Mystiek Orakel

Mystiek Orakel

English translation

Scrol naar beneden voor de Orakel boodschappen en de galerij met alle kaarten.

Hoofd-Hart-Ziel Legging

Shuffle
Flip

De Orakel Boodschappen

0 – De Leegte

Wanneer de leegte je vandaag vindt, is het hier om je te vertellen dat je er al bent, dat alles altijd al aanwezig was in ieder NU moment, en dat er geen missie is. Je reis terug naar je innerlijk huis, het volledig openen van je hart en ontwaken in het ware licht van je ziel essentie, is de missie. In de diepe en donkere zielenwateren van de leegte, ons nulpunt, ontdekken we de ware essentie van onze ziel. Onze zielenessentie, voordat we het opsplitsen in percepties gevormd door onze gemanipuleerde matrixgeest. Ons ware wezen, voorbij taal en vorm. Als we hier aankomen, realiseren we ons dat we onszelf hebben bevrijd van alle matrixprogrammering. We komen thuis in een constante staat van innerlijke vrede en een diep besef dat de leegte onze uitweg is uit deze karma-matrix gevangenis. Onze woorden beginnen te verdwijnen en maken plaats voor de brontaal van onze zielenessentie, en onze vorm begint vormloos te voelen. Ons losgemaakt van alles. Vanuit deze lege, vormloze staat van zijn kan onze nieuwe vorm, vorm krijgen. Want vorm is leegte en leegte is vorm.

1 – Bevrijd Jezelf

Wanneer deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, wil het je aan het volgende herinneren; “Een onderliggend gevoel van gevangenschap hoeft niet je leven te beheersen. Je kunt het op elk moment veranderen, als je besluit de controle over je gedachten terug te nemen.” Observeer vandaag eens je gedachten en als je een negatieve gedachte je geest voelt binnen komen zeg je; “NEE, niet mijn gedachte, verlaat nu mijn bewustzijn”. Als je een positieve gedachte je geest voelt binnen komen zeg je; “JA, dank je wel, welkom in mijn bewustzijn”. Schrijf je positieve gedachten op en herhaal ze dan voor het slapen gaan en bij het opstaan. Observeer en geniet van de innerlijke transformatie die automatisch volgt. Het is een leuke manier om jezelf te herprogrammeren en de geconditionerende mindprogramma’s te herkennen die je liefde nodig hebben.

2 – Gelukkige Jeugd

Tijd voor een speel uurtje! Soms voelen de energieën loodzwaar aan en vergeten we dat spelen als een kind ons weer terug licht laat voelen. We hebben allemaal onze creatieve volwassen momenten, maar wanneer was de laatste keer dat je echt als een kind speelde? Gewoon spelen, zonder de energie van “wat zal een ander wel niet van me denken”, de behoefte aan perfectie en eindresultaat. We zijn namelijk nooit te oud voor een gelukkige jeugd.

3 – Reiger Totem

Je komt uit een periode van diep nadenken over alle aspecten van je leven en waar je naartoe gaat. Een tijd van introspectie, zelfonderzoek, innerlijke reflectie en meditatie. Een verschuiving van stilte naar actie staat voor de deur en verschillende kansen beginnen zich voor te doen. Alleen jij weet hoe je toekomstige zielenpad eruit ziet. Spring niet meteen, neem de tijd om elke kans te observeren en aan te voelen. Roep indien nodig de geest van Reiger op voor duidelijkheid. Reiger biedt je het geschenk van balans, waardoor je veel taken tegelijkertijd kunt observeren en uitvoeren, waardoor alles in balans blijft. Als de ene manier niet werkt, dan zal een andere manier wel lukken.

4 – Zangvogel

Deze zeemeermin en zangvogel zijn vandaag bij je om je te laten weten: “Wat het ook is, wat je hart ook laat zingen, doe het! En houd je niet in, zelfs als het gek of onmogelijk lijkt. Genees jezelf door je passie na te jagen! Zeemeermin wil je eraan herinneren dat als er momenten van onbalans of pijn ontstaan, je kunt terugkeren naar de genezende balansfrequenties, door verbinding te maken met de leegte van je innerlijke zielen wateren. Je nulpunt.

5 – Lichttaal

Er danst een nieuwe frequentie in je hart. Een frequentie symfonie die zich dolgraag via jouw hart en stem wil laten horen. Ze willen graag samen met jouw stem een vibratie van genezing en liefde de wereld insturen. Als je al bekend bent met lichtaal en klankengenezing, dan weet ik zeker dat het symfonie jouw stem al gevonden heeft. Ben je nog niet bekend met de licht en klankentaal van je hart? Oefen dan spelenderwijs via dit Light Tuning Deck, totdat je je eigen klanken en taal weer voelt doorkomen via je hart. Het is tijd om weer de lichttaal en klanken genezer te worden die je in de kern van je ziel al bent.

6 – Schiet de Pijl

Je speelt al een tijdje met een nieuw idee. Is het twijfel waardoor het naar de achtergrond verdwijnt? Je hebt onlangs de uitkomst van je idee vanuit elk perspectief bekeken, en elke keer weer begint je hart nog luider te zingen. Vandaag schiet deze fee een pijl van vertrouwen in je hart, want nu is het perfecte moment om je idee te manifesteren. De wijsheid van de witte uil begeleidt je in je vlucht naar het nieuwe, dus vlieg mooie ziel, vlieg!

7 – Overvloed

Overvloed is er al, het enige wat je hoeft te doen is te vertrouwen, visualiseren en geloven! Dus wanneer deze kaart je vandaag vindt, wil het je laten weten dat NU een perfect moment is via je scheppende krachten te manifesteren wat in je hart al aanwezig. Mocht er nog twijfel zijn, komt de kaart je vandaag vertellen; “stop met twijfelen en volg je hart! Onderneem actie”. Houd van jezelf en open je geest terwijl je doet alsof het al is gebeurd. Als je het eindresultaat van jouw overvloed droom duidelijk kunt zien, kun je het manifesteren! Je kunt dit proces ondersteunen door een schilderij, een plakboek te maken of door het resultaat op te schrijven. Zodra je stopt met geloven dat je een slachtoffer bent van je geschiedenis en begint te geloven dat je overvloed in ieder NU moment kunt scheppen, word je een niet te stoppen schepper van overvloed.

8 – Lichaamstoewijding

Als deze kaart je vandaag vindt, wil het je laten weten dat je lichaam je toewijding nodig heeft. Begin te praten met het bewustzijn van je lichaam en laat de wijsheid van je lichaam je naar de deuropening leiden waar een herinnering op je toewijding wacht. Wanneer je lichaam jouw als geliefde ervaart, verdwijnen alle grenzen die je scheiden van je lichaamsbewustzijn. Lichaamstoewijding, laat je dansen met alles wat je bent. Een lichaam thuis in toewijding beantwoordt de geur van de bloemen, het gezang van de vogels en de helende frequenties in de stilte. Toewijding is van jezelf houden in elke ademhaling, verliefd worden op alles wat je bent. Wanneer je deze staat van zijn toelaat in je leven, leef je in een constante frequentie van genezing. Ziek zijn wordt dan een woord dat in een verre herinnering leeft. Een herinnering die leefde binnen de zelfopgelegde beperkende grenzen van lichaam en geest.

9 – Vals licht

Wanneer deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, wil ze dat je je bewust wordt van een valse lichtfrequentie. Vals licht kan alleen je veld binnenkomen als je het uitnodigt, dus bid niet en roep geen engelen en goden buiten jezelf aan. Deze matrix zit vol met valse goden en engelen. Alles zit in jou! Roep het ware licht van je ziel aan en concentreer je erop om in elk NU-moment in je nulpunt te zijn. Wanneer we voor een doorbraak staan, zal vals licht zich proberen te manifesteren in de hoop dat ze je tijdelijk kunnen misleiden, zodat je het proces van het belichamen van meer lichtfrequenties en het uitbreiden van je bewustzijn stopt. Dus als je nog steeds aan het bidden bent, stop dan met bidden, anders word je hun prooi. Hetzelfde geld voor Galactische lichtfamilie, al hun dimensionale energieën zijn al in jou aanwezig. Onthoud dat interferentie met vals licht ons allemaal op een bepaald moment overkomt. Op deze manier leren we de frequentie van vals licht herkennen en ervaren we de innerlijke kracht van ons ware zielenlicht. Je kan dit!

10 – Hou van Allebei

Wees niet zo streng voor jezelf. Niemand is perfect! Dit blokkeert de groei van je bewustzijn. Je bewustzijn kan alleen groeien als je alles wat je bent, liefhebt en accepteert. De volmaakte en onvolmaakte jij. Zo breng je licht naar iedere schaduw. Tijd om je strengheid los te laten en jezelf te omarmen in liefde.

11 – Kracht

De kracht en het hogere zicht van vogeldraak worden vanuit de hemel neergezonden om je te helpen. Stem af op je innerlijk bewustzijn van Vogeldraak, en je zult toegang hebben tot de kracht en het hogere zicht wat je nodig hebt om een zielsuitdaging te overwinnen. Er wordt gezegd dat de zeldzame verschijning van Vogeldraak een voorteken is en harmonie voorspelt tijdens het opstijgen naar de hoogste troon van je ziel.

12 – Energiefocus

Als deze pijl vandaag jouw richting opkomt, wordt ervan je gevraagd je huidige keuzes en intenties vanuit een vernieuwd perspectief te observeren. Waar versnipper je je energie? Het is geweldig dat je zo gepassioneerd bent en zoveel mogelijk wilt ervaren, maar als je de finish wilt bereiken in de richting van een onlangs uitgezette intentie, is het verstandig om wat gas terug te nemen. Gun jezelf elke dag een half uur volledige stilte en vraag je innerlijke ziel; “wat heeft vandaag mijn focus nodig?”. En geef dan alleen dit antwoord die dag je gerichte energie. Weet dat alles wat bedoeld is voor je zielen groei altijd op het juiste moment je leven binnenkomt.

13 – Hoogste Tijdlijn

Je hebt je oude zelf achter je gelaten. Je bewandelt nu het pad van je hoogste tijdlijn. Er is geen weg meer terug. Je hebt moeilijke beslissingen genomen en hard gewerkt. Dingen kunnen nu eindelijk beginnen te stollen en zich op stabiele gronden manifesteren. De nieuwe jij is klaar om tevoorschijn te komen en te beginnen aan je nieuwe reis. Weet dat je innerlijke ziel je ondersteunt bij elk nieuw begin. Vraag het aan je ziel, als je wat nodig hebt en geef duidelijk aan wat je intenties zijn en je zult actie in high speed gaan ervaren. Het wordt nu echt. Gaat het te snel, vraag je ziel dan om een time-out en een wat rustiger tempo. Jij bepaalt hoe snel je gaat! Je wordt alleen maar sterker en je licht krachtiger. Vertrouw op je nieuwe reis, mooi licht van liefde! Je bent er klaar voor.

14 – Onvoorwaardelijk

Als de kaart van onvoorwaardelijk, vandaag onder je aandacht word gebracht, sta je op het punt een zielenles over onvoorwaardelijke liefde te ervaren. Het is een essentiële les die we allemaal mogen ervaren tijdens onze ontwakingsreis terug naar ons ware licht, de essentie van onze ziel. Deze les komt meerdere keren voorbij en de zwaarste les in onvoorwaardelijke liefde is vaak de les die in verbinding staat met onze ouders, als je ouders de Aarde al hebben verlaten, zal deze les zich op een energetische manier manifesteren. Een herbeleving van pijnlijke gesprekken dienen zich dan aan via jouw bewustzijn. Als deze les op je pad word gebracht, kom je in het proces van onvoorwaardelijk leren luisteren naar de stilte achter de woorden en in plaats van te reageren vanuit oude stukken, leer je ieder (geconditioneerd) woord te omarmen vanuit je bron van onvoorwaardelijke liefde, waardoor je de ruimte in jezelf schept om te kunnen voelen waar de pijn aanwezig is achter de (geconditioneerde) woorden van je ouders, zodat je je liefde en licht van heling daar naartoe kan sturen.

15 – Moeder Aarde

Moeder Aarde spreekt tegen ons via de organen, maag en milt. Ze vraagt de meeste aandacht, tijdens de wisseling van seizoenen, of als haar element door een Aarde emotie uit balans is. Moeder Aarde is jouw belichaming van zelfliefde, zelfzorg en je innerlijke kosmische moeder. Als je voelt dat je geest overuren draait en zorgen aan het herkauwen is, roept de energie van de maag ons. Is dit het geval, leg dan je actieve rechterhand op je maagd en spreek je maagd liefdevol toe met de volgende woorden; “je bent niet je zorgen, je bent liefde”. Als we in een gevoel terechtkomen van onszelf niet waardig vinden, roept de energie van de milt ons. Is dit het geval, leg dan je actieve rechterhand op je milt en spreek je milt liefdevol toe met de volgende woorden; “je bent prachtig zoals je bent, je bent waardig”.

16 – Uil Geest

Witte Uil is je spirituele gids vandaag. Het laat je weten dat het tijd is om iets te veranderen en dat het resultaat positief zal zijn. Neem wat risico’s en neem de moeilijke beslissing die nodig is om meer vreugde in je leven te creëren. Witte Uil kent het energetische pad naar de wijsheid van onze voorouders. Je voorouders willen een boodschap van spirituele wijsheid met je delen en hun vaardigheden aanbieden om je te begeleiden naar de beslissing die nodig is om je leven te transformeren naar meer vreugdevolle frequenties.

Verbind je tijdens een meditatie met je innerlijke energie van Witte Uil, de kleur lichtblauw en het bewustzijn van het water- en luchtelement. Om de voorouderlijke poort naar verbinding te versterken, kun je ook binnen of buiten in het water mediteren. Zie Witte Uil voor je, zie zijn prachtige goud oranje gekleurde ogen en witte verenpracht. Je kan ook de afbeelding op de Oracle kaart gebruiken. En roep via je ziel je voorouders aan. Observeer en luister. Schrijf naderhand alles op wat doorkwam. Het volledig begrijpen van de boodschap heeft soms wat tijd nodig. Wees geduldig, het AHA-moment van helderheid komt vanzelf.

17 – Heilig Huwelijk

De hereniging van je vrouwelijke en mannelijke energieën, samenwerkend als één bewustzijn, is begonnen. Of als je al in dit proces van hereniging zit, vertelt het je dat je een nieuw niveau hebt bereikt. Het heilige huwelijk van eenheid en genezing begint wanneer je besluit om je eigen liefhebbende en verzorgende moeder en vader te worden. We moeten allemaal opgroeien en verantwoordelijk worden voor al onze acties. Stop met de vinger wijzen naar een ander, jij bent de schepper van jouw frequentie, perceptie en dus realiteit. Onthoud dat je niet de enige bent. Degenen die ervoor kiezen om te ontwaken, zullen dit op een gegeven moment meemaken. Slachtofferschap omzetten in verantwoordelijkheid. Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag. Dus wees geduldig met jezelf en wees niet te streng voor jezelf als je terugvalt in een oud slachtofferpatroon. Als dat gebeurt, heeft dat patroon meer ouderlijke liefde van je nodig voordat het kan transformeren.

18 – Hand van Liefde

Mooie ziel, je wordt gedragen door de goddelijke hand van liefde. Vertrouw op alles wat zich nu ontvouwt, het kristallen hart van je innerlijke kind energie, is in diepe transformatie. Er wordt een nieuw begrip en niveau van liefde geboren. Omarm ieder gevoel wat naar de oppervlakte wil komen, donker en licht. Verbind je tijdens deze transformatie met de genezende en spelende kracht van de dolfijnen. En weet, dat na deze diepe reis van zelfgenezing, je in alle aspecten van je leven het geschenk van pure liefde zal aantrekken.

19 – Feest

Zielen familie komt je leven binnen dansen. Dit zal het begin zijn van vele op liefdesfrequentie gebaseerde eenheidscreaties. Een feest van herkenning en een nieuw liefdevol thuis.

20 – Gouden Kat

Als de Gouden Kattengodin vandaag in je kaarten verschijnt, wil ze je laten weten dat je je huidige probleem kan omtoveren naar een uitdaging die je kan overwinnen. Een uitdaging die je gracieus overwint door te bewegen als de Gouden Kat. Als je met genegenheid en speelsheid het probleem observeert en benaderd, zal de energie van je innerlijke leeuwinnenkracht de uitdaging transformeren naar een positieve spiegel die je ziel zal verrijken.

21 – Vogelzicht

Vogelwezens zijn uitstekende zieners. Voordat je besluit een levensveranderende beslissing te nemen, nodigen de vogelwezens je uit om met hen een visioen reis te maken om duidelijkheid te krijgen. Volg dit gegeven pad door de Vogelwezens; geniet van bewust ademhalen terwijl je je voelt samensmelten met je hartchakra. Zie je innerlijke regenboogbrug verschijnen. Gebruik al je verbeeldingskracht om jezelf hier te zien. Als je over de brug gaat, zie je een gouden piramide. Loop richting de ingang. Als je de piramide binnengaat, zie je in het midden een lift die je naar de top van de piramide brengt. Eenmaal boven wacht een vogelnest op je. Je neemt plaats in dit veilige nest en kijkt naar alle richtingen. Wat zie je? Neem de tijd om alle richtingen te observeren. Na een tijdje komt er een vogel op je af gevlogen. Het landt op de rand van je nest en kijkt je diep in de ogen, terwijl het je via gedachtes een boodschap stuurt. Bedank de vogel terwijl hij wegvliegt en keer terug naar de lift. Daal de piramide af, ga over je regenboogbrug, terug naar je normale waaktoestand. Neem je dagboek en schrijf alles op wat er is doorgekomen en alles wat je je herinnert. Wat voor soort vogel kwam bij je? Vanuit welke richting kwam een visie van helderheid door? Enz. Herhaal dit pad indien nodig.

22 – Koninklijkheid

De koninklijke kleuren tovenaar in de kaart, wil je herinneren aan je oneindige innerlijke spectrum van kleuren. Dit kleuren palet kun je gebruiken als krachtbron voor creatie en transformatie. Ook jij bent een kleuren tovenaar. Je wordt aangemoedigd om je innerlijke regenboogschittering van je Kosmische koninklijke hart te erkennen en te omarmen. Zet je kroon op en bewandel het pad van je ziel met een koninklijke houding en laat je transformerende koninklijke regenbooglicht schijnen op elke wereldwijde leugen en lage frequentie van duisternis die je tegenkomt. Zodat het koninklijke regenbooglicht van de waarheid, dat zich in het collectieve hart van de mensen bevindt, weer wordt geactiveerd en zichtbaar wordt in deze Aarde creatie. Schitter je kleuren als nooit tevoren!

23 – Zuivering

Een Eenhoorn is naar voren gekomen om je te helpen bij je huidige zuiveringsreis. Eenhoorns zijn magische wezens geboren uit je bron van pure liefde. Hun magische kristallijne hoorn belichaamt de hoogste frequentie van zuivering. Doe een beroep op Eenhoorn voor een zuiveringsreis. Gebruik je verbeeldingskracht om jezelf op de rug van Eenhoorn te zien springen. Een portaal opent zich en de zuiveringsreis naar je innerlijke magische dimensie van pure liefde en zuivering begint. Geloof, geef je over en vertrouw. Ook al zie je de Eenhoorn (nog) niet, weet dat ze ook in jou energetische dimensies van licht echt bestaan.

24 – Dans van de liefde

Wanneer deze kaart je vandaag vindt, draai je in een spiraal beweging een goddelijke dans van liefde tegemoet. Zodra we weer verliefd worden op elk deel van onszelf, keren we vanzelf terug naar onze natuurlijke staat van onthechting. Wanneer we de vervulling van liefde in onszelf ervaren, trekken we liefdesrelaties aan die bewegen als een steeds veranderende liefdesdans zonder grenzen en zonder verwachtingen. Samen spiralend buiten de illusie van tijd en ruimte.

25 – Liefdesfrequentie

De Arcturian energie in jezelf, moedigt je aan om aan het begin van elke dag je hoogste liefdesfrequentie te vinden, zodat de verbinding tussen je fysieke zelf en je innerlijke ziel open en actief blijft gedurende de hele dag.

26 – Engelenboodschap

Je innerlijke engelen zelf wil je laten weten dat het tijd is om je energetische veld van heilige grenzen te vernieuwen. Sta jezelf de komende tijd toe om gewoon te zijn. Wees het voorbeeld en de luisteraar. Stel nieuwe grenzen, en deel gewoon je geactiveerde zielswijsheid en zelfgenezende hulpmiddelen met anderen, wanneer daarom wordt gevraagd. Wees gewoon een tijdje het voorbeeld en concentreer je op je eigenliefde. Geef anderen de ruimte om opnieuw te leren hoe ze zichzelf kunnen genezen en activeren. Te veel geven kan een innerlijke onbalans veroorzaken als je niet voor jezelf zorgt. Wanneer je in dit aardse rijk wordt geboren als een natuurlijke empathische gever, moeten we ons extra bewust zijn van het stellen van onze grenzen. Ze hebben van tijd tot tijd vernieuwing nodig, nu is het moment. Onthoud dat onvoorwaardelijk geven alleen kan bestaan als je ook onvoorwaardelijk kunt ontvangen vanuit een gebalanceerd hart gevuld met de energieën van eigenliefde. En beschermd door een energetisch veld van gezonde grenzen.

27 – Gouden Draak

Doe een beroep op je innerlijke Gouden Draak-energie om je zielspotentieel te zien, te voelen en te vervullen; “via mijn energie wat deel uitmaakt van het Elementaire Drakenrijk, roep ik mijn innerlijke bewustzijn van de Gouden Draak op. Geliefde Gouden Drakenwijsheid, help me mijn ware zielspotentieel in dit leven te zien, voelen en vervullen. Dank je”.

28 – Pleiaden Licht

Jij bent het universum, waardoor ook de energie en wijsheden van de Pleiaden in jouw ziel aanwezig zijn. Je innerlijke Pleiaden energie wil vandaag je empathisch kracht belichten en balanceren. Empathie uit balans kan je het gevoel van extreme vermoeidheid doen laten ervaren. Door je diepe voelen ben je sneller geneigd de energie van anderen over te nemen. Het is belangrijk dat je je hiervan bewust wordt. Een goede manier om je hiervan bewust te worden, is je dag te beginnen met een vorm van yoga of meditatie. Verbind je met je lichaamsbewustzijn en voel hoe je lichaam voelt. Als je dan gedurende de dag een verandering voelt, wees je dan bewust met wie je kort daarvoor in verbinding bent geweest. Benoem dan hardop; “deze energie die ik nu voel is niet van mij, ik knip het energetisch koord door en stuur het nu door naar het energetisch veld van onvoorwaardelijke liefde.” Je kracht van empathie vraagt om dagelijkse observatie vanuit een bewuste staat van zijn. Dan word je vanzelf een empathie meester van licht en kan je de energie van de ander transmuteren, zonder dat je de lichamelijke ongemakken en energetische verstoringen van de ander overneemt. In je innerlijke Pleiaden energie vind je het meesterschap in balanceren van je empathische energieën. Deze boodschap bereikt je vandaag, om je te herinneren aan deze innerlijk Pleiaden kracht. Weet dat je op elk moment verbinding kunt maken met deze innerlijke krachtbron van energie, een bron waarmee je jezelf het kado naar een gebalanceerd en krachtig empathisch leven kan geven.

29 – Diamant Niveau

Wanneer Diamant je vandaag vindt, kan dit een indicatie zijn dat een obstakel je innerlijke verbinding met je ware licht en de wijsheid van je ziel blokkeert. Of er wordt een significante verandering geactiveerd in je diamanten bewustzijn. Het geometrische diamant symbool vertegenwoordigt innerlijke focus en de balans tussen je Yin- en Yang energieaspecten die je menselijke innerlijke en dus uiterlijke ervaring vormen. Om erachter te komen welk obstakel of bewustzijnsverandering jouw focus nodig heeft, maak je verbinding met de energetische signatuur van Diamant. Deze geometrieën zenden een frequentie uit die in je fysieke expressie, een aangeboren vermogen kan oproepen, om je opnieuw te verbinden met het ware licht en de wijsheid van je ziel. Stroom mee met de veranderingen die volgen, ze zijn hier om je yin en yang in evenwicht te brengen. Onthoud dat je een stille winnaar in je hebt, je Diamanten Zon van wijsheid, zuiverheid en waarheid! Zodra je innerlijke ware Zonlicht weer op je ziel schijnt, kun je alles worden wat je maar wilt in dit leven.

30 – Lichtzwaard

Als de Lichtzwaard kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, is het tijd om een gevoel van onbehagen in je Aardse lichaam nader te bekijken. Je innerlijke paarden kracht wacht al op je! Wees de lichtstrijder die je bent en reis met je verbeelding naar de huidige lage frequentie die je blijft plagen. Waar precies in je lichaam voel je het ongemak? Wanneer je voelt waar de lage frequentie is, stap je met je lichtlichaam uit je fysieke lichaam. Zie jezelf als een lichtkrijger met een lichtzwaard in de hand. Terwijl je rond je fysieke lichaam loopt als je lichtstrijder zelf, observeer waar het energetische koord van de lage frequentie je lichaam binnenkomt. Zie je het? Sla nu met je lichtzwaard het lage frequentie koord door. En ga weer terug in je Aardse lichaam. Hoe voelt je lichaam nu? Beter? Onthoud dat je dit op elk moment kunt doen, je hoeft alleen maar te geloven in je kracht! Jij kan dit, mooie strijder van het licht!

31 – Tussen Ruimtes

Wanneer je een periode ervaart waarin het voelt alsof je de ene voet niet voor de andere kunt plaatsen, een diep gevoel van vermoeidheid ervaart, betekent dit dat je fysieke lichaam wat tijd nodig heeft om je lichtlichaam in te halen. Je bevindt je in een tussen ruimte en gaat van het ene bewustzijnsniveau naar het andere. Een doorbraak is al onderweg. Je fysieke lichaam is nu bezig met het verankeren en activeren van de energetische veranderingen die plaatsvonden in je lichtlichaam tijdens een onlangs ervaren DNA-activering. Ons fysieke lichaam loopt altijd achter op ons lichtlichaam. Geef je over aan het proces en zorg goed voor jezelf. Weet dat dit gevoel tijdelijk is. Als alles eenmaal volledig geïntegreerd en verankerd is, vervolg je je spirituele pad vanuit een nieuwe frequentie belichaming, genietend van alle geactiveerde DNA-wijsheden die daar weer bij horen. Voor nu, heb wat geduld met jezelf en vertrouw op het proces dat nu plaatsvindt.

32 – De Aardedrum

Als de Aarde Drum vandaag in je kaarten verschijnt, ben je ofwel al een tijdje nieuwsgierig naar het bijwonen van een drumcirkel, het maken/aanschaffen van een drum, of je denkt al een tijdje om de drum te integreren met je genezingswerk. Wat voor Drum Vibe het ook is, de Aarde Drum kaart geeft je nu de bevestiging dat het perfecte moment is gearriveerd. Drummen op de aarde Drum helpt je ook om je innerlijke sjamanen wijsheid te activeren. Als je je weer gaat af stemmen op de frequentie van de organische hartslag, kan je je weer verbinden met het natuurlijke internet wat spreekt en beweegt door de element(talen) natuur- en dierenrijken. Als je weer verbonden bent, krijg je weer toegang tot de oneindige organische wijsheid, de taal van de elementen, natuur en dierenrijken en her-activeer je je innerlijke elementen krachten waarmee je jezelf en een ander kan genezen.

33 – Droom Schepper

Als deze kaart vandaag onder je aandacht wordt gebracht, is de tijd aangebroken om je ware licht te bundelen en naar binnen te richten. Wees met je focus aanwezig in je harmonische nulpunt. De leegte van waaruit alles gedroomd en dus gemanifesteerd kan worden. Waar vorm, vormloos wordt en vormloos, weer nieuwe vorm wordt. Deze kaart komt je vertellen dat je ware licht klaar is om je eigen eerste droombubbel te manifesteren, of als je al toegang hebt tot je eigen droombubbel (je innerlijke hemel), er meer tijd door te brengen. Je creatie licht gaat aan, als je in je nulpunt bent. In het begin van je ontwakingsreis zullen dit korte momenten zijn, pak die momenten om te werken aan je innerlijke droomcreatie bubbel. Je innerlijk paradijs waar je boom des levens staat en waar je alles waar je van droomt, kunt manifesteren via je scheppende droom en visualisatiekracht. Samen dromen wij het nieuwe in leven, als het ware. Zo krachtig zijn wij. Zo deden we het ook in Lemuria, weet je nog?

Sluit je ogen, verbind je met je hart en zie je deur. Ga er doorheen en roep je ziel aan om je wegwijs te maken. Wandel, spring of vlieg door je innerlijke creatiedroom naar het centrum waar je je levensboom vind. En ga vanuit hier op ontdekkingsreis door je eigen gecreëerde hemel. Je kan je innerlijke droomcreatie zo groot maken als je zelf wil. Je kan het landschap veranderen wanneer je wilt. En alles is mogelijk. Watervallen die uit regenboogwolken komen, reuzenvlinders waar je op kan vliegen, portaalbomen waar je doorheen kunt reizen naar andere plekken in je wereld, reuze aardbeien, frambozen en Sinaasappels, genezende kristallen wateren, elven, reuzen enz. Je zult na verloop van tijd gaan ervaren dat je innerlijke droom zich ook gaat weerspiegelen in je “buitenwereld”. Dromen is dus creëren! Lukt het nog niet? Geef niet op, ook jij kan het. Blijven herhalen, focus je op je nulpunt in ieder NU en geloof in je droom creatiekracht! Dank je wel mede dromer!

34 – Watergeesten

Water is bewustzijn, de godin van genezing, zuivering, activering, herinnering en transformatie. In haar goddelijke waterlichaam draagt ​​ze vele broncodes van licht. Deze kunnen zich door haar lichtbronnetwerk verplaatsen naar plaatsen waar genezing, activering en transformatie nodig is. Zo zorgt ze voor al het leven in haar wateren. Ze doet dit samen met de kosmische wateren en het bronlicht dat aanwezig is in de essentie van elk onze zielen. Ze wordt hierin ondersteund door de dolfijn/walvisfamilie en water spirits. Als deze kaart je vandaag vindt, vertelt het je dat Godin Water helende en activerende broncodes heeft om uit te wisselen. De natuurlijke wateren wachten al op je. De walvissen en dolfijnen helpen je graag bij deze broncode-uitwisseling, dus vraag ze om het in samenwerking te doen, en ze zullen in spirit bij je zijn. Als het bovenstaande nieuwe informatie voor je is, nu je het weet, begin dan te zeggen “Ik hou van je en dank je wel” elke keer dat je geniet van het Godinnenlicht en de broncodes die aanwezig zijn in haar waterlichaam. Zo genees, vernieuw en activeer je niet alleen je eigen waterlichaam, maar ook haar waterlichaam.

35 – Lichtheid

Kolibrie is hier om je te helpen met jezelf open te stellen voor lichtheid in je gevoelsleven. Het is nu tijd om je dierbaren te laten zien hoe je je echt voelt. De klaproos ondersteund je met haar energie van rust.

36 – Zielsster Chakra

Je zielsster is nu actief en geopend of is bezig met een beweging richting het activeren en openen. Zet je intenties dagelijks op je zielsster om meer te leren over je oneindige zielenreis. De zielster chakra resoneert met de kleuren goud en wit, en de locatie bevindt zich net even boven je hoofd. Het wordt geassocieerd met spiritueel bewustzijn, ascentie, ontwaken in spirituele zielswaarheden en de Universele Ziel. Een poort naar voorouders en andere dimensies. een energiecentrum van goddelijke liefde, spiritueel mededogen en spirituele onbaatzuchtigheid. Je kunt het proces van het openen van de zielchakra helpen met het volgende pad;

Stel je voor dat puur gouden licht je omringt en je beschermt. Adem en absorbeer dit pure gouden licht in elk orgaan en elke cel van je lichaam, voel dit krachtige beschermende en helende licht door je hele lichaam stromen. Je bent nu helemaal gevuld met gouden licht, en voelt je geïnspireerd en veilig. Zeg nu, “mijn innerlijke zielenbron van liefde, ik vraag om je begeleiding bij het verankeren en uiten van mijn ware licht, het versterken van de verbinding met mijn zielen essentie bewustzijn, mijn nul punt en activaties van mijn ziels herinneren en waarheid”. Dank je wel.

37 – Droomzaad

Het zaad van een nieuwe droom is geboren. Dit is het perfecte moment om een nieuw droomzaadje in de aarde en in je bewustzijn te planten. Als je je droomzaad met liefde voedt, en je kunt je de uitkomst voorstellen, zal je droomzaad groeien en bloeien tot een manifestatie wanneer je er klaar voor bent. Dat is een belofte.

38 – Duik Diep

Wanneer Duik Diep vandaag in je kaarten verschijnt, wil het je eraan herinneren dat hoe hard we ons ook concentreren om onze gedachten positief te houden, wanneer een negatieve schaduw frequentie zich voordoet, heeft het je volledige focus, bewustzijn en liefde nodig. Wanneer we diep in de essentie moeten duiken van een emotie, voelen we ons misschien een tijdje niet positief. En dat is oké. Het zal je frequentie niet verlagen, het zal je frequentie alleen maar verdiepen. Dus mocht je de schaduw willen wegduwen, weet dat hij weer terug zal komen. Iedere schaduw is een kans. Het breng je dichter bij de diepste, puurste essentie van je ware ziel. Onthoud dat je in een incarnatie gevangenis matrix zit. De 1% elite, met hun aanhangers, begonnen ons lang geleden al te programmeren. Dus ook al voelt de schaduw negatief en zwaar, weet dat je jezelf positief aan het herprogrammeren bent met je originele bron en ziel essentie codes. Je brengt de schaduw terug naar het harmonische nulpunt, waardoor de matrix-gevangenis uiteindelijk geen grip meer op je zal hebben. Elke keer als we door een schaduw gaan, onthechten we onszelf weer een stukje meer. Zodra we erin slagen om al onze schaduwen terug te brengen naar het harmonische nulpunt van onze ware en diepste zielen essentie, zijn we volledig onthecht van deze donkere geest gecontroleerde gevangenis matrix. Houd dus in gedachten dat elke emotie of elk trauma dat je bewustzijn binnenkomt, een kans is om jezelf los te maken en via het DNA-geheugen van je ziel wat je activeert, word je innerlijke pad terug naar huis, vanzelf helderder. De reis door je schaduwen heen is je missie, op die manier onthecht je je en kom je weer thuis in de essentie van je ware ziel. Ze gebruiken onze lage energie frequenties als benzine voor hun gecontroleerde matrix, als genoeg van ons zich hebben losgemaakt door hun schaduw werk te doen, verliezen ze hun controle en valt hun zieke systeem helemaal uit elkaar. Wat je nu ziet gebeuren (2022), is het resultaat van alle zielen die ervoor gekozen hebben hun innerlijk werk te doen. Het oude valt uit nu elkaar, want de benzine raakt op. We hebben een wereldwijde eenheidsmissie en dat is om onze schaduwreis naar binnen te maken!

39 – Galactische Spiegel

Iemand houdt je een spiegel voor, waardoor je een heftige emotionele reactie voelt opkomen. Haal adem, observeer de opkomende emotie en zie jezelf zoals je bent, in je schaduw en in je licht. Je emotionele reactie is een waardevol teken wat aangeeft waar je nu je aandacht op mag richten voor groei in je bewustzijn.

40 – Volg de Flow

Als je het gevoel hebt dat de verbinding met de natuurlijke flow van het leven je tijdelijk is ontglipt, daag jezelf dan uit tot een intuïtief reisje. Een dag of misschien langer intuïtief op reis, zonder kaart, zonder telefoon en geen eindbestemming. Als je intuïtief rijdt of loopt, volg dan de richting van je hart en let op de tekens die je ziel je geeft. Een krachtige plek of ontmoeting zal je vinden en je hart betoveren. Zodra je weer volledig op je eigen intuïtie vertrouwt en je leven weer leeft vanuit het NU moment, stem je je automatisch weer af op de natuurlijke flow van het leven.

41 – Storm van Verandering

Hemelse stormen duwen je voorwaarts in de richting van een grote verandering. Verbind je met de natuurrijken en elementen. Wees als de boom, veranker je wortels diep in de aarde. Wees als de wind, geniet van alle richtingen die nodig zijn om je transformatie van verandering te manifesteren. Wees als het water, laat je meevoeren door de natuurlijke stroom van het leven. En wees als het vuur, straal je krachtige licht, wetende dat aan het einde van de storm een nieuwe jij wordt geboren.

42 – Perceptie

Wanneer deze kaart vandaag je bewustzijn binnenkomt, is het hier om je eraan te herinneren dat perceptie voortdurend verandert, en daarom ook je waarheid en de waarheid van een ander. Zoals je al weet, of misschien nu voor het eerst hoort, wanneer we een schaduw van pijn of conditionering helen en transformeren, wordt DNA geactiveerd, je breidt uit in liefde en bewustzijn en je perceptie van waarheid verandert. Zielsherinneringen en wijsheden die deel uitmaken van het DNA komen je bewustzijn binnen, op een manier die je op dat moment kunt begrijpen. Er volgt een periode van integratie, wat een periode van zelfzorg, rust en veel in de natuur zijn, betekend. Dit alles leidt tot een nieuwe frequentie belichaming. Je innerlijke en uiterlijke waarneming verandert automatisch met je mee. Wat gisteren voor jou een waarheid was, kun je de volgende dag als een valse waarheid ervaren. Omarm deze constante verandering van perceptie, probeer het niet te begrijpen, laat gewoon je oude overtuigingen los. Alleen zo kan de vernieuwde tijdlijn voor je ziel zich openbaren. Wat jij waarneemt is waar, maar wat de ander waarneemt is ook waar. Dat is hun perceptie. Dus kunnen we iemand anders veroordelen omdat hij anders denkt dan wij? Nee, want waarheid is niets meer dan een tijdelijke waarneming gezien vanuit de bewustzijnsfrequentie die de persoon op dat moment belichaamt. Waarheid is perceptie.

43 – Heilige Inwijding

Gefeliciteerd met je nieuwe innerlijke zielexpansie “diploma”, je hebt weer een test doorstaan en een nieuw bewustzijnsniveau belichaamd. Nieuwe gaven en wijsheid zijn geactiveerd die je zielenpad weer zullen veranderen.

44 – Illusie

Prachtig licht van oneindige liefde, je wordt gevraagd om je hartruimte heel nauwkeurig te observeren. Er klopt een illusie aan je deur. Wees je bewust van de sluier van bedrog. Het is belangrijk om deze inkomende energieën van bedrog op tijd te herkennen. Naarmate je DNA wordt geactiveerd, ontwikkel je een gevoeligheid en direct weten in je hartcentrum wat bedrog altijd kan identificeren. Deze duistere energie houdt ervan de spiritueel bewuste zielen te verleiden naar een pad van vals licht. Vertrouw je hart en zie door de illusie heen!

45 – Ondersteboven

Als de energie van chaos je leven op zijn kop zet, vernieuw dan je perspectief. Walvis kan je helpen. Luister naar walvisgeluiden terwijl je je adem op je hartchakra richt en ervaar hoe je terugkeert naar je natuurlijke gecentreerde positie. Jouw nulpunt.

46 – Bekijk de schaduw

Even leek er geen einde aan te komen, maar je bent er doorheen. Het is je gelukt! Gefeliciteerd. De schaduw van een oude pijn is nu volledig zichtbaar en bevindt zich in een genezende transformatie modus. Geef je maar over aan het gevoel van kwetsbaarheid dat nu om de hoek komt kijken. Het is nieuwe kracht geboren uit de diepste bron van je ziel. Wees er lief voor.

47 – Zielenwateren

Zeemeermin brengt je in het rijk van je waterige emoties. Het is noodzakelijk om diep in je tranenwater te zwemmen, want alleen dan kun je echt genezen. Wees tijdens deze noodzakelijke periode van zelfvernieuwing liefdevol voor jezelf en wees je eigen verzorgende ouder. Creëer voldoende alleen tijd voor jezelf zodat je tranenwater vrij mag stromen. Ook deze periode gaat weer voorbij, geef je eraan over en laat het je vernieuwen. Huilen is kracht. Het zuivert en maakt ruimte voor helderheid en revitaliserend genezend licht.

48 – Liefde uit een Vorig Leven

Een liefde uit een vorige levens reset cyclus wordt op je huidige pad gebracht. Een ontmoeting van herkenning. Vertrouwd en toch zo nieuw. Er zal een energetische code-uitwisseling plaatsvinden. Jullie dragen voor elkaar een belangrijke code in jullie energetisch veld. Door deze uitwisseling open je een portaal in elkaar, wat zielenwijsheid en/of zielenherinnering naar de oppervlakte zal brengen. Een activatie die jullie nu allebei nodig hebben om jullie bewustzijn naar een volgend niveau te brengen.

49 – Verborgen Waarheden

Wanneer een kraai je leven binnenkomt, ga dan uit je vertrouwde nest en kijk verder dan je huidige gezichtsveld. Hoor de boodschap achter de boodschap en onthul de verborgen waarheid met de krachtige energie van de kraaienpoot.

50 – Zelfreflectie

Als de kaart van zelfreflectie je vandaag vind, komt het je of, vertellen dat het antwoord op je vraag al aanwezig is in je bewustzijn en klaar is om naar de oppervlakte te komen van je Aardse bestaan. Tijd dus, voor een moment van zelfreflectie. De kaart vraagt van je om verbinding te maken met de wijsheid van het waterbewustzijn en havik. Water zal je via je innerlijke stroom naar de bron van het antwoord toe bewegen en Havik zal je heldere zien activeren. Of de kaart komt je vandaag vertellen, dat als we iets nog niet begrijpen, het antwoord vanuit je innerlijk bewustzijn dan door komt in een later moment, het perfecte moment. Is dit het geval, schrijf dan je vraag op en laat het los. Vermoei je geest niet met een zoektocht naar antwoorden vinden buiten jezelf, dit brengt alleen maar verwarring en trekt je uit het NU. Alles is al in ons aanwezig. De buitenwereld is niets meer dan een reflectie spiegel van onze innerlijke perceptie van bewustzijn in dat moment. Thuiskomen in het bewustzijn van je zielen essentie is het grootste geluk wat je kan ervaren, alles verandert en je raakt verslaafd aan je eigen innerlijk zielen bewustzijn, je thuis.

51 – Onzekerheid

Een gevoel van onzekerheid wordt vaak geboren uit een langdurig of tijdelijk tekort aan zelfliefde en daardoor een gebrek aan zelfvertrouwen. Wat weer leid tot een drang naar controle. Laat de controle los en vertrouw erop dat ook jouw zielenboot zal aanmeren op het juiste moment. En vertrouw dat jouw zielenpad zich precies zal ontvouwen zoals het bedoeld is en alle innerlijke zielsherinnerigen en wijsheden in precies het juiste moment naar de oppervlakte van je bewustzijn zullen komen. Alles is er al, je hoeft alleen maar in je vertrouwen te gaan staan en tijd los te laten, want tijd is een illusie. De tralies van de gevangenis. De plotselinge veranderingen die nu op je af komen, komen ook precies in het juiste moment. Wees flexibel en deins mee op de golven van verandering die nodig zijn voor je zielengroei. Vertrouw je hart en intuïtie tijdens deze periode van veranderingen, je intuïtie kent je toekomstige pad al. Tot het moment gearriveerd is waarin je weer thuis bent in je nul-punt en de essentie van je ziel in ieder NU moment, zijn je hart en intuïtie de stem van je ziel en innerlijke waarheid. Zij weten welke zeeën te bevaren en welke boot je nodig hebt om aan de overkant te komen van de verandering. Reiger is de energie die je tijdens deze overtocht naar het nieuwe vergezeld, ze brengt je vertrouwen, balans en een rustige heldere geest. Laat je controle nu maar los en stap in je vertrouwen, mooie ziel. Het is tijd.

52 – Walvisenergie

De Walvis-energie is hier vandaag, om je te laten weten dat de tijd is aangebroken om het geschenk van sonische frequentie-afstemming in jezelf te ontgrendelen. Om zo jezelf en anderen te helpen in de juiste afstemming van frequenties. Alle geluidsfrequenties die je nodig hebt zijn al aanwezig in je DNA en hart. Je walvisfamilie en ziel zijn klaar om deze geluidsfrequenties samen met jou te activeren. Zing intuïtief je frequentie lied met de walvis energieën door te luisteren naar walvisgeluiden om zo je gave van het afstemmen van geluidsfrequenties te activeren. Het is nu tijd om je Sonisch lied de wereld in te zingen. We maken allemaal deel uit van het geheel en daarom zal je frequentie zang, na verloop van tijd rimpelingen van positieve transformatie creëren, ver voorbij de grenzen van dit Aardse rijk.

53 – Feeënwijsheid

Mooie ziel, wanneer je de energieën van de feeën opnieuw geactiveerd is in je innerlijke bewustzijn, beginnen er wonderen te gebeuren. Je her-afstemming met de Elementalen en het Elementaire bewustzijn, opent de verbinding met wonderen. De manier waarop je de natuur eerder beleefde, verandert nu volledig, water begint te spreken en deelt haar herinneringen met je, stenen beginnen hun oude wijsheid te delen, kristallen nemen je mee op reis, de wind brengt je in lijn met helende liederen van de elementalen, en zo nu en dan, zal je magische elementaire familie zich laten zien. Mooie ziel, je hart van verwondering wordt nu opnieuw geactiveerd en de feeën familie zal je zoveel gelach en lichtheid brengen. Geloof en je zult wonderen en magie manifesteren!

54 – Libel

Een plotselinge, maar noodzakelijke transformatie en zielactivering is onderweg. Gebruik Libels kracht en vraag om haar begeleiding. Libel laat zich zien in tijden van transformatie. Ze vindt het heerlijk om haar wijsheid van transformatie en aanpassingsvermogen met ons mensen te delen. Ze leert ons van het leven te houden, ons te verheugen en vertrouwen te houden, te midden van plotselinge noodzakelijke transformaties. Geef jezelf voldoende eigenliefde en tijd, om deze transformatie te omarmen en de activering te integreren.

55 – Dierenliefde

Dieren leren ons aanwezig te zijn in ons NU-nulpunt en de scheppende kracht van liefde: hoe lief te hebben, hoe te genieten van bemind te worden, hoe liefhebben zelf een activiteit is die meer liefde genereert, uitstraalt en een steeds groter wordende kring van anderen omvat. Als je vandaag voor Dierenliefde hebt gekozen, zal het je ofwel vertellen dat het tijd is voor dieren in je leven, of een dier wat in je leven aanwezig is, heeft wat extra aandacht en liefde nodig, of heeft een belangrijke telepathische boodschap voor je. Als je telepathisch kracht nog niet werkend is, weet dan dat er een andere manier is om toch de boodschap te ontvangen. Om de telepathische boodschap te ontvangen, kun je je ziel essentie en de ziel essentie van je dier vragen om tijdens droomtijd verbinding te maken om jou zo een visioen van de telepathische boodschap te laten zien op een manier die jij op dit moment kunt begrijpen en ontvangen. Spreek de intentie uit, om je droom te onthouden. Wees geduldig, want soms komt het visioen van een telepathische boodschap een paar dagen later door.

56 – Water Portaal,

Je innerlijke zielenwater-portaal van transformatie en herinnering staat wijd open. Een kans voor nieuwe groei en diepe empathische genezing, voor jezelf en voor het geheel. In de afbeelding zie je verschillende aardes. Deze vertegenwoordigen je toekomstige tijdlijnen. De dolfijnen moedigen je aan om de diepte van je innerlijke zielenwater te verkennen. Iets weerhoudt je ervan om je toekomstige tijdlijn en je nieuwe zelf vorm te geven. Door tranen van mededogen te tonen voor alle aspecten van jezelf en al het leven, genees je jezelf en alles wat is. Al het leven wil gekoesterd en geliefd worden. Jij, de bomen, de mieren, de honden, de vlinders, alle levende wezens verlangen naar mededogen. Stop met het tegenhouden van je tranen, laat ze stromen en genees jezelf. Geef jezelf het geschenk van mededogen, in je licht en in je schaduw. Je tranen zullen je rivier van eigenliefde activeren en je blokkade wegspoelen zodat je ziel een nieuwe stap in bewustzijn kan omarmen door de transformerende krachten van je innerlijke zielenwater portaal.

57 – Nieuwe Aarde

Laat je leiden door vertrouwen terwijl je je laatste gevecht overbrugt. Laat je meevoeren door de wind terwijl je naar je ware heilige land vliegt. Laat de kosmische wateren je zuiveren, terwijl je innerlijke rivier van zielenlicht je naar de kern van je ware scheppingslicht en belichaming van oneindige vrede voert. Weet dat je innerlijke Kosmische Moeder-frequenties je goddelijke genade, mededogen, vergeving, clementie en een nieuw niveau van verenigd licht geeft om zo je behoefte aan vechten weg te blazen zodat je door het Nieuwe Aarde-portaal naar je nieuwe ware zelf kan vliegen. Verbind je elke dag bewust met je nulpunt en de essentie van je ziel en zie jezelf door een verenigde landschap van vrede, liefde, waarheid en vrijheid bewegen. Jouw Nieuwe Aarde. Stop met vechten tegen het duister, maar wees gewoon je vredige zelf terwijl je al je scheppingslicht richt op de opening van de nieuwe jij. Zodat je de duisternis achter je kan laten. Laat het allemaal exploderen door het allemaal te omarmen, zodat het jouw wezen en dus de schepping voorgoed kan verlaten. Wetende dat er geen grenzen zijn aan wat je kunt creëren, vertel me dan, hoe ziet een Nieuwe Aarde dag eruit voor jou? Kun je het voelen en zien? Breng het, het veld in, door je ervaring op te schrijven, of door een kunstwerk te maken dat je creatie van een verenigde nieuwe aarde weerspiegelt. Dank je wel, geliefde mede-schepper.

58 – Kosmische Mantra

Als je vandaag de kaart van de Kosmische Mantra hebt gekozen, is er een verlangen naar harmonie in jezelf, in een relatie of situatie. Via ons hartportaal hebben we allemaal toegang tot onze innerlijke kosmische klanken, luister en zing intuïtief je eigen Mantra en breng jezelf terug naar je harmonische nulpunt binnenin.

59 – Drakensleutel

Als Drakensleutel je vandaag vindt, betekent dit dat je op weg bent om elke storm te overwinnen. De drakensleutel om je innerlijke portaal naar je Bron Elementair Draken Meesterschap te ontgrendelen, is binnen handbereik. Het is aan jou om je sleutel te vinden en je innerlijke Bron-drakenportaal te openen. Vraag dit aan je ziel; in welk element kan ik de sleutel vinden? Verbind je met dit element in jezelf en buiten jezelf, en het pad naar de sleutel zal zich openbaren in goddelijke timing.

60 – Elementale

Wanneer was de laatste keer dat je de tijd nam om gewoon te zijn? Verliefd op jezelf buiten de illusie van tijd in volledige verbinding en overgave met een bloem, een boom, de aarde, de wind of het water. De Elementale rijken zijn hier om ons te helpen op ons zielenpad terug naar de ware essentie en het licht van onze ziel. De tussenruimtes die we vanuit ons nog beperkte zicht vaak als leeg ervaren, worden zichtbaar wanneer je het wonder- en droomhart van je innerlijke kind energie meeneemt op avontuur in de natuur. Je liefdesfrequentie resoneert al met je Elementale familie, geloof in wonderen zoals je als kind deed, en je zult ze ontmoeten als je besluit aanwezig te zijn in volledige overgave buiten de illusie van tijd.

61 – De Bron Kroon

De Bron Kroon kaart komt je bewust maken dat er een kroon ceremonie onderweg is. Een kosmische cyclus eindigt, en voor de zielen die hun Bron verbinding hebben weten te behouden, kunnen zich er opnieuw op afstemmen. De kroon die ons is afgenomen in deze gevangenis matrix, komt weer terug naar ons. Onze kosmische en Bron kroon ceremonies zijn al in gang gezet. Dus wees niet verrast als je ineens tijdens een meditatie of droomtijd toeschouwer bent van je eigen kroon ceremonie. Wij zijn namelijk de echte koninklijke familie, en onze tijd is NU.

error: Content is protected !!