QIZENSWORLD

Een leven vol creativiteit

English translation

​De gouden draad door mijn leven is altijd geweest, dieren, natuur en sfeertjes maken. Mijn werkverleden, als manager, etaleuse en visual merchandiser draaide ook om het juiste sfeertje neerzetten. Vervolgens verplaatste dit proces van sfeertjes creëren zich naar de juiste innerlijke elementen sfeer creëren, toen ik in 2003 begon aan de Klassieke Shiatsu opleiding in Den Haag. Dit werd tevens het begin van mijn eigen reis naar binnen. Een reis van 20 jaar, waarin ik iedere schaduw belichtte en uiteindelijk thuiskwam in mijn eigen liefde en innerlijke vrede. Tijdens deze bezielde reis terug naar mijn innerlijk bron, explodeerde mijn creativiteit. Mijn creativiteit smolt samen met mijn elementen genezing en orakel lezingen. Naar aanleiding van mijn zelfgenezende reis met de elementen heb ik besloten een simpel toepasbaar 1-2-3 zelfgenezende reis te maken, die eenieder kan gebruiken om zichzelf te bevrijden van de vele programmeringen. Nieuwsgierig naar de volledige ontwakende reis van mijn bewustzijn, lees HIER dan verder.

​Liefs Qizenna

CONTACTFORMULIER & PAYPAL

Contact me

error: Content is protected !!