Mystiek Orakel

Mystiek Orakel

Click here for the English Oracle messages.
Scrol naar beneden om de Orakel boodschappen te lezen.
Hoofd-Hart-Ziel Orakel
Shuffle
Flip

De Orakel Boodschappen

1 – Bevrijd Jezelf
Wanneer deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, wil het je aan het volgende herinneren; “Een onderliggend gevoel van gevangenschap hoeft niet je leven te beheersen. Je kunt het op elk moment veranderen, als je besluit de controle over je gedachten terug te nemen.” Observeer vandaag eens je gedachten en zeg “NEE, niet mijn gedachte, verlaat nu mijn bewustzijn”, als je voelt dat het een low vibe gedachte is geboren uit een geconditioneerde laag. En zeg JA, “dank je wel hoger licht”, als je voelt dat het een high vibe gedachte is gegeven door je hoger licht. Schrijf je high vibe-gedachten eens op en herhaal ze dan voor het slapen gaan en bij het opstaan. Observeer en geniet van de innerlijke transformatie die automatisch volgt. Het is een leuke manier om jezelf te herprogrammeren en de geconditionerende mindprogramma’s te herkennen die je liefde nodig hebben.

Wanneer we een gevoel van gevangenschap ervaren, leven we in dat moment vanuit onze geconditioneerde linkerhersenhelft. Onze linker- en rechterhersenhelft werken dus even niet samen als één. Iedereen heeft er wel eens mee te maken, want de matrix waarin we zijn opgegroeid is gericht op de ontwikkeling van de linkerhersenhelft. Hopend dat de mensheid haar ware zielenwijsheid en energetische scheppingskracht niet zal herontdekken. De oude laagfrequente gekaapte matrix, die nu uit elkaar valt, wil dat je in de lagere frequenties van bijvoorbeeld angst en haat blijft, omdat het heel gemakkelijk voor ze is om een ​​mens te manipuleren met hun valse licht van geregisseerde waarheden, wanneer het in een lage frequentie resoneert. Kies liefde, en ze hebben geen controle over jou, omdat de hogere frequentie van liefde, laag afstoot en onmiddellijk weet wanneer iets een leugen of een waarheid is, puur of onzuiver.

2 – Gelukkige Jeugd
Tijd voor een speeluurtje! Soms voelen de energieën loodzwaar aan en vergeten we dat spelen als een kind ons weer terug licht laat voelen. We hebben allemaal onze creatieve volwassen momenten, maar wanneer was de laatste keer dat je echt als een kind speelde? Gewoon spelen, zonder de energie van “wat zal een ander wel niet van me denken”, de behoefte aan perfectie en eindresultaat. We zijn nooit te oud voor een gelukkige jeugd. Wat het ook is, wat jouw verzwaard, deze kaart vertelt je dat het tijd is voor een speeluurtje, hand in hand met je innerlijke kind. Kinderlijk kliederen met verf, dans een idioot dansje, maak een hut in het bos, zing en/of schrijf een grappig kinderliedje, maak muziek met wat je vindt in de natuur, enzovoort. Doe lekker gek, wees een kind en doorbreek je huidige zwaarte. Durf altijd en overal je speelse zelf te zijn, wat iemand anders ook denkt. Want als je gelukkig bent, zetten je gelukkige vibes een golf in beweging die het veld van creatie buiten de oevers van deze dimensie zal beïnvloeden. Elk geluksmoment is daarom van grote waarde voor het grotere geheel. Tijd dus, voor een speeluurtje, mooie ziel!

3 – Reiger Totem
Je komt uit een periode van diep nadenken over alle aspecten van je leven en waar je naartoe gaat. Een tijd van introspectie, zelfonderzoek, innerlijke reflectie en meditatie. Een verschuiving van stilte naar actie staat voor de deur en verschillende kansen beginnen zich voor te doen. Alleen jij weet hoe je toekomstige zielenpad eruit ziet. Spring niet meteen, neem de tijd om elke kans te observeren en te voelen. Roep indien nodig de geest van Witte Reiger op voor duidelijkheid. Witte Reiger biedt je het geschenk van balans, waardoor je veel taken tegelijkertijd kunt observeren en uitvoeren, waardoor alles in balans blijft. Als de ene manier niet werkt, dan zal een andere manier dat wel doen.

4 – Zangvogel
Deze Sirius Zeemeermin en zangvogel zijn vandaag bij je om je te laten weten, “wat het ook is, wat je hart laat zingen, doe het! En houd je niet in, ook al lijkt het gek of onmogelijk. Genees jezelf door je passie te volgen!” Weet dat alle zielen die nu meehelpen met de aarde terug transformeren naar haar originele hogere frequenties, allemaal wel een periode hebben doorgebracht op Sirius B voor genezing. Zeemeermin wil je hieraan herinneren vandaag, zodat je in de momenten van onbalans of pijn je je bewust gaat verbinden met de Sirius B portaal, het genezende Sirius water en de tempel van genezing. Zodat jij je pad, wat jouw hart doet zingen, vanuit balans en genezing kunt bewandelen.

.5 – Lichttaal
Er danst een nieuwe frequentie in je hart. Een frequentie symfonie die zich dolgraag via jouw hart en stem wil laten horen. Ze willen graag samen met jouw stem een vibratie van genezing en liefde de wereld insturen. Als je al bekend bent met lichtaal en klankengenezing, dan weet ik zeker dat het symfonie jouw stem al heeft gevonden. Ben je nog niet bekend met de licht en klankentaal van je hart? Oefen dan spelenderwijs via dit Light Tuning Deck, totdat je je eigen klanken en taal weer voelt doorkomen via je hart. Het is tijd om weer de lichttaal en klanken genezer te worden die je in de kern van je ziel al bent.

6 – Schiet de Pijl
Je speelt al een tijdje met een nieuw idee. Is het twijfel waardoor het naar de achtergrond verdwijnt? Je hebt onlangs de uitkomst van je idee vanuit elk perspectief bekeken, en elke keer weer begint je hart nog luider te zingen. Vandaag schiet deze fee een pijl van vertrouwen in je hart, want nu is het perfecte moment om je idee te manifesteren. De wijsheid van de witte uil begeleidt je in je vlucht naar het nieuwe, dus vlieg mooie ziel, vlieg!

7 – Overvloed
Overvloed is er al, het enige wat je hoeft te doen is vertrouwen, visualiseren en geloven! Dus wanneer deze kaart je vandaag vindt, is het hier of, als herinnering dat NU een perfect moment is om te manifesteren wat er in je hart aanwezig is via je overvloed scheppende krachten, of de kaart verschijnt vandaag omdat je overvloed wilt manifesteren zonder actie te ondernemen wanneer een hoger zelf teken naar je terugkeert. Wanneer een teken wordt gegeven, luister er dan naar en neem een beslissing. Stop met twijfelen en volg je hart! Neem actie. Houd diep van jezelf en open je geest terwijl je doet alsof het al is gebeurd. Als je het eindresultaat van de overvloed droom duidelijk kunt zien, kun je het manifesteren! Je kunt dit proces ondersteunen door een schilderij, een plakboek te maken of door het resultaat op te schrijven. Zodra je stopt met geloven dat je een slachtoffer bent van je geschiedenis en begint te geloven dat je je toekomst kunt scheppen, word je een niet te stoppen schepper van overvloed.

8 – Lichaamstoewijding
Als deze kaart je vandaag vindt, wil het je laten weten dat je lichaam je toewijding nodig heeft. Begin te praten met het bewustzijn van je lichaam en laat de wijsheid van je lichaam je naar de deuropening leiden waar een herinnering op je toewijding wacht. Wanneer je lichaam jouw als geliefde ervaart, verdwijnen alle grenzen die je scheiden van je lichaamsbewustzijn. Lichaamstoewijding, laat je dansen met alles wat je bent. Een lichaam thuis in toewijding beantwoordt de geur van de bloemen, het gezang van de vogels en de helende frequenties in de stilte. Toewijding is van jezelf houden in elke ademhaling, verliefd worden op alles wat je bent. Wanneer je deze staat van zijn bereikt, leef je in een constante frequentie van genezing. Ziek zijn wordt dan een woord dat in een verre herinnering leeft. Een herinnering die leefde binnen de zelfopgelegde beperkende grenzen van lichaam en geest.

9 – Vals Licht
Wanneer deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, vraagt het je om je bewust te worden van een frequentie van vals licht. Je staat voor een doorbraak en op deze momenten probeert het valse licht zich te manifesteren in de hoop dat ze je tijdelijk kunnen misleiden, zodat je stopt met het proces van het belichamen van meer licht en het groeien in bewustzijn. Op de kaart zie je twee archetypen, Jezus en Maria Magdalena. Een vrouw zit op haar knieën voor het kruis. Ze zoekt naar God en antwoorden buiten zichzelf, en realiseert zich nog niet dat alle goddelijke kracht en alle antwoorden die ze zoekt in haarzelf te vinden zijn. Tijdens onze ontwakingsreis van 3D naar 4D naar 5D hebben we allemaal te maken met vals licht door bijvoorbeeld wereldwijde meditaties, plotselinge aanvallen van overheidsinstanties, mensen die uit het niets lijken te verschijnen en Archetypen. Voor ons een kans om vals licht van echt licht te leren onderscheiden en te beseffen dat alles wat we nodig hebben en zoeken in onszelf aanwezig is. Ik mocht dit ook ervaren tijdens mijn ontwakingsreis. Dit gebeurde in de periode dat ik nog engelen/goden buiten mezelf aanriep voor bescherming en advies en deelnam aan wereldwijde meditaties georganiseerd vanuit de frequentie van vals licht. Toen nog niet bewust, dat wanneer ik mediteer, ik automatisch verbinding maak met het geheel vanuit mijn eigen goddelijke scheppers bronpunt. Uiteindelijk bracht het me alleen maar verwarring, vertraging en een zielsrichting die niet resoneerde met mijn hart. Zodra synchroniciteit lijkt te stoppen, wees dan alert. Ik ontdekte voor het eerst de kracht en het vermogen van het valse licht dat bewust aanwezig is in deze aardse matrix om ons te misleiden. Door meerdere ervaringen met de verschillende manifestaties van het valse licht, besloot ik me alleen te verbinden met mijn eigen innerlijke goddelijke scheppingsbron nulpunt, het hart en originele template van Moeder Aarde, de Elementen en mijn hogere zelf en team. Vanaf dat moment veranderde mijn ontwakingsreis in een magische reis en vloog ik met gemak door mijn schaduw/trauma lagen heen. In die schaduwlagen mocht ik het valse licht weer verwelkomen, want zelfs in onze schaduw/traumaherinneringen die aan de oppervlakte komen, kunnen we valse lichtlagen ontdekken die daar vanaf de geboorte bewust geplant zijn. In de hoop dat we zo schrikken van de schaduw dat we niet door zullen gaan met het proces om ons licht en liefde naar de schaduw te brengen, in de hoop dat we ons omdraaien en niet meer durven. Zodat we ons verloren zielsaspect niet naar huis brengen in ons hart en ziel. Laat je niet afleiden of afschrikken door een herinneringslaag van vals licht, zie het voor wat het is en ga er gewoon doorheen. Want er is niets om bang voor te zijn. Wij als Sterrenzaden zijn zoveel sterker. Zie het als een kans om het subtiele frequentieverschil tussen vals en echt licht te leren, en weet dat het zich probeert te manifesteren net voordat je een doorbraak hebt naar een belichaming met een hogere frequentie door een nieuwe DNA-activering. Wees dus alert op je lagere frequentie momenten, bijvoorbeeld ten tijde van extreme vermoeidheid, diepe droefheid, machteloosheid of woede. Wij zijn de goddelijke lichtscheppers van liefde en daarom zijn we altijd sterker. Schijn je licht mooi Sterrenzaad en verbind je met je eigen Hogere Zelf. Meer hoeven we niet te doen. Alles wat je nodig hebt en zoekt, is aanwezig in je innerlijke boek van oneindige zielenwijsheid. Jij bent de tovenaar, de genezer, de alchemist en schepper. Zie en voel je kracht en beschijn je pad naar de nieuwe aarde!

10 – Hou van Allebei
Wees niet zo streng voor jezelf. Niemand is perfect! Dit blokkeert de groei van je bewustzijn. Je bewustzijn kan alleen groeien als je alles wat je bent liefhebt en accepteert. De volmaakte en onvolmaakte jij. Je licht en je schaduw. Tijd om de strengheid los te laten en je beide kanten te omarmen.

11 – Kracht
De kracht en het hogere zicht van vogeldraak worden vanuit de hemel neergezonden om je te helpen. Stem af op het bewustzijn van Vogeldraak, en je zult toegang hebben tot de kracht en het hogere zicht wat je nodig hebt om een zielsuitdaging te overwinnen. Er wordt gezegd dat de zeldzame verschijning van Vogeldraak een voorteken is en harmonie voorspelt tijdens het opstijgen naar de hoogste troon van je ziel.

12 – Energiefocus
Als deze pijl vandaag jouw richting opkomt, wordt ervan je gevraagd je huidige keuzes en intenties vanuit een nieuw vernieuwd perspectief te observeren. Waar versnipper je je energie? Het is geweldig dat je zo gepassioneerd bent en zoveel mogelijk wilt ervaren, maar als je de finish wilt bereiken in de richting een onlangs uitgezette intentie, is het verstandig om wat gas terug te nemen. Gun jezelf elke dag een half uur volledige stilte en vraag je hogere zelf; “wat heeft vandaag mijn focus nodig?”. En geef dan alleen dit antwoord die dag je gerichte energie. Weet dat alles wat bedoeld is voor je zielen groei altijd op het juiste moment je leven binnenkomt. Vanuit lineaire tijd zijn we gewend om korte momenten van geluk buiten onszelf te creëren, deze oude beweging die af en toe weer even in beeld kan komen, kan ons in energieën van onbalans, onrust en chaos trekken. Als je weer helemaal leert vertrouwen op je eigen innerlijke pad van wijsheid en geluk, het pad dat je ziel bewust koos voordat je naar de aarde kwam, zal dit pad zich natuurlijkerwijs ontvouwen in je hart en bron van je oneindige bewustzijn. Het gevoel van tijdgebrek verdwijnt volledig, omdat je buiten de tijd gaat leven. En eventuele onderliggende gevoelens van onbalans, onrust en chaos maken plaats voor een constante staat van meditatie. Dus vertrouw op je pad en focus je energie, dan zal alles wat nodig is in ieder Nu moment zich natuurlijkerwijs blijven ontvouwen.

13 – Hoogste Tijdlijn
Het oude zelf heb je achter je gelaten. Je bewandelt nu het pad van je hoogste tijdlijn. Er is geen weg meer terug. Je hebt moeilijke beslissingen genomen en hard gewerkt. Dingen kunnen nu eindelijk beginnen te stollen en zich op stabiele gronden manifesteren. De nieuwe jij is klaar om tevoorschijn te komen en te beginnen aan je nieuwe reis. Weet dat er altijd goddelijke hulp is die je ondersteunt bij elk nieuw begin. Je eigen hogere zelf en team staan te popelen om je te helpen. Vraag als je wat nodig hebt en geef duidelijk aan wat je intenties zijn en je zult actie in high speed gaan ervaren. Het wordt nu echt. Gaat het te snel, vraag je team dan om een time-out en een wat rustiger tempo. Jij bepaalt hoe snel je gaat! Je wordt alleen maar sterker en je licht krachtiger. Vertrouw op je nieuwe reis, mooi licht van liefde! Je bent er klaar voor.

14 – Onvoorwaardelijk
Als de kaart van onvoorwaardelijk, vandaag onder je aandacht word gebracht, sta je op het punt een zielenles over onvoorwaardelijke liefde te ervaren. Het is een essentiële les die we allemaal mogen ervaren tijdens onze ontwakingsreis terug naar ons ware licht. Deze les komt meerdere keren voorbij en de zwaarste les in onvoorwaardelijke liefde is vaak de les die in verbinding staat met onze ouders, als je ouders de Aarde al hebben verlaten, zal deze les zich op een energetische manier manifesteren. Een herbeleving van pijnlijke gesprekken dienen zich dan aan via jouw bewustzijn. Als deze les op je pad word gebracht, kom je in het proces van onvoorwaardelijk leren luisteren naar de stilte achter de woorden en in plaats van te reageren vanuit oude stukken, leer je ieder (geconditioneerd) woord te omarmen vanuit je bron van onvoorwaardelijke liefde, waardoor je de ruimte in jezelf schept om te kunnen voelen waar de pijn aanwezig is achter de (geconditioneerde) woorden van je ouders, zodat je je liefde en licht van heling daar naartoe kan sturen. Kom je door deze les van onvoorwaardelijke liefde heen, samen met de les “omarm alles wat donker is, bij kaart 57”, kom je thuis in een diepe eeuwige vrede en in de kracht van jouw bron van onvoorwaardelijke liefde. En weet, dat alles wat je ervaart tijdens je ontwakingsreis, een les is voor jouw groei in zielsbewustzijn, zodat je weer thuis kan komen in je ware licht en krachten. Als je je Aardereis kan zien als een schoolreisje, maak je de ontwakingsreis voor jezelf zoveel lichter en makkelijker.

15 – Moeder Aarde
Moeder wil je via deze kaart laten weten dat ze in haar hart twee lichtsferen voor je heeft. Deze sferen gemaakt van haar liefdeslicht, zullen er altijd voor je zijn. In momenten van dis-harmonie, waarin chaos, verdriet, onmacht, boosheid of angst je tijdelijk ontwortelen, veranker je dan in Moeders hart en vul de licht sferen met de hogere energieën en kleuren die jij in dat moment nodig hebt. Breng ze via je wortels en voet chakra’s omhoog naar je hart. Laat Moeder weten dat je klaar bent om te ontvangen en laat haar genezing terug naar harmonie zich ontvouwen.

16 – Uil Geest
Witte Uil is je spirituele gids vandaag. Het laat je weten dat het tijd is om iets te veranderen en dat het resultaat positief zal zijn. Neem wat risico’s en neem de moeilijke beslissing die nodig is om meer vreugde in je leven te creëren. Witte Uil kent het energetische pad naar de wijsheid van onze voorouders. Je voorouders willen een boodschap van hogere spirituele wijsheid met je delen en hun vaardigheden aanbieden om je te begeleiden naar de beslissing die nodig is om je leven te transformeren naar meer vreugdevolle frequenties.

Verbind je tijdens een meditatie met de energie van Witte Uil, de kleur lichtblauw en het bewustzijn van het water- en luchtelement. Om de voorouderlijke poort naar verbinding te versterken, kun je ook binnen of buiten in het water mediteren. Zie Witte Uil voor je, zie zijn prachtige goud oranje gekleurde ogen en witte verenpracht. Je kan ook de afbeelding op de Oracle kaart gebruiken. En roep je voorouders aan. Uil helpt je om contact te maken met de energieën van je voorouders. Observeer en luister. Schrijf naderhand alles op wat doorkwam. Het volledig begrijpen van de boodschap heeft soms wat tijd nodig. Wees geduldig, het Aha-moment van helderheid komt vanzelf.

17 – Heilig Huwelijk
De hereniging van je vrouwelijke en mannelijke energieën, samenwerkend als één bewustzijn, is begonnen. Of als je al in dit proces van hereniging zit, vertelt het je dat je een nieuw niveau hebt bereikt. Het heilige huwelijk van eenheid en genezing begint wanneer je besluit om je eigen liefhebbende en verzorgende moeder en vader te worden. We moeten allemaal opgroeien en verantwoordelijk worden voor al onze acties in dit leven en onze vorige levens. Stop met vinger wijzen naar een ander, jij bent de schepper van jouw frequentie, perceptie en dus realiteit. Onthoud dat je niet de enige bent. Degenen die ervoor kiezen om te ontwaken, zullen dit op een gegeven moment meemaken. Slachtofferschap omzetten in verantwoordelijkheid. Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag. Dus wees geduldig met jezelf en wees niet te streng voor jezelf als je terugvalt in een oud slachtofferpatroon. Als dat gebeurt, heeft dat patroon meer ouderlijke liefde van je nodig voordat het kan transformeren.

18 – Hand van Liefde
Mooie ziel, je wordt gedragen door de goddelijke hand van liefde. Vertrouw op alles wat zich nu ontvouwt, het kristallen hart van je innerlijke kind is in een diepe transformatie. Er wordt een nieuw begrip en niveau van liefde geboren. Omarm ieder gevoel wat naar de oppervlakte wil komen, donker en licht. Verbind je tijdens deze transformatie met de genezende en spelende kracht van de dolfijnen. En weet, dat na deze diepe reis van zelfgenezing, je in alle aspecten van je leven het geschenk van hogere liefde zal aantrekken.

19 – Feest
Zielen familie komt je leven binnen dansen. Dit zal het begin zijn van vele op liefdesfrequentie gebaseerde eenheidscreaties. Een feest van herkenning en een nieuw liefdevol thuis.

20 – Gouden Kat
Als de Gouden Kat Godin vandaag in je kaarten verschijnt, wil ze je laten weten dat je van je huidige probleem een zielsuitdaging kunt maken die je kunt overwinnen. Een uitdaging die je gracieus overwint door te bewegen als de Gouden Kat Godin. Als je het probleem met genegenheid en speelsheid observeert en benadert, zal de energie van je innerlijke leeuwinnenkracht deze uitdaging transformeren in een goddelijke positieve spiegel die je ziel zal verrijken en je bewustzijn zal verruimen.

21 – Vogelzicht
Vogelwezens zijn uitstekende zieners. Voordat je besluit een levensveranderende beslissing te nemen, nodigen de vogelwezens je uit om met hen een visioen reis te maken om duidelijkheid te krijgen. Volg dit gegeven pad door de Vogelwezens; geniet van bewust ademhalen terwijl je je voelt samensmelten met je hartchakra. Zie je innerlijke regenboogbrug verschijnen. Gebruik al je verbeeldingskracht om jezelf hier te zien. Als je over de brug gaat, zie je een gouden piramide. Loop richting de ingang. Als je de piramide binnengaat, zie je in het midden een lift die je naar de top van de piramide brengt. Eenmaal boven wacht een vogelnest op je. Je neemt plaats in dit veilige nest en kijkt naar alle richtingen. Wat zie je? Neem de tijd om alle richtingen te observeren. Na een tijdje komt er een vogel op je af gevlogen. Het landt op de rand van je nest en kijkt je diep in de ogen, terwijl het je via gedachtes een boodschap stuurt. Bedank de vogel terwijl hij wegvliegt en keer terug naar de lift. Daal de piramide af, ga over je regenboogbrug, terug naar je normale waaktoestand. Neem je dagboek en schrijf alles op wat er is doorgekomen en alles wat je je herinnert. Wat voor soort vogel kwam bij je? Vanuit welke richting kwam een visie van helderheid door? Enz. Herhaal dit pad indien nodig.

22 – Koninklijkheid
Onze vrolijke en koninklijke Cassiopeia-lichtfamilie zijn meester droomscheppers, die werken met het oneindige kleurenspectrum van licht. Vandaag willen ze je herinneren aan je innerlijke spectrum van kleuren en licht, dat je kunt gebruiken als krachtbron voor creatie en transformatie. Ook jij bent een kleuren en licht tovenaar. Ze zijn nu hier om je aan te moedigen je innerlijke regenboogschittering van je galactische koninklijke hart te erkennen en te omarmen. Bewandel het pad van je ziel met een koninklijke houding en laat je transformerende koninklijke regenbooglicht schijnen op elke wereldwijde leugen en lage frequentie van duisternis die je tegenkomt. Zodat het koninklijke regenbooglicht van de waarheid, dat zich in het collectieve hart van de mensen bevindt, weer wordt geactiveerd en zichtbaar wordt in deze Aarde creatie. Schitter als nooit tevoren! WIJ, de mensen, zijn de droomscheppers en de ware koninklijke familie in deze Aardedroom. Het is NU de tijd om je af te stemmen op onze enige echte Blauwe Zon Droom Creator. De Zwarte Zon is nu opnieuw geactiveerd en terug getransformeerd naar onze oorspronkelijke en enige echte Blauwe Zon Droom Creator. Dus geliefde mede-schepper, straal je koninklijk regenboog licht in alle richtingen en droom GROOT. Bedankt voor het verankeren en schijnen van je licht! Veel liefs van je Cassiopeia-familie.

23 – Zuivering
Een Eenhoorn is naar voren gekomen om je te helpen bij je huidige zuiveringsreis. Eenhoorns zijn magische wezens geboren uit de Sirius C-bron van opperste liefde. Hun magische kristallijne hoorn belichaamt de hoogste frequentie van zuivering. Doe een beroep op Eenhoorn voor een zuiveringsreis. Gebruik je verbeeldingskracht om jezelf op de rug van Eenhoorn te zien springen. Een portaal opent zich en de zuiveringsreis naar de magische dimensie van opperste liefde en zuivering begint. Geloof, geef je over en vertrouw. Ook al zie je de Eenhoorn (nog) niet, weet dat ze in de energetische dimensies van licht echt bestaan. Ik heb zelf een Eenhoorn als gids, en kan daarom vanuit eigen ervaring met jullie delen dat Eenhoorns echt bestaan. Het is geen Mythe.

24 – Liefdesdans
Wanneer deze kaart je vandaag vindt, draai je spiralend richting een goddelijke dans van liefde. Zodra we weer verliefd worden op elk deel van onszelf, keren we vanzelf terug naar onze natuurlijke staat van onthechting. Wanneer we de vervulling van liefde in onszelf ervaren, verandert een liefdesrelatie in een steeds veranderende liefdesdans zonder grenzen en zonder verwachtingen. Weer dansend buiten de illusie van tijd en ruimte, zal de vibratie van jullie goddelijke dans van hogere liefde ver voorbij de grenzen van deze dimensie te voelen zijn.

25 – Liefdesfrequentie
De Arcturians moedigen je aan om aan het begin van elke dag je hoogste liefdesfrequentie te vinden, zodat de verbinding tussen je fysieke zelf en je hoogste zielsaspect open en actief blijft gedurende de hele dag.

26 – Engelenboodschap
Je engelen lichtfamilie is hier vandaag, om je te laten weten dat het tijd is om je energetische veld van heilige grenzen te vernieuwen. Sta jezelf de komende tijd toe om gewoon te zijn. Wees het voorbeeld en de luisteraar. Stel nieuwe grenzen, en deel gewoon je geactiveerde zielswijsheid en zelfgenezende hulpmiddelen met anderen, wanneer daarom wordt gevraagd. Wees gewoon een tijdje het voorbeeld en concentreer je op je eigenliefde. Geef anderen de ruimte om opnieuw te leren hoe ze zichzelf kunnen genezen en activeren. Te veel geven kan een innerlijke onbalans veroorzaken als je niet voor jezelf zorgt. Wanneer je in dit aardse rijk wordt geboren als een natuurlijke empathische gever, moeten we ons extra bewust zijn van het stellen van onze grenzen. Ze hebben van tijd tot tijd vernieuwing nodig, nu is het moment. Onthoud dat onvoorwaardelijk geven alleen kan bestaan als je ook onvoorwaardelijk kunt ontvangen vanuit een gebalanceerd hart gevuld met de energieën van eigenliefde. En beschermd door een energetisch veld van gezonde grenzen.

27 – Gouden Draak
Roep de Gouden Draak aan om je hoogste zielenpotentieel te zien, te voelen en te vervullen; “Als vriend van het Drakenrijk roep ik het bewustzijn van de Gouden Draak op. Geliefde Draak, help me mijn hoogste zielspotentieel in dit leven te zien, voelen en vervullen. Dank je”.

28 – Pleiaden Licht
Je Pleiaden lichtfamilie wil vandaag je empathisch kracht belichten en balanceren. Empathie uit balans kan je het gevoel van extreme vermoeidheid doen laten ervaren. Door je diepe voelen ben je sneller geneigd de energie van anderen over te nemen. Het is belangrijk dat je je hiervan bewust wordt. Een goede manier om je hiervan bewust te worden, is je dag te beginnen met een vorm van yoga of meditatie. Verbind je met je lichaamsbewustzijn en voel hoe je lichaam voelt. ALs je dan gedurende de dag een verandering voelt, wees je dan bewust met wie je kort daarvoor in verbinding bent geweest. Benoem dan hardop “deze energie die ik nu voel is niet van mij, ik knip het energetisch koord door en stuur het nu terug naar het energetisch veld van onvoorwaardelijke liefde.” Je kracht van empathie vraagt om dagelijkse observatie vanuit een bewuste staat van zijn. Dan word je vanzelf een empathie meester van licht en kan je de energie van de ander transmuteren, zonder dat je de lichamelijke ongemakken en energetische verstoringen van de ander overneemt. Je Pleiaden licht familie zijn meesters in het balanceren van de empathie energieën. Ze zijn hier vandaag, omdat ze willen dat je je bewust wordt van het feit, dat je op elk moment verbinding kunt maken met hun energetisch veld, en samen met hen kunt groeien naar een gebalanceerd, krachtig empathisch leven.

De geliefde zuster die je op deze Orakelkaart ziet, is Jil Hoekema, zij is een meester in licht taalactivering. Terwijl ze zich afstemde op haar Pleiadische zelf en om een activering vroeg voor ieders hart, kwam deze hogere hartactivering door. Natuurlijk 55 seconden, voor ons 5e dimensionale hoger hart. Dank je Jil. Voel mee en geniet!

29 – Diamant Niveau
Wanneer Diamant je vandaag vindt, kan dit een indicatie zijn dat een obstakel je innerlijke verbinding met het licht en de wijsheid van je zon blokkeert. Of er wordt een belangrijke wijziging aangebracht in je diamanten bewustzijn. Het geometrische diamant symbool vertegenwoordigt innerlijke focus en de balans tussen je Yin en Yang energieaspecten die je menselijke innerlijke en dus uiterlijke ervaring vormen. Om erachter te komen welk obstakel of bewustzijnsverandering je focus nodig heeft, maak je een verbinding met de energetische handtekening van Diamant. Deze geometrieën zenden een frequentie uit, die in je fysieke expressie, dit aangeboren vermogen kan oproepen om je opnieuw te verbinden met het licht van je innerlijke waarheid. Stroom mee met de veranderingen die volgen, ze zijn hier om je yin en yang in evenwicht te brengen en je eraan te herinneren wat het ware pad van je ziel is. Er leeft een stille winnaar in je, jouw Diamanten Zon van wijsheid, zuiverheid en waarheid! Zodra je innerlijke Zon weer haar ware licht laat schijnen, kun je alles worden wat je maar wilt in dit leven.

30 – Lichtzwaard
Als de Lichtzwaard kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, is het tijd om een gevoel van onbehagen in je Aardse lichaam nader te bekijken. Je spirituele paarden gids wacht al op je! Wees de lichtstrijder die je bent en reis met je verbeelding naar de huidige lage frequentie die je blijft plagen. Waar precies in je lichaam voel je het ongemak? Wanneer je voelt waar de lage frequentie is, stap je met je lichtlichaam uit je fysieke lichaam. Zie jezelf als een lichtkrijger met een lichtzwaard in de hand. Terwijl je rond je fysieke lichaam loopt als je lichtstrijder zelf, observeer waar het energetische koord van de lage frequentie je lichaam binnenkomt. Zie je het? Sla nu met je lichtzwaard het lage frequentie koord door. En ga weer terug in je Aardse lichaam. Hoe voelt je lichaam nu? Beter? Onthoud dat je dit op elk moment kunt doen, je hoeft alleen maar te geloven in je kracht! Jij kan dit, mooie strijder van het licht!

31 – Tussen Ruimtes
Wanneer je een periode ervaart waarin het voelt alsof je de ene voet niet voor de andere kunt plaatsen, een diep gevoel van vermoeidheid, betekent dit dat je fysieke lichaam wat tijd nodig heeft om je licht lichaam in te halen. Je bevindt je in een tussen ruimte en gaat van het ene bewustzijnsniveau naar het andere. Een doorbraak is onderweg. Houd tijdens deze periodes rekening met vals licht. Bedrieger energieën. Deze komen voorbij als testjes voor je ziel. Je fysieke lichaam is nu bezig met het verankeren en activeren van de energetische veranderingen die plaatsvonden in je lichtlichaam tijdens een onlangs uitgevoerde DNA-activering. Ons fysieke lichaam loopt altijd achter op ons lichtlichaam. Geef je over aan het proces en zorg goed voor jezelf. Weet dat dit gevoel tijdelijk is. Als alles eenmaal volledig geïntegreerd en verankerd is, vervolg je je spirituele pad vanuit een nieuwe frequentie belichaming, genietend van alle geactiveerde DNA-wijsheden die daar weer bijhoren. Voor nu, heb wat geduld en vertrouw op het proces dat nu plaatsvindt.

32 – De Aardedrum
Als de Aarde Drum vandaag in je kaarten verschijnt, ben je ofwel al een tijdje nieuwsgierig naar het bijwonen van een drumcirkel, het maken van je eigen drum, je denkt al een tijdje om een drum te integreren met je genezingswerk, of je voelt dat je er klaar voor bent om je eigen drumcirkel te organiseren. Wat voor Drum Vibe het ook is, de Aarde Drum kaart geeft je nu de bevestiging dat het perfecte moment is gearriveerd. Drummen op de aarde Drum verbindt je niet alleen met de hartslag van Moeder Aarde, het helpt je ook om je innerlijke sjamanen wijsheid te activeren. Als je leert af te stemmen op de frequentie van Moeders hartslag, kan je je weer verbinden met haar natuurlijke internet wat spreekt en beweegt door haar element(talen) natuur- en dierenrijken. Als je eenmaal bewust verbonden bent, krijg je weer toegang tot haar oneindige wijsheid, de taal van haar elementen, natuur en dierenrijken en her-activeer je je natuurlijke elementen krachten om zo jezelf en de natuurlijke rijken van Moeder Aarde te genezen.

33 – Droom Creator
Als deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, is de tijd aangebroken om je ware licht te bundelen en naar binnen te richten met je focus aanwezig in je harmonische nulpunt. Het niets van waaruit alles gedroomd en dus gemanifesteerd kan worden. Deze kaart komt je vertellen dat je ware licht klaar is om je eigen eerste droomcreatie bubbel te manifesteren, of als je al toegang hebt tot je eigen droomcreatie bubbel (je innerlijke hemelse tuin), er meer tijd door te brengen omdat er “werk” te doen is. Tijdens ons ontwakingsproces door alle persoonlijke en collectieve schaduwen heen, straalt het licht dat je bent naar alle trauma en conditioneringsplekken in jezelf en buiten jezelf die belichting en genezing nodig hebben. Dit proces duurt voort, totdat je je harmonisch nulpunt hebt bereikt en je creator lichtkracht weer aanstaat. In het begin zullen dit momenten zijn, pak die momenten om te werken aan je innerlijke droomcreatie. De plek waar je boom des levens staat en waar je alles waar je van droomt, kunt manifesteren via je droom en visualisatiekracht. Zodra er genoeg droomcreatie bubbels zijn die samen alles bevatten wat nodig is om de nieuwe aarde droom te manifesteren, worden alle bubbels samen een nieuwe creatie, de Nieuwe Aarde tijdlijn. Wij dromen de Nieuwe Aarde Tijdlijn in leven, als het ware. Zo krachtig zijn wij. Zo deden we het ook in Lemuria, weet je nog? Maar de Nieuwe Aarde tijdlijn manifesteren kan pas als er genoeg droomcreatie bubbels vanuit waar licht zijn gecreëerd. Zou het nu al gebeuren, dan zouden vele zielen in shock zijn. Ze zouden zich bevinden in het zwarte niets en zich nog niet bewust zijn dat je vanuit het niets alles kunt manifesteren via het ware licht en de droomcreatie kracht. Sluit je ogen, verbind je met je hart en zie je deur. Ga er doorheen en roep je krachtdier of Hoger Zelf om je wegwijs te maken. Wandel, spring of vlieg door je innerlijke creatiedroom naar het centrum waar je levensboom op je wacht. En ga vanuit hier op ontdekkingsreis door je eigen gecreëerde hemel. Je kan je innerlijke droomcreatie zo groot maken als je zelf wil. Je kan het landschap veranderen wanneer je wilt. En alles is mogelijk. Watervallen die uit regenboogwolken komen, reuzenvlinders waar je op kan vliegen, portaalbomen waar je doorheen kunt reizen naar andere plekken in je wereld, reuzen aardbeien, frambozen en Sinasappels, genezende kristallen wateren, elfjes, reuzen enz. Vanuit het niets kan alles geboren worden! Je zult na verloop van tijd gaan ervaren dat je innerlijke droom zich ook gaat weerspiegelen in je 5D “buitenwereld”. Dromen is creëren! Lukt het nog niet? Geef niet op, ook jij kan het. Blijven herhalen en geloof in je droom creatiekracht! Dank je wel droomcreator!

34 – Water Spirits
Water is bewustzijn, ze is de godin van genezing, zuivering, activatie, herinnering en transformatie. In haar goddelijke lichaam van water, draagt ze vele kristallen codes van licht. Deze kunnen zich via haar kristallen belijningsnetwerk verplaatsen naar plekken waar genezing, activatie en transformatie nodig is. Zo zorgt ze voor al het leven in haar wateren. Dit doet ze in verbinding met, de genezende wateren en bronkristal aanwezig in de dimensie van Sirius C en de Aardse versie aanwezig in het centrum van de vier Aardse rijken, de Inner Aarde. Ze wordt hierin ondersteund door de Sirius en Inner Aarde sterrenzaden die nu aanwezig zijn op Aarde, de dolfijnen/walvis familie en de hogere waterspirits. Als deze kaart je vandaag vindt, komt het je vertellen dat Godin Water genezende en activerende kristallen codes voor je heeft, die ze graag met je wil delen. Of de kaart komt je vertellen dat jij, voordat je naar Aarde kwam, hebt afgesproken kristallen codes voor haar te dragen om aan haar door te geven in het juiste moment. Originele codes die ze nodig heeft voor haar evaluatie naar de Gouden Tijd. Jij voelt nu in je hart, waarom je deze kaart hebt gekozen vandaag. De natuurlijke wateren van Godin water wachten op je. De hogere waterspirits helpen je graag tijdens deze kristalcode uitwisseling, vraag ze om het in samenwerking te doen en ze zullen bij je zijn. Als bovenstaande nieuwe informatie voor je is, begin dan, nu je het weet, te zeggen “Ik hou van je en dank je wel” elke keer dat je geniet van het Godinnenlicht en de kristalcodes aanwezig in haar waterlichaam, wanneer je haar drinkt, geniet van een douche, bad of zwem avontuur in haar natuurlijke wateren. Op deze manier genees, vernieuw en activeer je niet alleen je eigen lichaam, maar ook haar waterlichaam.

35 – Lichtheid
Als Kolibrie vandaag je leven binnen vliegt, wil ze je laten weten dat NU het juiste moment is om jezelf open te stellen voor lichtheid in ZIJN. Je komt uit een periode van een constante verandering van richting. Een contra beweging tussen hoofd en hart en hart en hoofd kan je makkelijk uit je centrum wegtrekken. Beslissingen nemen voelt dan als een onmogelijke taak. Tijdens dit soort momenten kunnen we het beste ons overgeven aan de stroom van het leven, in observatie modes vanuit ons nulpunt. Vertrouw erop dat je intuïtie, hart en cut feeling de richting vanzelf zichtbaar zullen maken. Voor nu, laat je denken maar even los en vlieg mee in de verlichtende vlucht van Kolibrie. Vertrouw op jouw, en weet dat alles er al is. Je mag nu gewoon even ZIJN, heerlijk uitrusten en vanuit deze rust kan het nieuwe pad en je nieuwe richting zich in het juiste moment ontvouwen. Klaproos vraagt je om je met haar te verbinden, zij wil je graag ondersteunen met haar genezende energieën van kalmte.

36 – Ziel Ster Chakra
Zet je intenties vandaag op je zielen ster om je meer te herinneren over je oneindige zielenreis. De zielster chakra resoneert met de kleuren goud en wit, en de locatie bevindt zich net even boven je hoofd. Het wordt geassocieerd met spiritueel bewustzijn, ascentie, ontwaken in de innerlijke waarheden van je ziel en de Universele Ziel. Een innerlijke poort naar je vorige levens en de hogere dimensies. Het energiecentrum van goddelijke liefde, spiritueel mededogen en spirituele onbaatzuchtigheid. Je kunt het proces van het activeren van je zielen ster chakra, ondersteunen met het volgende pad;

Stel je voor dat puur gouden licht je omringt en je beschermt. Adem en absorbeer dit pure gouden licht in elk orgaan en elke cel van je lichaam, voel dit krachtige beschermende en helende licht door je hele lichaam stromen. Eenmaal gevuld met gouden licht, voel je je geïnspireerd en veilig. Zeg nu, “Mijn lieve hoogste licht, ik vraag om je begeleiding bij, het verankeren, belichamen en uiten van mijn ware licht, het herkennen van het valse licht, het versterken van mijn verbinding met mijn innerlijk goddelijk bewustzijn, het belichten van mijn schaduwpijnen en mijn innerlijke pad van herinneren en waarheid”. Dank je wel en ik hou van je.

37 – Droomzaad
Het zaad van een nieuwe droom is geboren. Dit is het perfecte moment om een nieuw droomzaadje te planten. Als je je droomzaad met liefde voedt, en je kunt je de uitkomst voorstellen, zal je droomzaad groot groeien en uitbloeien tot een manifestatie wanneer je er klaar voor bent.

38 – Duik Diep
Wanneer Duik Diep vandaag in je kaarten verschijnt, wil het je eraan herinneren dat hoe hard we ons ook focussen op de hoge frequenties, door positief en liefdevol te zijn voor onszelf en de ander, wanneer een lage schaduw frequentie zich aandient, is je volledige focus daar nodig. Als er weerstand is, observeer deze dan. Waarom is er weerstand tegen deze lage frequenties? Ga in volledige overgave, duik diep en omarm het donker in jezelf wat nu je liefde nodig heeft. En neem alle tijd die je nodig hebt, want zoals je weet, is tijd een illusie. Soms heeft een pijn schaduw maar een dag van onze liefdevolle intentie nodig, maar het kan ook een proces van maanden of jaren zijn. Hoe lang elke schaduwreis duurt, hangt af van de diepte van de schaduw en van jou, kies je voor weerstand of ga je in een staat van volledige overgave. Omarm jezelf volledig en laat de tijd los. Duik diep in de lage energieën, verlicht de schaduwen en breng je sleutels, originele template codes, zielenaspecten en bronlicht terug in je hart. En vergeet niet om je herwonnen sleutels, template codes en bronlicht bewust te delen en te verankeren in Moeder Tara’s originele template en hart. Wij zijn de portalen en dragers van alles wat ze nodig heeft om haar ware licht weer in al haar glorie te kunnen laten schijnen. Haar hartslag, die via de Schumann Resonantie naar ons wordt teruggespiegeld, is het resultaat van ons schaduwwerk als geheel. Wij zijn de kinderen van de schepping en dragen voor haar alle originele template codes en sleutels die ze nodig heeft om haar ware licht en template opnieuw te laten ontwaken in het fysieke. Daarom is het zo belangrijk om de lagere schaduw frequenties te omarmen. Duik diep, mooie ziel en zwem voorbij de illusie van tijd en omarm elke schaduw die met je wil dansen! Wij zijn de Nieuwe Aarde!

39 – Galactische Spiegel
Als iemand je een spiegel voorhoudt, waardoor je een heftige emotionele reactie voelt opkomen. Haal adem, observeer de opkomende emotie en zie jezelf zoals je bent, in je schaduw en in je licht. Je emotionele reactie is een waardevol teken wat aangeeft waar je nu je aandacht op mag richten voor groei in je bewustzijn.

40- Volg de Flow
We hebben allemaal onze momenten waarop het voelt alsof onze natuurlijke levensstroom op de een of andere manier stagneert. Kom weer in je flow door een intuïtieve reis te maken. Een dag of misschien langer intuïtief reizen, zonder kaart, zonder je telefoon en zonder eindbestemming. Als je intuïtief rijdt of loopt, volg dan de richting van je hart en let op de tekens die Spirit je geeft. Een krachtige plek of ontmoeting zal je vinden en je hart betoveren. Zodra je weer volledig op je eigen intuïtie vertrouwt en je je leven weer leeft vanuit het NU-moment, stem je je automatisch weer af op de natuurlijke flow van het leven.

41 – Storm van Verandering
De hemelse stormen van de grote geest duwen je voorwaarts in de richting van een grote verandering. Verbind je met de natuurrijken en elementen. Wees als de boom, veranker je wortels diep in de aarde. Wees als de wind, geniet van alle richtingen die nodig zijn om je transformatie van verandering te manifesteren. Wees als het water, laat je meevoeren door de natuurlijke stroom van het leven. Wees als het vuur, straal je krachtige licht, wetende dat aan het einde van de storm een nieuwe jij wordt geboren.

42 – Perceptie
Wanneer deze kaart vandaag je bewustzijn binnenkomt, is het hier om je eraan te herinneren dat perceptie voortdurend verandert, en daarom ook je waarheid en de waarheid van een ander. Zoals je al weet, of misschien nu voor het eerst hoort, wanneer we een schaduw van pijn of conditionering genezen en transformeren, wordt DNA geactiveerd, je groeit in liefde en bewustzijn en perceptie van waarheid verandert. Herinneringen en wijsheid die deel uitmaken van de huidige DNA-activatie, komen naar de oppervlakte op een manier die je in dat moment kunt begrijpen. Er volgt een periode van integratie, wat een periode van zelfzorg, rust en veel in de natuur zijn, betekent. Dit alles leidt tot een nieuwe frequentie belichaming. Je innerlijke en uiterlijke perceptie verandert automatisch met je mee. Wat gisteren voor jou een waarheid was, kun je de volgende dag als een valse waarheid ervaren. Omarm deze constante verandering van perceptie, probeer het niet te begrijpen, laat gewoon je oude overtuigingen los. Alleen op deze manier kan de nieuwe hogere tijdlijn voor je ziel zich openbaren. Wat jij waarneemt, is waar, maar wat de ander waarneemt is ook waar. Dat is hun perceptie. Dus kunnen we iemand anders veroordelen of bekritiseren omdat hij anders denkt dan wij? Nee, want waarheid is niets meer dan een tijdelijke perceptie, waargenomen vanuit de bewustzijnsfrequentie die de persoon op dat moment belichaamt. Waarheid is perceptie.

43 – Heilige Inwijding
Gefeliciteerd met je nieuwe Galactische “diploma”, je hebt de test doorstaan en een nieuw bewustzijnsniveau belichaamd. Nieuwe gaven en wijsheden zijn geactiveerd, waardoor je zielenpad van richting zal veranderen.

44 – Illusie
Prachtig licht van oneindige liefde, je wordt gevraagd om je hartruimte heel nauwkeurig te observeren. Er klopt een illusie aan je deur. Wees je bewust van de sluier van bedrog. Het is belangrijk om deze inkomende energieën van bedrog op tijd te herkennen. Naarmate je DNA wordt geactiveerd, ontwikkel je een gevoeligheid en direct weten in je hartcentrum wat bedrog altijd kan identificeren. Hoewel het ware licht van de bron sterker wordt op aarde, is het valse licht van bedrog nog steeds aanwezig. Deze duistere energie houdt ervan de spiritueel bewuste zielen te verleiden naar een pad van vals licht. Vertrouw je hart en zie door de illusie heen!

45 – Ondersteboven
Als lagere energieën je tijdelijk even uit je nulpunt trekken, kan het voelen alsof je wereld even op zijn kop staat. Je perceptie reageert even vanuit het donker en heeft een positieve draaiing nodig. De walvissen werken altijd vanuit hun nulpunt en kunnen je assisteren met het veranderen van je huidige perspectief. Door naar hun sonische klanken te luisteren en je te richten op je hartchakra met je ademhaling, draaien ze je mee terug naar je nulpunt, je centrum en zal automatisch je perspectief zich vernieuwen. Vanuit innerlijke balans creëer je een uiterlijke wereld van balans.

46 – Bekijk de schaduw
Even leek er geen einde aan te komen, maar je bent er doorheen. Het is je gelukt! Gefeliciteerd. De schaduw van een oude pijn is nu volledig zichtbaar en bevindt zich in een genezende transformatie modus. Geef je over aan het gevoel van kwetsbaarheid dat nu om de hoek komt kijken. Het is nieuwe kracht geboren uit de diepste bron van je emoties. Wees er lief voor. Iedere keer als je een schaduw veranderd naar licht komt er een gefragmenteerd stukje van je ziel terug naar huis. Je genezen stukje ziel activeert weer slapend DNA, waardoor je een nieuw moment van ontwaken zal ervaren. Je hart wordt weer meer liefde, je licht en bewustzijn groeit, en je begint te resoneren in een hogere frequentie. Deze nieuwe frequentie ontwaakt een nieuw hoger zielsaspect. Elke frequentie en dimensie heeft zijn eigen unieke wijsheid, lichtfamilie, magische schatten en uitdagingen. En hoe meer schaduwen je in jezelf geneest, hoe meer genezend licht je belichaamd en de wereld instuurt.

47 – Zielenwateren
Zeemeermin brengt je in het rijk van je waterige emoties. Het is noodzakelijk om diep in je tranenwater te zwemmen, want alleen dan kun je echt genezen. Wees tijdens deze noodzakelijke periode van zelfvernieuwing liefdevol voor jezelf en wees je eigen verzorgende ouder. Creëer voldoende alleen tijd voor jezelf zodat je tranenwater vrij kan stromen. Ook deze periode gaat weer voorbij, geef je eraan over en laat het je vernieuwen. Huilen is kracht. Het zuivert en maakt ruimte voor helderheid en revitaliserend genezend licht.

48 – Liefde uit een Vorig Leven
Een liefde uit een vorig leven wordt op je huidige pad gebracht. Een ontmoeting van herkenning. Vertrouwd en toch zo nieuw. Er zal een energetische code-uitwisseling plaatsvinden. Jullie dragen voor elkaar een belangrijke sleutelcode in jullie energetisch veld. Dit zijn jullie beiden in een vorig leven overeengekomen. Door deze uitwisseling open je een portaal in elkaar, wat zielenwijsheid en/of zielenherinnering naar de oppervlakte zal brengen. Een activatie die jullie nu allebei nodig hebben om jullie zielenpad naar een volgend niveau te brengen.

49 – Verborgen Waarheden
Wanneer een kraai je leven binnenkomt, ga dan uit je vertrouwde nest en kijk verder dan je huidige gezichtsveld. Hoor de boodschap achter de boodschap en onthul de verborgen waarheid met de klauw van Kraai.

50 – Zelfreflectie
Als de kaart van zelfreflectie je vandaag vind, komt het je of, vertellen dat het antwoord op je vraag, al aanwezig is in je bewustzijn en klaar is om naar de oppervlakte te komen van je Aardse bestaan. Tijd dus, voor een moment van zelfreflectie. Maak verbinding met de wijsheid van het waterbewustzijn en havik. Water zal je begeleiden via je innerlijke stroom naar de bron van het antwoord en Havik zal je hoger zicht activeren. Of de kaart komt je vandaag vertellen, dat als we iets nog niet begrijpen, het antwoord vanuit je innerlijk bewustzijn dan door komt in een later moment, het perfecte moment. Schrijf dan je vraag op en laat het los. Vermoei jezelf niet met een zoektocht naar antwoorden vinden buiten jezelf, dit brengt alleen maar verwarring en trekt je uit het NU. Alle antwoorden leven in jou.

Af en toe moeten we allemaal even herinnerd worden aan het volgende; soms moeten we in het leven iets verliezen voordat we de diepere lagen van ons bewustzijn kunnen bereiken. Verlies zet de kracht van zelfreflectie in gang. Het transformeren van ons leven begint bij ons bewust worden van wie we werkelijk zijn. Thuis komen in onszelf. Onszelf observeren. Zijn we in het NU aanwezig? Als je door alle lagen van je emoties heen gaat, kom je uiteindelijk thuis in geluk. Zelfobservatie is zo’n heerlijke bezigheid. Na een tijdje hoef je geen moeite meer te doen, want als illusies beginnen af ​​te brokkelen, begin je dingen te weten die niet te beschrijven zijn. De herinneringen en wijsheden van je ziel beginnen te ontwaken. Alles is al in ons aanwezig. De buitenwereld is niets meer dan een reflectie spiegel van onze innerlijke perceptie van bewustzijn in dat moment. Thuiskomen in je bewustzijn is het grootste geluk wat je kan ervaren, alles verandert en je raakt verslaafd aan je eigen innerlijk bewustzijn.

51 – Onzekerheid
Een gevoel van onzekerheid wordt vaak geboren uit een langdurig of tijdelijk tekort aan zelfliefde en daardoor een tekort aan zelfvertrouwen. En de drang naar controle. Laat de controle los en vertrouw erop dat ook jouw zielenboot zal aanmeren op het juiste moment. En vertrouw dat jouw zielenpad zich precies zal ontvouwen zoals het bedoeld is en alle innerlijke zielsherinnerigen en wijsheden in precies het juiste moment naar de oppervlakte zullen komen. De plotselinge veranderingen die nu op je af komen, komen ook precies in het juiste moment. Wees flexibel en deins mee op de golven van verandering die nodig zijn voor je zielengroei. Vertrouw je hart en intuïtie tijdens deze periode van veranderingen, je intuïtie kent je toekomstige pad al. Tot het moment gearriveerd is waarin je weer een directe verbinding hebt met je hogere zelf en team, zijn je hart en intuïtie de stem van je hoogste licht en innerlijke waarheid. Zij weten welke zeeën te bevaren en welke boot je nodig hebt om aan de overkant te komen van de verandering. Reiger is je totem tijdens deze overtocht naar het nieuwe, ze brengt je balans en een rustige heldere geest.

52 – Walvis Energie
De Walvis-energie is hier vandaag, om je te laten weten dat het tijd is voor jou om het geschenk van sonische frequentie-afstemming te ontgrendelen. Om zo jezelf te helpen en anderen te helpen transformeren naar de hogere Nieuwe Aarde frequenties. Alle geluidsfrequenties die je nodig hebt zijn al aanwezig in je DNA en hart. Je walvisfamilie is klaar om deze hogere geluidsfrequenties samen met jou te activeren. Zing intuïtief je frequentie lied samen met de walvis energieën door te luisteren naar walvisgeluiden om zo je gave van het afstemmen van geluidsfrequenties te activeren. Het is nu tijd om je Sonisch lied de wereld in te zingen. We maken allemaal deel uit van het geheel en daarom zullen jullie geluiden van frequenties na verloop van tijd rimpelingen van genezing creëren tot ver buiten dit Aardse rijk.

53 – Feeënwijsheid
Mooie ziel, wist je dat je hart vleugels heeft en dat je kunt vliegen. Als je echt wilt, kun je elke ster aan de hemel aanraken. Omdat jij het wonder bent waar je van gedroomd hebt. Geloof en je zult magie manifesteren!

54 – Libel
Een plotselinge, maar noodzakelijke transformatie en zielactivering is onderweg. Gebruik Libels kracht en vraag om haar begeleiding. Libel laat zich zien in tijden van transformatie. Ze vindt het heerlijk om haar wijsheid van transformatie en aanpassingsvermogen met ons mensen te delen. Ze leert ons van het leven te houden, ons te verheugen en vertrouwen te houden, te midden van plotselinge noodzakelijke transformaties. Geef jezelf voldoende eigenliefde en tijd, om deze transformatie te omarmen en de activering te integreren.

55 – Dieren Liefde
Dieren leren ons over aanwezig zijn in het NU en de scheppende kracht van liefde: hoe lief te hebben, hoe te genieten van bemind te worden, hoe liefhebben zelf een activiteit is die meer liefde genereert, uitstraalt en een steeds groter wordende kring van anderen omvat. Als je vandaag voor Dierenliefde hebt gekozen, zal het je ofwel vertellen dat het tijd is voor dieren in je leven, of een dier wat in je leven aanwezig is, heeft wat extra aandacht en liefde nodig, of heeft een belangrijke telepathische boodschap voor je. Als je telepathisch kracht nog niet werkend is, weet dan dat er een andere manier is om toch de boodschap te ontvangen. Om de telepathische boodschap te ontvangen, kun je je hoogste licht en het hoogste licht van je dier vragen om tijdens droomtijd verbinding te maken om jouw een visioen van de telepathische boodschap te laten zien op een manier die jij op dit moment kunt begrijpen en ontvangen. Spreek de intentie uit, om je droom te onthouden. Wees geduldig, want soms komt het visioen van een telepathische boodschap een paar dagen later door.

56 – Waterdoorgang
Je innerlijke Sirius waterportaal van transformatie en geheugen staat wijd open. Een kans voor nieuwe groei en diepe empathische genezing, voor jezelf en voor de planeet. In de afbeelding zie je verschillende aardes. Deze vertegenwoordigen je toekomstige tijdlijnen. De dolfijnen moedigen je aan om je innerlijke wateren te verkennen. Iets houdt je tegen om geboorte te geven aan je toekomstige tijdlijn en Nieuwe Aarde zelf. Door tranen van mededogen te tonen voor alle aspecten van jezelf en al het leven op aarde, genees je jezelf en de planeet. Al het leven wil gekoesterd en geliefd worden. Jij, de bomen, de mieren, de honden, de vlinders, alle levende wezens verlangen naar mededogen. Stop met het tegenhouden van je tranen, laat ze stromen en genees jezelf. Geef jezelf het geschenk van mededogen, in je licht en in je schaduw. Je tranen zullen je rivier van eigenliefde activeren en je blokkade wegspoelen zodat je ziel een nieuwe stap in bewustzijn kan omarmen door de transformerende krachten van je innerlijke Sirius waterportaal.

57 – Nieuwe Aarde
Laat je leiden door de sterren terwijl je je laatste gevecht overbrugt. Laat je meevoeren door de wind terwijl je naar je ware heilige land vliegt. Laat de kosmische wateren je zuiveren, terwijl je innerlijke rivier van kristallicht je naar je kristallen kern van je ware licht van schepping en oneindige vrede voert. Weet dat onze sterke Goddelijke Kosmische Moeder-frequenties je goddelijke genade, mededogen, vergeving, clementie en een nieuw niveau van verenigd licht geeft om zo je behoefte aan vechten weg te blazen zodat je door het Nieuwe Aarde-portaal naar je nieuwe ware zelf kan vliegen. Verbind je elke dag bewust met het kristallijnen hart en raster van de Nieuwe Aarde en zie jezelf door dit verenigde landschap van vrede, liefde, waarheid en vrijheid bewegen. Maar wees je bewust, dat voordat we echt het Nieuwe Aarde-portaal kunnen openen naar oneindige innerlijke vrede en onvoorwaardelijke liefde, we allemaal de zwaarste donkere energieën in zijn geheel mogen omarmen in ons hart. Alles wat duisternis is liefhebben, en deze donkere spelers van het Donker bedanken voor onze reis terug naar ons ware licht en ware krachten. Wanneer we alle duisternis omarmen die we gedurende alle levens hebben gevoeld en ervaren, komen we thuis in een belichaming van eeuwige vrede en onvoorwaardelijke liefde, ons licht uitstralend in het veld van de oneindige schepping. Niet meer plagen of vechten tegen het duister, maar gewoon je vredige tovenaar zelf zijn terwijl je al je scheppingslicht richt op de opening van het nieuwe Aarde Portaal. Zodat we de duisternis eindelijk achter ons kunnen laten. Laat het allemaal exploderen door het allemaal te omarmen, zodat het jouw wezen en dus de schepping voorgoed kan verlaten. Dus leg je zwaard neer en word mede-schepper van de Nieuwe Aarde door je vredige staat van zijn. Wetende dat er geen grenzen zijn aan wat je kunt creëren, vertel me dan, hoe ziet een Nieuwe Aarde dag eruit voor jou? Kun je het voelen en zien? Breng het, het veld in, door je ervaring op te schrijven, of door een kunstwerk te maken dat je creatie van een verenigde nieuwe aarde weerspiegelt. Dank je wel, geliefde mede-schepper.

58 – Kosmische Mantra
Als je vandaag de kaart van de Kosmische Mantra hebt gekozen, is er een verlangen naar harmonie in jezelf, in een relatie of situatie. Via ons hart portaal hebben we allemaal toegang tot de kosmische klanken, luister en zing je eigen harmoniserende Mantra. Ben je nog niet zo bekend met kosmische klanken zingen? Gebruik dan mijn Kosmische mantra. Deze kwam door tijdens de 22-02-2022 portaal opening, met het doel te harmoniseren. Je zou ervoor kunnen kiezen om het te herhalen, om zo de harmoniserende frequentie van de mantra te laten doordringen in de diepere lagen van je bewustzijn. Persoonlijk ervaar ik de harmonische kracht het diepst als ik de mantra zing in de natuur. Wees je bewust van de dieren, ze reageren op de mantra en komen dichter bij je. Zing de mantra in je eigen natuurlijke toonhoogte en wees aanwezig in wat het ook is wat harmonisering nodig heeft.
Ro – Da – Si – Rave
Ri – Da – Si – Rova
Ohm – Na – Ri – Si – Rahn
Rahn – Si – Ri – Na – Ohm

59 – Drakensleutel
Als Drakensleutel je vandaag vindt, betekent dit dat je op weg bent om elke storm te bedwingen. De drakensleutel om je innerlijke portaal naar je God’s Draak Meesterschap te ontgrendelen, is binnen handbereik. Het is aan jou om je sleutel te vinden en je Goddraakportaal te openen. Blijf alert, want als godsleutels binnen handbereik zijn, zal de slang je proberen te hypnotiseren en te misleiden.

60 – Elementalen
Wanneer heb je voor het laatst de tijd genomen om gewoon te zijn? In liefde met jezelf buiten de illusie van tijd in volledige verbinding met een bloem, een boom, de Aarde, de wind of het water. De Elementale rijken zijn hier om ons te helpen op ons zielenpad terug naar ons ware liefdeslicht. De tussenruimtes die we vaak nog als leeg ervaren vanuit ons nog beperkte zien, worden zichtbaar als je je kinderhart van verwondering en dromen meeneemt op avontuur. Je liefdesfrequentie resoneert al met je Elementale familie, geloof in wonderen zoals je deed als kind en je zult ze ontmoeten als je besluit om in volledige overgave aanwezig te zijn buiten de illusie van tijd.

Alle Orakel Kaarten

error: Content is protected !!
Copy link
Powered by Social Snap