QIZENSWORLD

Een creatieve genezingsstroom

English translation

Als je de lagen van mijn schilderij één voor één zou verwijderen, ontdek je dat mijn werelden constant veranderen. In iedere laag vind je een nieuw hoofdpersoon en een nieuwe wereld. Geboren uit mijn emotionele kleurenpalet in dat moment. Ik creëer kunst op de momenten dat ik genezing nodig heb en de herinneringen van mijn ziel om beeld vragen. Zodra ik de eerste kleur voel en erken in mijzelf en deze op mijn doek laat bewegen, opent zich een portaal in mijn hart. Een reis van genezing en herinnering begint.

Mijn schildersbewegingen beginnen altijd soepel. Maar hoe meer lagen, werelden en aspecten van mijn ziel ik schilder, hoe dieper ik me nestel in de wortels van de bron van mijn ware zelf. Op weg naar de donkerste schaduw die op dat moment verlicht wil worden. Ik ga dieper en dieper, totdat mijn bewegingen vast komen te zitten in een vacuüm van stilte. Bewegen is niet meer mogelijk, het penseel is nu mijn ergste vijand. Door mijn diepe stille wateren ben ik aangekomen bij de oevers van mijn schaduw. Mijn emotie roept me, maar ik hoor haar nog niet. Ze is nog verborgen onder het zand. In de verte hoor ik roepen; zie me, voel me, hou van me! Maar alles in mij verzet zich nog. De emotie voelt zo zwaar aan. Ik probeer haar te voelen en haar te laten bewegen. Maar mijn penseel verzet zich nog en wil nog niet kleur bekennen op het doek.

Het genezingsproces begint zodra ik alles wat ik tot nu toe heb geschilderd los durf te laten. Terwijl ik in het zand zit, uitkijkend over de oneindige diepe wateren van mijn ziel, kom ik in de stilte van mijn liefde. Alles in mij is nu stil, kalm en leeg. Na een paar keer diep ademhalen begin ik het geluid en de kleur van mijn schaduw te voelen. Mijn hart begint haar klanken te neuriën. De frequentie die doorkomt via mijn hart portaal zorgt voor licht in het donker. In de verlichte schaduw laat mijn emotie haar ware kleur zien. Even worden alle kleuren zichtbaar. Om vervolgens samen te vervloeien in de kleur sereen wit. In wit komen alle kleuren samen, dus besluit ik de regenboog energieën aan te roepen. Via mijn mijn chakra systeem voel ik het regenbooglicht diep naar de wortels van mijn levensboom stromen.

Ik begin alle lagen samen te voegen met de nieuwe kleur die licht wil brengen in mijn schaduw. Het doek mag weer wit worden. Alle reeds geverfde lagen mogen nu rusten in de ware kleur van deze transformatie. Mijn doek begint langzaam zijn oude kleuren te verliezen en veranderd naar sereen wit. Het serene wit brengt me naar het niets, het niets waar de schepping wordt geboren. De stilte in mezelf is in volledige overgave en de emotie die ik voel is klaar voor een transformatie dans op het doek. Zodra mijn penseel het canvas raakt, voel ik dat mijn wortels nog dieper de aarde in gaan. Het sereen wit brengt me naar mijn longen. Hier wacht in de schaduw een bron van oud verdriet. Ik zie mezelf als klein meisje een onbeschrijfelijke daad ondergaan. Een herinnering die ik al ken, maar nogmaals belicht mag worden met mijn liefde. Mijn innerlijke kind voelt zich nog niet veilig. Ze heeft meer liefde nodig van haar volwassen beschermende zelf. Ik voel weer de diepte van de pijn en kalmeer mijn innerlijke kind met mijn liefde.

Mijn stenen dijk van verzet breekt open en mijn rivier van leven begint stromen. De tranen beginnen me op te schonen en geven weer licht aan deze oude bekende schaduw. Ik voel dat de reis terug naar de aarde is begonnen. Mijn lieve kind van nu af aan zal ik je elke ochtend vragen wat je vandaag wilt doen en wat je nodig hebt om je veilig te voelen. Ik zal je pijn erkennen en van je houden. Kom, pak mijn hand en laten we samen aan onze reis terug naar aarde beginnen.

Samen schilderen we onszelf weer omhoog vanuit de diepte naar het licht. Ons liefdeslicht heeft haar weg gevonden naar de schaduw van de herinnering. Na vele lagen genezende verf bevinden we ons nu vredig en gevleugeld op aarde, klaar om in vreugde op te stijgen. We kijken omhoog in de lucht en zien drie Haviks boven ons vliegen. Ze verbinden me met de ware zon en laten me de herinnering bekijken vanaf een hoger perspectief. Mijn innerlijke glimlach verschijnt, doordat het goddelijk licht mijn hart verblijd. Het oude heeft plaats gemaakt voor het nieuwe. Nieuwe hogere energieën beginnen binnen te stromen. Vanuit mijn hogere perspectief zie ik nu duidelijk wat er op mijn doek geboren wil worden. Een land vol liefde, een land waar alles mogelijk is, een land waar mijn innerlijke kind zich veilig voelt. We noemen het nieuwe land Liefland.

Op aarde leeft het in mijn hart en op mijn doek en ‘s nachts is het een rijk waar ik naartoe kan reizen met mijn lichtlichaam, mijn bewustzijn. Een plek waar ik me veilig voel, waar ik kan genezen en speels kan zijn. Een plek waar alles mogelijk is. Liefland is geboren en mijn hogere hart vol wonderen en oneindige kinderlijke vreugde heeft zich voor altijd geopend.

De volgende ochtend word ik wakker en, zoals beloofd, vraag ik mijn innerlijke kind; “Wat heb je nodig lieverd, om je vandaag veilig en gelukkig te voelen?”

Laten we gaan zingen in het bos!, antwoord ze blij. Dus dat is wat we deden, op die bewuste dag en alle dagen die nog volgden. Zo zijn er vele kinderliedjes, kinderkunst en kinderboeken zijn geboren.

Mijn innerlijke kind en mijn volwassen zelf hebben ter afsluiting nog een vraag voor je; voelt jouw innerlijk kind zich veilig en geliefd? Als je jezelf wilt genezen en je bewustzijn wilt verruimen, begin dan met het genezen van je innerlijk kind. Zij zijn de beste gidsen die we kunnen hebben, omdat zij zich herinneren hoe het voelt om het leven te ervaren door de ogen van je hogere hart van verwondering. Genees de pijn van je innerlijk kind en laat je spelenderwijs leiden naar je ware zielepad.

Liefs, Qizenna & innerlijk kind

Loveland
error: Content is protected !!