechterhand op je Maag en spreek hem liefdevol toe zoals een vader zou doen, met de volgende woorden; “je bent niet je geest en je twijfel, je bent balans, rust en helderheid”.

17 – Natuurlijke Polariteit

De hereniging van je vrouwelijke en mannelijke energieën, samenwerkend als één bewustzijn, is noodzakelijk, wil je binnen (liefdes) relaties harmonisch bewegen met elkaar vanuit de natuurlijke polariteit. Innerlijke polariteit en balans begint wanneer je besluit om je eigen liefhebbende moeder en vader te worden. We moeten allemaal opgroeien en verantwoordelijk worden voor al onze mind-matrix trauma programmeringen. Wij magnetiseren zelf herhaling en drama in ons leven, door de schaduwen in onszelf die we nog niet liefhebben. Als we in een (liefdes) relatie getriggerd worden door de ander, belicht deze een schaduw in ons die gezien wil worden, zodat we het met onze ouderlijke liefde kunnen verzorgen, liefhebben en demagnetiseren in onze Bron. Hou natuurlijk wel je eigen grenzen nauwlettend in de gaten, want geweld en geestelijke kleinering door manipulatie is natuurlijk een situatie waar we afscheid van moeten nemen. Wees je ook bewust dat als je gaat vrijen met de ander, en je diep van binnen eigenlijk geen zin hebt of er is een aanwezige disbalans in jullie relatie door recente triggers of grensoverschrijdend gedrag, open je de deur voor seks magie. Wat betekent dat donkere matrix wezens vanuit jullie disbalans, energetisch kunnen aanhaken via een koord, om zo jullie seksuele energie af te tappen.

18 – Hand van Liefde

Mooie ziel, je wordt gedragen door de Zielenhand van liefde. Vertrouw op alles wat zich nu ontvouwt, het pure hart van je innerlijke kind energie, is in diepe transformatie. Er wordt een nieuw begrip en niveau van liefde geboren. Omarm ieder gevoel wat naar de oppervlakte wil komen, donker en licht. Verbind je tijdens deze transformatie met de genezende geluiden en spelende kracht van de dolfijnen. En weet, dat na deze diepe reis van zelfgenezing, je in alle aspecten van je leven het geschenk van pure liefde zal aantrekken.

19 – Feest

Zielen familie komt je leven binnen dansen. Dit zal het begin zijn van vele op liefdesfrequentie gebaseerde eenheidscreaties. Een feest van herkenning en een nieuw liefdevol thuis.

20 – Gouden Kat

Als de Gouden Kat vandaag in je kaarten verschijnt, wil ze je laten weten dat je je huidige probleem kan omtoveren naar een uitdaging die je kan overwinnen. Een uitdaging die je gracieus overwint door te bewegen als de Gouden Kat. Als je met genegenheid en speelsheid het probleem observeert en benaderd, zal de energie van je innerlijke leeuwinnenkracht de uitdaging transformeren naar een positieve spiegel die je ziel zal verrijken.

21 – Vogelzicht

Vogelwezens zijn uitstekende zieners. Voordat je besluit een levensveranderende beslissing te nemen, nodigen de vogelwezens je uit om met hen een visioen reis te maken om duidelijkheid te krijgen. Volg dit gegeven pad door de Vogelwezens; geniet van bewust ademhalen terwijl je je voelt samensmelten met je hart. Zie je innerlijke brug verschijnen. Gebruik al je verbeeldingskracht om jezelf hier te zien. Als je over de brug gaat, zie je een gouden berg. Ergens is de Berg is een ingang, vind de ingang en loop naar binnen. Als je de berg binnengaat, zie je in het midden een lift die je naar de top van de berg brengt. Eenmaal boven wacht een vogelnest op je. Je neemt plaats in dit veilige nest en kijkt naar alle richtingen. Wat zie je? Neem de tijd om alle richtingen te observeren. Na een tijdje komt er een vogel op je af gevlogen. Het landt op de rand van je nest en kijkt je diep in de ogen, terwijl het je via gedachtes een boodschap stuurt. Bedank de vogel terwijl hij wegvliegt en keer terug naar de lift. Daal de berg af, ga over je brug, terug naar je normale waaktoestand. Pak je dagboek en schrijf alles op wat je je herinnert. Wat voor soort vogel kwam bij je? Vanuit welke richting kwam een visie van helderheid door? Enz. Herhaal dit pad indien nodig.

22 – Koninklijkheid

De koninklijke kleuren tovenaar in de kaart, wil je herinneren aan je oneindig innerlijke spectrum van kleuren. Jouw kleuren palet kun je inzetten als krachtbron voor genezing en transformatie. Want ook jij bent een kleuren tovenaar. Je wordt aangemoedigd om je innerlijke regenboogschittering van je koninklijke hart te erkennen en te omarmen. Zet je kroon op en bewandel het pad van je ziel met een koninklijke houding. En schitter je kleurrijk koninklijk licht in je hart als nooit daarvoor!

23 – Zuivering

Een Eenhoorn is naar voren gekomen om je te helpen bij je huidige zuiveringsreis. Eenhoorns zijn magische wezens geboren uit jouw bron van pure liefde. Hun magische hoorn belichaamt de zuiverste frequentie van zuivering. Stem af op je magische innerlijke Eenhoorn-energie voor een zuiveringsreis. Gebruik je fantasie om jezelf op Unicorn’s rug te zien springen. Een portaal gaat open en de zuiveringsreis naar je innerlijke magische bos in je bronveld van pure liefde en zuivering begint. Geloof, geef je over en vertrouw. Laat de eenhoorn je leiden naar de schaduw in je innerlijke landschap wat je zuivering nodig heeft. Een schaduw kan verschijnen als een zieke boom, een vervuilde rivier etc. Heb je de schaduw gevonden, zuiver de schaduw dan met de hoorn van je eenhoorn.

24 – Liefdesdans

Wanneer deze kaart je vandaag vindt, draai je in een spiralende beweging je oneindige zielen dans van zelfliefde tegemoet. Zodra we weer verliefd worden op elk deel van onszelf, keren we vanzelf terug naar onze natuurlijke staat van onthechting. Wanneer we de vervulling van liefde in onszelf ervaren, trekken we liefdesrelaties aan die bewegen als een steeds veranderende liefdesdans zonder grenzen en zonder verwachtingen. Samen spiralend buiten de illusie van tijd en ruimte.

25 – Liefdesfrequentie

Ja, je bent een alien, maar je bent nu hier. Dus wees hier, NU. Alles zit in jou, dus hou van jou! Wil je positieve verandering? Wees je eigen positieve coach. Begin elke dag met het volgende. Activeer je liefdesfrequentie aan het begin van elke nieuwe dag, zodat de verbinding tussen je fysieke zelf en je innerlijke ziel de hele dag open en actief blijft. Dit kun je doen door liefdevol en krachtig tegen jezelf te praten in de spiegel. Kijk naar je ziel in de spiegel en zeg tegen jezelf: Alles wat ik ben is hier, NU. En ik zie je schoonheid, mijn liefste. Ik hou van je en je bent genoeg. Vanuit mijn harmonisch centrum van innerlijke rust stroom ik alleen met mijn liefdesfrequentie in richtingen die verrijkend, liefdevol en zuiverend zijn voor mijn ziel, geest en lichaam.

26 – Boodschap aan Zelf

Je innerlijke engelen zelf wil je laten weten dat het tijd is om je energetische veld van heilige grenzen te vernieuwen. Sta jezelf de komende tijd toe om gewoon te zijn. Wees het voorbeeld en de luisteraar. Stel nieuwe grenzen, en deel gewoon je geactiveerde zielenwijsheid en zelfgenezende hulpmiddelen met anderen, wanneer daarom wordt gevraagd. Wees gewoon een tijdje het voorbeeld en concentreer je op je eigenliefde. Geef anderen de ruimte om opnieuw te leren hoe ze zichzelf kunnen resetten en transformeren. Te veel geven kan een innerlijke onbalans veroorzaken als je niet voor jezelf zorgt. Als we in dit aardse rijk worden geboren als een natuurlijk empathische gever, moeten we ons extra bewust zijn van het stellen van onze grenzen. Ze hebben van tijd tot tijd vernieuwing nodig, nu is het moment. Onthoud dat onvoorwaardelijk geven alleen kan bestaan als je ook onvoorwaardelijk kunt ontvangen vanuit een gebalanceerd hart gevuld met de energieën van eigenliefde. En beschermd door een energetisch veld van gezonde grenzen.

27 – Gouden Draak

Als Gouden Draak vandaag onder je aandacht wordt gebracht, wil hij je herinneren aan het gegeven dat jij het gouden licht van onvoorwaardelijke liefde, eenheid en perfectie al in je hart en ziel verankerd hebt, vanaf het moment dat je ziel geboren werd in je Aardse lichaam. Je hoeft niet te ascenderen om verlicht te worden, want het gouden licht is al in jou. Je gouden verbinding met de bron is overschaduwd door de vele manipulatie geest programmeringen in deze Aarde Matrix realm. Dat is alles. Kijk je schaduwen aan, ga steeds dieper en niet hoger, belicht en transformeer ze met je eigen innerlijke onvoorwaardelijk liefde. Alles wat je nodig hebt, is al in jou! Laat het gevoel van schuld van je afglijden, want je wist niet beter. Je kon nog niet echt zien door de schaduwen die je heldere zicht belemmerden.

28 – Innerlijke Kristal

In het innerlijk Landschap van Metaal, vinden we de kristallen, stenen, metalen en mineralen die samen ervoor zorgen dat onze innerlijke levensrivier sprankelt in zuiverheid en stroomt via hun oevers in de richting van ons centrum. De vrouw in de kaart lijkt krachtig te staan, met haar kristallen staf in een landschap van water. Maar als we werkelijk kijken, zien we dat de wateren buiten haar zich overal bevinden, wat vertelt dat er geen duidelijk richting is in haar innerlijke stroming. Om niet te verdrinken in de vele emoties, houdt ze zich stevig vast aan haar kristallen staf. Het metalen elementen landschap in ons, beweegt zich via onze longen (verdriet) en dikke darm (loslaten). Bij de vrouw in deze kaart zijn haar dijken gebroken, haar innerlijke oevers zijn verdwenen, waardoor haar verdriet alle kanten op beweegt. Ze weet niet meer welk verdriet van haar is of van de ander. Haar anker kan haar centrum niet meer vinden, doordat de Aarde begint aan te voelen als drijfzand. Om zichzelf weer te verankeren zal ze oevers moeten bouwen vanuit haar eigen innerlijke elementen Metalen landschap. Innerlijke oevers kunnen we bouwen door grenzen te stellen, zodat het duidelijk is voor iedereen buiten jou, waar jouw oever begint en eindigt. Op die manier kunnen we het verdriet wat bij een ander hoort voelen binnenkomen als het onze oevers raakt en het bij de ander laten. Je hoeft het verdriet van een ander niet te transformeren. Ze hebben hun verdriet nodig voor hun eigen transformatieproces. Wees een observerende aanwezigheid in je eigen verankerde liefde achter de oevers van je duidelijk gestelde grenzen, dat is genoeg!

29 – Metamorphose

Terwijl je dieper en dieper, door je innerlijke schaduwlandschap van de op trauma gebaseerde mind-manipulatie programma’s van de matrix gaat. Zal je momenten ervaren waarin je denkt: “Ik heb het gehad, kom me alsjeblieft halen”. Verzet je niet tegen het gevoel van deze gedachte, omarm en geef je er aan over. Wetende dat we die gevoelens allemaal tegenkomen als we midden in een metamorfose zitten. Je komt dichter bij je bronkern waar je onsterfelijke gouden soul spiritkracht circuleert, geduldig wachtend totdat jij, je Kracht volledig erkent en weer belichaamt. Ook jij, hebt je eigen onsterfelijke soulspirit-kracht! Laat dit weten je lichaam en geest tot rust brengen, zodat je gemakkelijk door dit moment van ongemak heen kunt stromen.

30 – Licht Zwaard

Als de Licht zwaard kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, is het tijd om eens nader te kijken naar een gevoel van ongemak in je Aardse lichaam. Wees de krijger die je bent en reis naar het huidige gevoel in je lichaam dat je blijft plagen. Waar precies in je lichaam voel je het ongemak? Als je voelt waar het is, stap je met je bewustzijn uit je fysieke lichaam. Zie jezelf als een machtige krijger met een licht zwaard in je hand. En observeer waar het energetische koord van ongemak je lichaam binnenkomt. Zie je het? Sla nu het koord door met je licht zwaard. En ga terug in je aardse lichaam. Hoe voelt je lichaam nu? Beter? Jij kan alles zelf, het is een kwestie van geloven in jezelf en houden van jezelf!

31 – Tussen Ruimtes

Wanneer je een periode ervaart waarin het voelt alsof je de ene voet niet voor de andere kunt plaatsen, een diep gevoel van vermoeidheid ervaart, betekent dit dat je fysieke lichaam wat tijd nodig heeft om je verruimde bewustzijn te verankeren. Je bevindt je in een tussen ruimte en gaat van het ene bewustzijnsniveau naar het andere. Een doorbraak is al onderweg. Je fysieke lichaam is nu bezig met het verankeren en activeren van de energetische veranderingen die plaatsvonden in je ziel tijdens een onlangs ervaren transformatie van een schaduwlaag. Ons fysieke lichaam loopt altijd achter op ons zielen bewustzijn. Geef je over aan het proces en zorg goed voor jezelf. Weet dat dit gevoel tijdelijk is. Als alles eenmaal volledig geïntegreerd en verankerd is, vervolg je je zielen pad vanuit een nieuw bewustzijn, waarheid en perspectief, genietend van alle zielen wijsheden die daar weer bij horen. Voor nu, heb wat geduld met jezelf en vertrouw op het proces dat nu plaatsvindt.

32 – De Aardedrum

Als de Aardedrum vandaag in je kaarten verschijnt, wil het je laten weten dat het slaan op de drum een perfecte manier is om je Aarde-element weer terug in balans te brengen. Drummen helpt ons om onszelf diep in ons kerncentrum te verankeren. Het harmonische nulpunt binnenin. Waar we onze verstrooide geest verlaten en thuiskomen in de helderheid, vrede en liefde van onze zielen essentie. Als je al een trommel hebt, is dit het perfecte moment om jezelf terug naar je nulpunt te trommelen. En zo niet, dan vertelt deze kaart je dat het tijd is om een drum aan te schaffen en te gaan gebruiken om zo meer verankerde rust en vrede in je leven te creëren!

33 – Verbeeldingskracht

Als deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, is de tijd gekomen om je gouden zielen bronlicht te bundelen en elke vonk naar binnen te brengen. Wees aanwezig met je focus in je harmonische nulpunt. De leegte van waaruit je verbeeldingskracht oneindig vorm kan toveren in je eigen magische landschap van jouw innerlijk bronveld. Deze kaart komt je vertellen dat je zielen essentie klaar is om je eigen eerste magische bronveld wereld te visualiseren, of de kaart komt je vertellen om meer tijd door te brengen in je reeds gecreëerde bronveld wereld. Door middel van een simpele visualisatie kun je je magisch bronveld binnen gaan, en een magische wereld voor jezelf creëren, een plek waar alles mogelijk is.

Sluit je ogen, verbind je met je hart en visualiseer een deur. Ga er doorheen en roep je ziel aan om je te leiden naar het centrum van je bronveld. Het centrum van je oorspronkelijke bronkracht kan van alles zijn, een boom, berg, water, huis enz. Vanuit je centrum bronkracht creatie, ga je op een ontdekkingsreis door je eigen gecreëerde innerlijke landschap. Je kunt je creatie zo groot maken als je zelf wilt. En je kunt het landschap veranderen wanneer je maar wilt. Alles is mogelijk. Watervallen die uit regenboogwolken komen, gigantische vlinders waarop je kunt vliegen, portaal bomen waar je doorheen kunt reizen naar andere plaatsen in je creatie, gigantische aardbeien, frambozen en sinaasappels, geneeskrachtige wateren, elven, reuzen enz. Je zult na verloop van tijd ervaren dat je innerlijke bronwereld ook weerspiegeld zal worden in je “buitenwereld”. Dus dromen in je bronwereld, is je eigen magie creëren! Lukt het niet gelijk? Geef niet op, ook jij kunt het. Blijf herhalen, focus op je nulpunt in elk NU en geloof in je magische visualisatie, bronkracht!

34 – Kalmerende Wateren

In de kaart zien we een krachtig waterwezen wat niet uit het water kan komen. De Aardse oevers betreden om te kunnen uitrusten, ervaart hij als een onmogelijke taak. Ondanks dat het waterwezen aangemoedigd wordt door de kolibrie, de uil, de dolfijnen en het vuur elfje. Het water zuiveren is zijn werk en hij durft niet te stoppen. Zijn angst om toe te geven aan zijn moeheid, versterkt de blokkade in zijn wilskracht, de verzwakking in zijn benen en zijn vertroebelde denken. Om zijn ongegronde angst te overwinnen, zal hij zijn angst moeten aankijken en zijn moeheid moeten toelaten. Ook hij mag bang en moe zijn als krachtig waterwezen en als zijn waterzuiverende werk hem teveel wordt, mag ook hij een welverdiende rust pauze inlassen voor zichzelf. Alleen dan, kunnen zijn water organen, nier (angst) en blaas (wilskracht) zich weer opladen en terug in balans komen, zodat de illusie van angst zich als vanzelf kan oplossen in zijn innerlijke zuiverende wateren. Waarna zijn wilskracht weer kan zegevieren.

35 –Verloren Grens

Kolibrie is hier om je een manier te spiegelen om lichtheid en balans terug te brengen in je huidige emotionele leven. Tijd om je zielen grenzen te onderzoeken. Zodra we matrix programmering/schaduwen met onze liefde hebben blootgelegd en getransformeerd, stellen we automatisch een duidelijke zielen grens voor onszelf, waarbij we de programmering als het ware gedemagnetiseerd houden in ons harmonisch nulpunt. Maar zodra we er niet in slagen onze zielen grens te eren, omdat een verlangen gerelateerd aan dat schaduw programma naar de oppervlakte komt, trekken we onszelf uit ons NU, waaruit alles zich vanzelf ontvouwt en plaatsen we onszelf in de illusie van de toekomst. Met als gevolg, dat je voormalige schaduwprogramma wat op vakantie was in je nulpunt, volledig gedemagnetiseerd, zichzelf weer begint te magnetiseren. Hierdoor valt je zielen grens pilaar om en negatieve gedachten uit dat oude schaduwprogramma worden weer actief in je bewustzijnsveld. Waardoor er een spiegelprojectie ontstaat in je buitenwereld. De buitenwereld is onze spiegel in dit Matrix-spel. Wat projecteert je buitenspiegel op dit moment naar je terug? Welke zielen grens heb je in jezelf niet gerespecteerd? Alles is er al in dit Nu-moment. Toekomstige verlangens en onszelf identificeren met personages en verhalen, zijn drie zeer krachtige illusies en matrix valstrikken om oude schaduwprogramma’s te heractiveren, zodat negatieve gedachtevormen en disbalans weer in je leven komen.

36 – Chakra Illusie

Als deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, wil het je aan het volgende herinneren. De chakra’s maken deel uit van het lock-in-systeem van deze matrix. We zijn al eenheid in onze diepste bron van binnen en hoeven daarom geen chakra’s te openen en te verbinden om weer eenheid te worden. Deze matrix kennis is met opzet onder de mensen verspreid om hun matrix chakrasysteem te activeren, zodat ze onze gouden bron energie uit ons kunnen tappen, via de kruinchakra. Om vervolgens weer mind-manipulatie-downloads in ons te sturen om zo verwarring te brengen en ons proces te vertragen. Wat resulteert in meer trauma herhalende loops, chaos en onbalans van binnen en dus ook in onze buitenwereld. Ze hebben onze energiebatterijen nodig om hun op trauma gebaseerde holografische matrixspel, dat we de aarde noemen, in stand te houden. Laat de chakra’s los, want alles wat je nodig hebt om de weg terug naar huis te vinden zit in jou! Je bent al verlicht en eenheid in je eigen diepste zielenkern, je bron. Nog niet overtuigd? Probeer het maar eens een paar maanden. Roep niets buiten jezelf aan, stop met bidden, laat informatie van buitenaf een tijdje buiten de deur en verbind je alleen met je eigen lichaamsinstrument, je eigen innerlijke frequentie symfonie en geometrieën, de gouden bronkracht in je kern, je zielen essentie en je onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. En observeer dan wat er gebeurt. Innerlijke vrede wordt een meer constante beweging, en de wijsheid van je ziel kan je eindelijk weer bereiken via je diepste harmonische nulpunt van eenheid wat leeft in jou. Alles is in jou!

37 – Zielen Zaadje

Tijd om een zaadje te planten. Want het zaad van een nieuwe jij, is klaar om te ontkiemen. Het NU, is het perfecte moment om een nieuw zaadje in de aarde en daarmee in je bewustzijn te planten. Als je je zaadje met je intentie en liefde voedt, zal je “nieuwe jij” zaadje uitgroeien en tot bloei komen, in het perfecte moment. De bloei zal beginnen als de nieuwe jij er klaar voor is, om gezien te worden in al haar schoonheid en kracht.

38 – Duik Diep

Wanneer Duik Diep vandaag in je kaarten verschijnt, wil het je eraan herinneren dat hoe hard we ons ook concentreren om onze gedachten positief te houden, negatieve schaduw gedachtes die gezien willen worden altijd hun weg zullen vinden naar onze geest. En als ze er zijn, duik dan diep naar de essentie van de emotie die de schaduw gedachte voedt, observeer het met je bewustzijn en transformeer het met je alchemistische liefde. Duw je de schaduw gedachte weg, weet dan dat deze terug zal blijven komen, totdat jij besluit om de onderliggende emotie waar te nemen en te transformeren in je harmonische nulpunt, je bron. Waar vorm, vormloos wordt. Ervaar iedere schaduw als een kans. Want het brengt je weer dichter bij je diepste, puurste essentie van je ziel.

39 – Emotie Spiegel

Als iemand je een spiegel voorhoudt, waardoor je een sterke emotionele reactie voelt. Adem, observeer de opkomende emotie en zie jezelf zoals je bent, in je schaduw en in je licht. Je emotionele reactie is een waardevol teken van waar je nu je aandacht op moet richten voor groei in bewustzijn.

40 – Volg de Flow

Als je het gevoel hebt dat de verbinding met de natuurlijke flow van het leven je tijdelijk is ontglipt, daag jezelf dan uit tot een intuïtief reisje. Een dag of misschien langer intuïtief op reis, zonder kaart, zonder telefoon en geen eindbestemming. Als je intuïtief rijdt of loopt, volg dan de richting van je hart en let op de tekens die je ziel je geeft. Een krachtige plek of ontmoeting zal je vinden en je hart betoveren. Zodra je weer volledig op je eigen intuïtie vertrouwt en je leven weer leeft vanuit het NU moment, stem je je automatisch weer af op de natuurlijke flow van het leven.

41 – Storm van Verandering

Wilde innerlijke stormen duwen je voorwaarts in de richting van een grote verandering. Verbind je met de natuurrijken en elementen. Wees als de boom, veranker je wortels diep in de aarde. Wees als de wind, geniet van alle richtingen die nodig zijn om je transformatie van verandering te manifesteren. Wees als het water, laat je meevoeren door de natuurlijke stroom van het leven. En wees als het vuur, straal je krachtige licht, wetende dat aan het einde van de storm een nieuwe jij wordt geboren.

42 – Perceptie

Wanneer deze kaart vandaag je bewustzijn binnenkomt, is het hier om je eraan te herinneren dat perceptie voortdurend verandert, en daarom ook je waarheid en de waarheid van een ander. Zoals je al weet, of misschien nu voor het eerst hoort, wanneer we een schaduw van pijn of conditionering helen en transformeren, activeer je als het ware een verloren stukje zielenwijsheid. Waardoor je hart in liefde groeit en je bewustzijn en perceptie van waarheid verandert. Je zielen wijsheid zal jouw bereiken op een manier die je in dat moment kunt begrijpen. Er volgt een periode van integratie, wat een periode van zelfzorg, rust en veel in de natuur zijn, betekent. Je innerlijke en uiterlijke waarneming verandert automatisch met je mee. Wat gisteren voor jou een waarheid was, kun je de volgende dag als een leugen ervaren. Omarm deze constante verandering van perceptie, probeer het niet te begrijpen, laat gewoon je oude overtuigingen los. Wat jij waarneemt, is waar, maar wat de ander waarneemt is ook waar. Dat is hun perceptie. Dus kunnen we iemand anders veroordelen omdat hij anders denkt dan wij? Nee, want waarheid is niets meer dan een tijdelijke waarneming ervaren vanuit het bewustzijn wat de persoon op dat moment belichaamt. Waarheid is perceptie.

43 – Bronveld

Via onze onvoorwaardelijke liefde en gouden licht aanwezig in ons innerlijke bronveld van de ziel, kunnen wezens met onzuivere duistere bedoelingen zich manifesteren als liefhebbende engelen, goden of galactische wezens. Ze lijken liefdevol en te goeder trouw, maar de liefde die ze uitstralen is in werkelijkheid jouw liefde die ze aftappen en gebruiken. Om je zo te misleiden in het blijvend geloven dat je het ware licht van je ziel alleen kan bereiken via de goddelijke ondersteuning van buitenaf. Zolang we blijven geloven dat we gered zullen worden door galactische lichtfamilie, engelen en goden, houden we ons bronveld open voor misleiding en zullen we onze innerlijke zielen doorgang naar huis niet vinden. Zodra je begint te geloven dat alles in jou is en je een oneindig gouden licht van eenheid, wijsheid en kracht bent, sluit je je bronveld automatisch voor alle manipulatieve manieren die het donker inzet binnen deze matrix, om zo jouw proces te vertragen. Via hun mind-control kunnen ze je vast te zetten in een loop van herhaling en chaos. Je bent al eenheid en gouden licht sinds je geboorte. Dus GELOOF en HOU van jezelf. Twee belangrijke woorden die hun ware kracht krijgen als je het echt in jezelf gaat voelen!

44 – Illusie

Prachtig licht van oneindige liefde, je wordt gevraagd om je hartruimte heel nauwkeurig te observeren. Klopt er een illusie aan je deur? Wees je bewust van de sluier van bedrog veelvuldig aanwezig in dit Matrix spel. Train jezelf in het herkennen van deze illusie energieën van bedrog. Stel je hart de vraag, hoe voelt waarheid aan in mijn hart en hoe voelt bedrog aan in mijn hart. Geloof dat je gevoeligheid en direct weten in je hartcentrum, bedrog altijd op tijd zal identificeren. Vertrouw je hart bewustzijn en zie door de illusie heen!

45 – Ondersteboven

Als de energie van chaos je leven op zijn kop zet, is het tijd om je perceptie te vernieuwen. De Walvis familie geluiden, trillen vanuit het oorspronkelijk bron nulpunt. Gebruik deze krachtige nulpunt trillingsgeluiden van de Walvissen, om zo jezelf terug te vibreren naar je harmonische nul-punt van innerlijke vrede. Luister naar walvisgeluiden terwijl je je ademhaling naar je hartcentrum richt en ervaar je terugkeer naar je natuurlijke gecentreerde positie. Jouw harmonisch nulpunt in het centrum van je centrum van je centrum. In de diepte van je gouden zielenbron.

46 – Ogen Kijken

Als je voelt dat ongewenste ogen naar je kijken in je energetische veld. Is het tijd om je Bronveld te zuiveren, door eens na te gaan bij jezelf, waar energetisch geladen fysieke dingen van jou aanwezig zijn. Als je bijvoorbeeld een kunstenaar bent, zijn er kunstwerken aanwezig bij anderen, die jouw energie dragen. Deze mensen zijn bewust of onbewust met je verbonden door de liefdevolle energie van je kunstwerk. Mensen met onzuivere bedoelingen, die in het weten zijn van dit matrixspel, kunnen zo je veld gemakkelijk bereiken en manipuleren. Ik neem kunstwerken als voorbeeld, maar dit kan natuurlijk van alles zijn. Een geliefde plant of kristal waar je afstand van doet, je favoriete stoel die je onlangs hebt verkocht enz. Alles waar je liefde aan hebt gegeven en hebt besloten te verkopen of weg te geven. Wees je hiervan bewust en breng je liefdesenergie NU terug naar huis. Maak je volledig los van de dingen die in andermans huizen aanwezig zijn. En knip de koorden door. Je hoeft hier niet ingewikkeld over te doen, spreek gewoon de intentie uit. “Ik breng thuis in mijn hart, mijn liefdesenergie die ergens anders nog aanwezig is, knip alle energetische koorden door en maak mij nu los van alle fysieke dingen die in andermans huizen aanwezig zijn”.

47 – Zielenwateren

Zeemeermin brengt je in het rijk van je waterige emoties. Het is noodzakelijk om diep in je tranenwater te zwemmen, want alleen dan kun je echt genezen. Wees tijdens deze noodzakelijke periode van zelfvernieuwing liefdevol voor jezelf en wees je eigen verzorgende ouder. Creëer voldoende alleen tijd voor jezelf zodat je tranenwater vrij mag stromen. Ook deze periode gaat weer voorbij, geef je eraan over en laat het je vernieuwen. Huilen is kracht. Het zuivert en maakt ruimte voor helderheid en revitaliserend genezend licht.

48 – Zielen Aspect

Een verloren zielen aspect uit een “vorig leven” reset, wordt via een ander persoon op je huidige pad gebracht. Een ontmoeting van herkenning. Vertrouwd en toch zo nieuw. Er vindt een zielen aspect en code-uitwisseling plaats. Door deze uitwisseling open je een portaal in jezelf, waardoor een gedeelde trauma zielen herinnering naar boven kan komen. De herinnering waarin een stukje van jullie beide zielen verloren is gegaan in elkaars kernpijn wat ontstond tijdens dit “vorige leven” trauma. Breng je liefde naar de kernpijn die je lichaam je laat voelen en breng vervolgens je eigen zielen aspect weer thuis naar je hart en ziel. Er zal een activering van nieuwe zielenwijsheid volgen, wijsheid die jullie beiden naar een nieuw niveau van bewustzijn en liefde zal brengen.

49 – Verborgen Waarheden

Wanneer een kraai je leven binnenkomt, ga dan uit je vertrouwde nest en kijk verder dan je huidige gezichtsveld. Iemand in je omgeving spreekt in een constante stroom van woorden om je te verwarren en misleiden. Hoor de boodschap achter de boodschap, door naar de stilte te luisteren achter de woorden. Deze stilte zal de verborgen waarheid onthullen.

50 – Zelfreflectie

Als de kaart van zelfreflectie vandaag onder je aandacht wordt gebracht, is het antwoord op je vraag al aanwezig is in je bewustzijn en klaar om op te stijgen naar de oppervlakte van je aardse waarneming. Tijd dus voor een moment van zelfreflectie. De kaart vraagt je om je te verbinden met de wijsheid van het waterbewustzijn en de havik. Water zal je via je innerlijke stroom naar de bron van het antwoord leiden en Havik zal je heldere visie activeren. En onthoud, dat als we iets nog niet begrijpen, het antwoord van ons innerlijke bewustzijn op een later moment doorkomt. Schrijf gewoon je vraag op en laat het los. Vermoei je geest niet met het zoeken naar antwoorden buiten jezelf, dit zal je alleen maar in de war brengen en je uit het NU trekken. Alles is al in ons aanwezig. De buitenwereld is niets meer dan een weerspiegeling van onze innerlijke perceptie van bewustzijn op dat moment. Thuiskomen in het bewustzijn van je zielen essentie is het grootste geluk dat je kunt ervaren, alles verandert en je raakt verslaafd aan je eigen innerlijke zielen bewustzijn, je thuis. De beste verslaving die er is.

51 – Onzekerheid

Een gevoel van onzekerheid wordt vaak geboren uit een langdurig of tijdelijk tekort aan zelfliefde en daardoor een gebrek aan zelfvertrouwen. Wat weer leid tot een drang naar controle in de fysieke wereld en in je denken. Laat de controle los en vertrouw erop dat ook jouw zielenboot zal aanmeren op het juiste moment. En vertrouw dat jouw zielenpad zich precies zal ontvouwen zoals het bedoeld is en alle innerlijke zielsherinnerigen en wijsheden in precies het juiste moment naar de oppervlakte van je bewustzijn zullen komen. Alles is er al, je hoeft alleen maar in je vertrouwen te gaan staan en tijd los te laten, want tijd is een illusie. De tralies van de gevangenis. De plotselinge veranderingen die nu op je af komen, komen ook precies in het juiste moment. Wees flexibel en deins mee op de golven van verandering die nodig zijn voor je zielengroei. Vertrouw je hart en intuïtie tijdens deze periode van veranderingen, je intuïtie kent je toekomstige pad al. Tot het moment gearriveerd is waarin je weer thuis bent in je nul-punt en de essentie van je ziel in ieder NU moment, zijn je hart en intuïtie de stem van je ziel en innerlijke waarheid. Zij weten welke zeeën te bevaren en welke boot je nodig hebt om aan de overkant te komen van de verandering die nu gaande is. Reiger is de energie die je tijdens deze overtocht naar het nieuwe vergezeld, ze brengt je vertrouwen, balans en een rustige heldere geest. Laat je controle nu maar los en stap in je vertrouwen, mooie ziel. Het is tijd.

52 – Walvis Energie

De Walvis energie is hier vandaag om je te laten weten dat het tijd is om het geschenk van afstemming van je innerlijke 144 zielen frequenties in jezelf te ontgrendelen. Om zo jezelf de disharmonieën in je lichaamsinstrument te transformeren. Alle zielen klankfrequenties die je nodig hebt, zitten al in je hart. Vertrouw op je hart, want je hart weet het! Je walvisfamilie en ziel zijn klaar om samen met jou je innerlijke symfonie van zielen frequenties opnieuw te activeren. Zing met de intentie om de matrix programmering in je broncentrum, je nulpunt, te demagnetiseren. Zing intuïtief de zielen frequentieklank wat door wil komen via je hart, terwijl je luistert naar walvisgeluiden om je gave van afstemming opnieuw te activeren. Dit is het moment om je zielenlied de wereld in te zingen. Want we maken allemaal deel uit van alles wat is en daarom zal het zingen van jouw unieke innerlijke zielen symfonie na verloop van tijd rimpelingen van positieve transformatie creëren ver buiten de grenzen van deze Aardse matrix realiteit.

53 – Jij bent Magisch

Mooie ziel, wanneer je innerlijke energie van de magiër in je hart neerstrijkt, bereikt je bewustzijn de taal van de Elementaire magie. Je her-afstemming met de magische gouden bron van je ziel opent een wereld rijkelijk gevuld met wonderen. De manier waarop je de natuur eerder beleefde, verandert compleet. Water begint je zielen herinneringen te weerspiegelen, stenen en kristallen nemen je mee op reis, de bomen helpen je je schaduwwortels te belichten, en de wind laat je ziel in de juiste richting bewegen. Mooie ziel, voel de magie in je hart en leef je leven vanuit een innerlijke lach.

54 – Libel

Een plotselinge, maar noodzakelijke transformatie en zielactivering is onderweg. Gebruik Libels kracht en vraag om haar begeleiding. Libel laat zich zien in tijden van transformatie. Ze vindt het heerlijk om haar wijsheid van transformatie en aanpassingsvermogen met ons mensen te delen. Ze leert ons van het leven te houden, ons te verheugen en vertrouwen te houden, te midden van plotselinge noodzakelijke transformaties. Geef jezelf voldoende eigenliefde en tijd, om deze transformatie te omarmen en de activering te integreren.

55 – Dierenliefde

Dieren leren ons aanwezig te zijn in ons NU-nulpunt en de scheppende kracht van liefde: hoe lief te hebben, hoe te genieten van bemind te worden, hoe liefhebben zelf een activiteit is die meer liefde genereert, uitstraalt en een steeds groter wordende kring van anderen omvat. Als je vandaag voor Dierenliefde hebt gekozen, zal het je ofwel vertellen dat het tijd is voor dieren in je leven, of een dier wat in je leven aanwezig is, heeft wat extra aandacht en liefde nodig, of een dier heeft een belangrijke telepathische boodschap voor je. Als je telepathisch kracht nog niet werkend is, weet dan dat er een andere manier is om toch de boodschap te ontvangen. Om de telepathische boodschap te ontvangen, kun je je ziel essentie en de ziel essentie van je dier vragen om tijdens droomtijd verbinding te maken om jou zo een visioen van de telepathische boodschap te laten zien op een manier die jij op dit moment kunt begrijpen en ontvangen. Spreek de intentie uit, om je droom te onthouden. Wees geduldig, want soms komt het visioen van een telepathische boodschap een paar dagen later door.

56 – Water Portaal,

Je innerlijke zielenwater-portaal van transformatie en herinnering staat wijd open. Een kans voor nieuwe groei in bewustzijn en diepe empathische genezing. De dolfijnen moedigen je aan om de diepte van je innerlijke zielenwater te verkennen. Een blokkade in je innerlijke rivier verhindert je om je toekomstige nieuwe zelf vorm te geven. Stop met het tegenhouden van je tranen, laat ze stromen en toon mededogen voor alle aspecten van jezelf. Zo breng je de stroom van zuivering en genezing op gang. Geef jezelf het geschenk van mededogen, in je licht en in je schaduw. Je tranen zullen je rivier van eigenliefde activeren en je blokkade wegspoelen zodat je ziel een nieuwe stap in bewustzijn kan omarmen door de transformerende krachten van je innerlijke zielenwateren.

57 – Aarde Koestering

In de afbeelding zien we een moeder haar innerlijke Aarde verzorgen. Ze geeft haar Aarde water om haar twijfel weg te spoelen om zo haar geest te bekoelen. Waardoor haar innerlijke magie in het NU weer vrij kan stromen. Wat komt de innerlijke Moeder Aarde energie jouw vertellen? Is er een constante twijfel aanwezig? Of wil je hoofd maar niet ophouden met alles overdenken? Overdenken woont in je orgaan maag en twijfel in je orgaan milt. Wees je eigen verzorgende moeder en breng je innerlijke rustige en verkoelende wateren, naar het orgaan wat jouw genezende liefde nodig heeft in dit moment. Je organen kunnen de genezende liefdesfrequentie aanwezig in je woorden, voelen en opnemen, dus praat als een liefdevolle moeder met je orgaan en bevrijd jezelf van twijfel of overdenken.

58 – Liefdeslied

Ben je nog gevoelig voor externe triggers?, dan heeft de vibratie van je innerlijke liefdeslied nog niet alle delen van je zijn bereikt. Wat als ik je vertel dat alle andere mensen die voorbijkomen in je leven slechts een weerspiegeling komen brengen om jou te helpen herinneren waar jij nog een gevoel van afscheiding vasthoud. Afscheiding is de afwezigheid van jouw zelfliefde. De afwezigheid van liefde in jezelf, wordt zichtbaar als een spiegel van buitenaf je weet te triggeren in illusies van bijvoorbeeld; afwijzing, afgunst, schuld en jaloezie. Iemand kan je alleen triggeren, als je nog niet volledig thuis bent gekomen in je zelfliefde. Een ieder die je pad kruist, is dus onderdeel van het collectieve spiegelveld van liefde, want iedere spiegel is een kans om dat wat jouw triggert te belichten met je liefde. Negeren we deze spiegels en blijven we met de vinger wijzen naar alles buiten ons, blijven we een herhalende loop van triggers naar ons toetrekken en ervaren we het leven als leeg en eenzaam. Ervaar de spiegels als cadeautjes en vibreer mee in het collectieve liefdeslied met haar vele mensen spiegels, zie ze, heb ze lief in jou en kom thuis in je zelfliefde. De plek in jezelf waar eenzaamheid niet bestaat.

59 – Draken Sleutel

Als Draken sleutel je vandaag vindt, betekent dit dat je op weg bent om elke storm te doorstaan. De draken sleutel om je innerlijke portaal naar je Bron van elementaire vuurmagie te ontgrendelen, is binnen handbereik. Het is aan jou om je sleutel te vinden en je innerlijke bron Vuurportaal te openen. Maak verbinding met je vuurelement binnen en buiten jezelf, maak een kampvuur en zet de intentie om de sleutel te vinden, het portaal te ontgrendelen en je innerlijke vuur zielen magie te activeren. Welkom thuis in je natuurlijke kracht, Vuurmagiër.

60 – Bos Wijsheid

Op de kaart zien we een elfje op een tak spelen met haar vlinder. Verliefd op haar vleugels, vliegend tussen de hoogste takken van haar innerlijke Hout Element, haar bossen. Door het constante verlangen naar vliegen is ze vergeten al haar wortels te koesteren met haar liefde, om zo zichzelf nog dieper te verankeren in haar zielen kern. Haar ziel heeft haar zoveel te vertellen, maar kan haar niet bereiken, omdat de takken en de wortels elkaar niet meer kunnen bereiken. De energie van de elf is als een tornado geworden, die alle kanten op wervelt. Besluitvorming is voor haar een onmogelijke taak geworden, waardoor haar creativiteit ook blokkeert. En zodra haar voeten de Aarde raken, begint ze te wankelen. Waardoor de elf gevoelens van frustratie en boosheid begint te ervaren. Gelukkig heeft Bladdraak de oplossing en geeft haar twee stevige takken. “Ga drummen en laat je frustratie los op de stam van de boom. Zing of schreeuw je frustraties eruit en vraag de boom je te helpen met dieper wortelen in je harmonisch zielen centrum”. Na een uurtje stembevrijding waren de blokkades weer opgelost en de innerlijke Hout organen, galblaas (besluitvorming) en lever (frustratie-boosheid) terug geworteld in hun natuurlijke balans. Elf kon weer beslissingen nemen, haar creativiteit begon weer te stromen en haar voeten konden eindelijk de aarde weer voelen. Wat is voor jou de boodschap, in bovenstaand verhaaltje?

61 – Innerlijk Vuur

Als het drakenzwaard van je innerlijk vuur vandaag onder je aandacht wordt gebracht, komt het je vertellen dat je hartbeschermer iets te delen heeft. Je hartbeschermer filtert welke emoties je toelaat in je hart en welke niet. Maar als we de passie en de taal van ons zielenhart in ieder moment willen laten vlammen, is het noodzakelijk dat we de emoties die destijds te pijnlijk waren om te voelen, nu ook doorlaten via de beschermende poort van het hart. Zolang we dat niet doen, houden we onszelf gevangen in een herhalende lus van pijn uit het verleden. Verbind je met je innerlijk vuur element en open bewust de beschermende poorten van je hart. Laat de weggestopte emoties door de poort stromen en zuiver de koorden die je verbinden met de mensen die deel uitmaakten van die oude emotie. Observeer en voel, om ze vervolgens voorgoed los te laten. Knip de koorden door. Jij bent HIER NU, en dat is alles wat is.

error: Content is protected !!