As one we walk this Earth together

Mijn reis

English translation
Mijn ontwakingsreis,

Al sinds mijn kindertijd voelde ik dat er iets in deze wereld niet klopte. Ik weet zeker dat ik niet de enige was. Ik had moeite om contact te maken met anderen. Wat de volwassenen me vertelden kwam vaak niet overeen met wat ik van binnen voelde. De enige “dingen” die ik echt als puur en waar heb ervaren, waren de natuur en dierenrijken. Ik kon gemakkelijk verbinding maken met het natuurlijke rijk, en daarom werd de natuur mijn veilige plek. Het eerste ontwaken dat de deur naar mijn ziel een beetje opende, beleefde ik in het jaar 1995. Het jaar ervoor las ik twee boeken, op blote voeten door Australië, een verhaal over de Aboriginals en de Celestijnse Belofte, een boek over energie, de natuurwetten en synchroniciteit. Na het lezen van deze twee boeken kwamen er twee vragen naar boven; “Wie ben ik werkelijk en wat kom ik hier doen?” Deze vragen creëerden een vonk van licht in mijn ziel, en energie kwam in beweging. Wat een droom activeerde, waarin ik mezelf ervaarde als een regenboogvlinder wezen van licht. Samen met vele andere vlinderlichtwezens vloog ik over een magisch bloemeneiland. Nu weet ik dat het mijn lichtfamilie en thuisplaneet Cassiopeia was. De volgende dag besloot ik mijn baan en huis op te zeggen en de droom van mijn vlinder familie te volgen. Ik ging naar het reisbureau in de stad en vroeg de vrouw achter de balie of er een eiland was dat bekend stond om haar bloemen schoonheid. Zelf was ze net terug uit Samos. Het Griekse eiland dat bekend staat als het bloemeneiland. In mijn hart wist ik dat ik daarheen moest, dus kocht ik een enkeltje naar Samos. Deze reis werd mijn eerste ervaring met synchroniciteit en de wereld van energie.

Tot het jaar 2012 heb ik verschillende mooie ontwakingsmomenten mogen meemaken. Vooral tijdens mijn natuurwandelingen, mijn reizen en terwijl ik in opleiding was voor Shiatsu therapeut. Ik wist dat mijn hart altijd de waarheid sprak, maar verder wist ik nog maar heel weinig. Het spel gespeeld door de duisteren in deze 3D Aarde matrix en in de 4e dimensie was mij nog onbekend. Onbewust wist ik wel iets, want als kind ervoer ik een heel eng 4e dimensionaal wezen ‘s nachts in mijn slaapkamer. Maar op dat moment begreep ik niet wat het was. En ik wist al iets van de leugens binnen het bankwezen, maar dat was het dan wel. Dus toen in 2012, de deur naar waarheid openging, haastte ik me door alle donkere konijnenholen van leugens en lagen van conditionering. Terwijl tegelijkertijd de herinneringen van mijn ziel naar boven kwamen. Mijn fysieke lichaam reageerde sterk op alle leugens en werd lange tijd ziek. Dus in 2012 begon mijn ontwakingsreis echt.

In 2012 werd ik nogal explosief wakker geschud. Mijn hoofd explodeerde in licht en ik schoot met een noodvaart uit mijn fysieke lichaam. Getransformeerd in een draak, bevond ik mij in een Draken dimensie. Al mijn verworven waarheden hielden ineens op te bestaan. En een reeks onverklaarbare ziektes volgden. Mijn leven in een lieflijk dorpje grenzend aan de kust van Moeder Oceaan, hield in 2012 op te bestaan. De nieuwe richting van mijn ziel zorgde ervoor dat ik mijn baan en huis verloor.

Sinds de “word wakker” explosie in 2012, was mijn lichaam ziek, bleven zielsherinneringen naar boven komen en in het voorbijgaande jaar moest ik twee keer verhuizen. De rechtszaken die ik meemaakte door het verlies van mijn huis, waren erg oneerlijk en daardoor energieverslindend. Bovendien ervoer mijn lichaam in datzelfde jaar twee miskramen. Dus je kunt je voorstellen dat ik eind 2012 fysiek uitgeput was. Maar godzijdank was er al een engel met geweldig nieuws onderweg. Een kennis van mijn nu ex-geliefde, was geïnteresseerd in een energieproject waar hij met zijn maten aan werkte. Hij vertelde ons dat hij een stuk grond in de Ardennen had gekocht, maar niet precies wist waarom. Hij voelde in zijn hart dat hij het moest kopen. Hij vroeg ons of we het wilden beheren, in ruil mochten we gratis in de caravan wonen. Zijn aanbod kwam op het perfecte moment.

De man die ons deze prachtige kans bracht, was niet zomaar iemand, ik kende hem en zijn vrouw uit een vorig leven. Er was karma tussen hem en mij. Daar kwam ik later achter. Weken voordat hij langskwam, had ik een visioen van een magische plek in het bos. Met twee prachtige meren. En wat denk je? Toen we daar aankwamen, was het precies zoals ik in mijn visioen had gezien. Ontwaken kan hard werken zijn, maar de magische en synchroniciteitsmomenten maken elke zielsstap die je moet zetten meer dan de moeite waard.

Ik kon eindelijk vrij ademen. Geen systeem meer, en geen zorgen meer voor anderen, nee, eindelijk rust en tijd voor mij. Dus in 2013 landden ik en mijn toenmalige geliefde in een caravan ergens midden in de Belgische Ardennen, weg van de mensheid. Synchroniciteit en oud karma hadden ons naar deze magische plek gebracht. Wij, als geliefden, hadden veel karma uit vorige levens op te lossen. Wat voor karma, was op dat moment niet duidelijk. In de jaren daarna kwamen deze karmische herinneringen naar de oppervlakte. Midden in het bos leven, was de perfecte plek om samen ons bestaand oud karma te belichten en te transformeren. En ons eigen individuele Zielenpad te laten floreren.

Iedere dag op avontuur met mijn honden door de bossen, urenlang mediteren, heerlijk schilderen, gewoon zijn wie ik wilde zijn in ieder moment. Mijn lichaam was nog steeds ziek en de herinneringen van mijn ziel bleven elkaar in hoog tempo opvolgen. De oorzaak van ieder ongemak in mijn fysieke lijf vond ik terug in trauma-ervaringen uit dit leven en vorige levens. De pijn had zich genesteld in mijn organen. Nieuwe manieren van genezen en eten werden wakker in me. De dag begon ik met mijn Moeder Aarde drankje, een shake van heerlijk wild kruid. Door gebrek aan geld, verdiepten we ons in bos eten. Heerlijke paddenstoelen en bosvruchten stonden op het dagelijks menu. Mijn lichaam was in een zwaar ontgiftingsproces, vanwege mijn vroegere jaren van het drinken en eten van giftige E-tjes en vitamine-arm voedsel uit de supermarkt. Ik versnelde het proces door veel gezuiverd water, vitamine C-poeder in hoge doses, macapoeder, zeoliet, vitaminesupplementen en veel puur voedsel in te nemen. Het lichaam werd blijer met de dag. Iedere keer als ik een trauma belichte, kwam er weer een verdwaald stukje van mijn ziel terug in mijn hart. Ik begon me steeds meer heel te voelen. Hierna werd slapend DNA geactiveerd, waardoor ik toegang kreeg tot “nieuwe” genezingswijzen en creatieve expressie vormen. Een aantal maanden ben ik bewust iedere dag “in gesprek” gegaan met het bewustzijn van mijn organen, vragend wat ze nodig hadden. Ieder orgaan had zijn eigen lichtsymbool, geometrie, beweging en klank frequentie nodig. Zo heb ik uiteindelijk al mijn organen 1 voor 1, kunnen resetten. Mijn lichaam voelde beter dan ooit daarvoor. En is hierna ook nooit meer ziek geweest.

Nieuwe zielsherinneringen bleven naar de oppervlakte komen. En de reis van mijn ziel begon met de dag duidelijker te worden, ik begon mij te beseffen dat Moeder Aarde en Spirit altijd in onze basisbehoeften voorzien. Synchroniciteit was elke dag aanwezig. Als het een tijdje weg was, keken mijn toenmalige partner en ik elkaar aan en zeiden: we zijn uit de flow. Alleen al door dat te zeggen, werden we ons bewust dat we met onze gedachten ergens in het verleden of in de toekomst waren. Terug naar het nu en de verbinding met de energie van synchroniciteit herstelde zich. Toen ik voor het eerst mezelf in een eerdere incarnatie het pad van duisternis zag bewandelen, kon ik dit leven en iedereen erin vergeven en omarmen. Niets is zwart of wit, we hebben allemaal wel eens het pad van duisternis bewandeld, in dit leven of in een vorig leven. Daarom heeft het veroordelen van een ander op een kleine of een grote manier, mijn leven voorgoed verlaten.

Mijn bewustzijn bleef zich verder verruimen en ik kreeg toegang tot nieuwe galactische zielsherinneringen. Zag in welk sterrenstelsel mijn essentie als eerste mocht incarneren in een prachtige regenboog vlinderachtige vorm van licht. Door de galactische herinneringen en reizen die volgden, ontdekte ik steeds meer. Hogere aspecten kwamen door om te integreren. Mijn ervaringen werden magischer en niet te verklaren. Mij realiserende dat ik eigenlijk niets weet.

Steeds als mijn perspectief weer veranderde en ik dacht weer iets te weten, bleek de dag erna dat het weer anders was. Ik beruste in niet weten en liet mijn negatief ego sterven. Ontwaken is namelijk een reis van een constante verandering in perceptie. Tijdens mijn reis van ontwaken werden mijn kunst, liedjes en verhalen schrijven een manier om de vele ervaringen te verankeren en los te laten. De natuur gaf me de verankering die nodig was om niet gek te worden. Want ontwaken uit al je lagen van conditionering, kunnen pijnlijke momenten met zich meebrengen. Jarenlange waarheden blijken ineens leugens te zijn. Tezamen met de herinneringen van je ziel, ja, dan voel je af en toe wel even een moment van gekte.

De dieren en natuur waren voor mij altijd een solide waarheid. Totdat ook deze waarheid onderuit werd gehaald. Gewoon gedurende de dag met ogen open, zag ik ineens lichtgevende roze dolfijnen zwemmen in de vijver, paars licht uit de nek van een vriend komen tijdens een genezing, gouden lichtballen werden me aangereikt en bomen veranderden naar licht. Ik zag mijzelf en het hele landschap veranderen naar wat leek, het niets te zijn, naar pure energie. Een tv-scherm uit de jaren tachtig die stoort. Daar leek het op. Alles leek ineens een illusie te zijn, de maan, de sterren, de natuur, alles, inclusief mijzelf. Maar er ontstond die dag een constante heldere verbinding tussen mijn Aardse zelf, mijn innerlijk kind en mijn hoogste energetisch vorm van zelf. Wat ik mijn hoogste licht noem. Ik begon de werelden achter de sluier waar te nemen, de werelden van licht en energie. Aspecten/gidsen/galactische familie begonnen vanuit hun enthousiasme steeds door te komen, ze wilde me graag wat vertellen, maar dit was voor nog teveel, het gaf me teveel onrust. Ik moet het klaarspelen hier op Aarde, dus op Aarde ben ik de baas. Ik besloot om mijn hoogste licht te vragen of zij voor ze wilde spreken en mij alleen in het Aardse wilde “storen” als het echt belangrijk was. Vanaf dat moment ontstond er een zalige rust met alleen af en toe belangrijke boodschappen.

Ik luisterde naar mijn hoogste licht en bleef zoveel mogelijk liefde en schoonheid delen. Het bos werd mijn thuis, elke dag urenlang genieten van de dieren en de natuur. De vele visioenen, dromen en ervaringen verankerde ik dagelijks in mijn kunstuitingen. Dit leidde tot kinderboeken, een website voor kinderen, kinderliedjes en vele kunstwerken. Ik heb vele inspiratie kaarten gemaakt van mijn kunst en van de vele foto’s van Gaia en Solaris, om het geheel te inspireren.

Op een gegeven moment begon mijn hoogste licht namen met mij te delen. En vertelde me dat het tijd was voor een zusterschap. Ik vulde de namen die doorkwamen in de zoekbalk van Facebook, en vertelde de vrouwen wat mijn Hoogste Licht me had verteld. Uit deze beweging is het Sisterhood Healing Oracle Deck ontstaan. Tijdens het maken van alle zielsportretten vonden er vele activeringen plaats voor zowel mij als voor mijn zussen. Dit was voor mij het begin van Quantum Healing. Afstand bleek ook een illusie. Tot op de dag van vandaag werken we nog steeds samen via de ethers. We leven allemaal ergens anders op de planeet, maar door het gecreëerde energetisch veld zijn we altijd verbonden. Voorbij ruimte en tijd.

Mijn relatie eindigde nogal explosief, wat ook weer met ons oude karma te maken had. We waren uit elkaar gegroeid. Het karma was getransformeerd. Onze frequenties begonnen te botsen. Het was voor mij tijd om weer tussen de mensen te gaan leven. Na 7 jaar diep zielduiken, was het alweer 2019. Tijd was voorbij gevlogen. In diezelfde periode werd mijn moeder ziek en ik besloot bij haar in te gaan wonen. Zo kon ik voor haar zorgen en stapsgewijs mijn leven in Nederland weer rustig opbouwen. Een eigen huisje voor mij en mijn honden. Inmiddels heb ik het huisje, maar helaas zonder twee van mijn honden zielenmaatjes. De overgang van altijd vrijheid in het bos, naar weer beperkte vrijheid en vaak aan de lijn, viel ze zwaar. Begrijp ik als geen ander. In het licht zijn ze nog vaak bij me en helpen ze me nog steeds. Gelukkig heb ik in het Aardse nog 1 hondenmaatje aan mijn zijde. Dieren en de natuur maken de reis op Aarde zoveel lichter en mooier. Het vele alleen zijn in de natuur in de voorgaande jaren, maakte dat het lastig bleek om weer de mensen wereld in te stappen. Ik gun mijzelf de tijd die nodig is. Want tijd is een illusie en alles is al aanwezig in dit moment. Mijn hoogste licht laat me nu bewegen richting een klanken cirkel en vanuit die beweging zien we wel wat er geboren wil worden.

Ik hoop dat ik je op je ontwakingsreis inspireer met de inhoud van mijn website, en als je een vraag hebt, een ontwerp of schilderij wilt, of je je geïnspireerd voelt om met mij op deze reis te creëren, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Mocht je na het lezen nieuwsgierig zijn geworden naar de verhalen van mijn vorige incarnaties en karma, lees hier dan verder.

Liefs Esther Qizenna

error: Content is protected !!
Copy link
Powered by Social Snap