QIZENSWORLD

Mijn reis

English translation

Al van kinds af aan heb ik het gevoel gehad dat er iets niet klopte in deze wereld. Ik weet zeker dat ik niet de enige was. Ik had moeite om contact te maken met anderen. Wat de volwassenen me vertelden kwam vaak niet overeen met wat ik vanbinnen voelde. De enige “dingen” die ik echt als puur en waar heb ervaren, waren de natuurlijke en dierlijke werelden. Ik kon gemakkelijk verbinding maken met deze rijken, en daarom werd de natuur mijn veilige plek. Het eerste ontwaken dat de deur naar mijn gouden broncentrum een beetje opende, ervoer ik in het jaar 1995. Een jaar eerder had ik twee boeken gelezen die me diep raakte, Barefoot through Australia, een verhaal over de Aboriginals en de Celestine Prophecy, een boek over energie, de natuurwetten en synchroniciteit. Na het lezen van deze twee boeken rezen er drie vragen; “Wie ben ik, wat voor spel zit ik in en waarom ben ik hier?”

Deze vragen activeerden een lichtvonk in mijn hart en energie begon te bewegen. Wat een droom activeerde waarin ik mezelf ervoer als een regenboogvlinderwezen van licht. Samen met vele andere vlinderlichtwezens vloog ik over een magisch bloemeneiland. Nu weet ik dat het mijn bron van binnen was, die mijn nieuwe richting belichtte. De volgende dag besloot ik mijn baan en huis op te geven en de droom van het vlinderwezen te volgen. Ik ging naar het reisbureau in de stad en vroeg de vrouw achter de balie of er een eiland was dat bekend stond om zijn bloemenpracht. Zelf was ze net terug van Samos. Het Griekse eiland dat bekend staat als het Bloemeneiland. In mijn hart wist ik dat ik daarheen moest, dus kocht ik een enkele reis naar Samos, en daar ging ik, op weg naar mijn eerste hartgeleide avontuur. Deze reis werd mijn eerste ervaring met synchroniciteit en leren over de wereld van energie. In het nu 2023, weet ik dat het de activering was van mijn matrixprogramma Athena. Mijn verblijf op het eiland Samos en de stad Athene was magisch en hartverscheurend tegelijk. Ik kwam weer terug in verbinding met mijn gevoel, hartbewustzijn en de mysticus in mij ontwaakte en tegelijkertijd werd ik twee keer gewelddadig verkracht. Dit was het programma Athena, wat aanwezig is in mijn achtste huis van de dood. Waterman. En het programma Nessus natuurlijk, verkrachting, geweld en moord, wat aanwezig is mijn 1e huis, mijn ascendant. Voor degenen die niet weten waar ik het over heb, je asteroïden kaart laat je zien welke programmeringen er aanwezig zijn in je systeem. Als je meer wilt weten, maak dan contact met mijn dierbare vriendin Lalita en laat haar jouw persoonlijke asteroïden programmering in kaart brengen. Je zal je hele leven erin weerspiegelt zien, wonderbaarlijk mooi.

Tot het jaar 2012 heb ik verschillende ontwakingsmomenten mogen meemaken. Vooral tijdens mijn natuurwandelingen, mijn reizen en tijdens mijn opleiding tot shiatsutherapeut. Ik wist dat mijn hart nooit ongelijk had, maar verder wist ik nog maar heel weinig. De holografische essentie van het 3D-aardematrix spel en de vele rabbit holes, waren mij nog onbekend. Ik wist wel iets, want als kind had ik een heel eng reptielachtig wezen in mijn kamer wat me ‘s nachts energetisch wilde verkrachten. Maar op dat moment begreep ik niet wat het was. En ik wist iets van de leugens binnen het banksysteem, maar dat was het dan ook wel. Dus toen in 2012 de deur naar het innerlijk pad van waarheid zich opende, ontdekte ik in sneltreinvaart de vele lagen van mind/trauma manipulatie en rabbit holes van leugens. Terwijl tegelijkertijd de herinneringen van vorige levens naar boven kwamen. Maar in 2013 kwam mijn ontwakingsreis pas echt in een stroomversnelling, met vele bizarre ervaringen gezien vanuit het NU, geschenken waren die me naar de vredige observerende staat van bewustzijn in mijn harmonische broncentrum hebben gebracht, levend vanuit 100% eigenliefde voor al wat is en dat ik ben, vandaag de dag.

In 2013 kwam er een reptilian shapeshifter op mijn pad, met de kracht van zijn hypnose verdween ik in zijn seksuele beweging waarbij deze reptilian/MK ultra man, een slangachtige iets via mijn yoni inbracht. Ik voelde letterlijk twee slangen binnenkomen via mijn voeten, ze samensmelten vanaf mijn yoni en bij aankomst in mijn hoofd, knalde mijn hoofd uit elkaar en bevond ik mij in een zwarte donkere ruimte, mijzelf en de reptilian ervarend als een geschaald bizar enge verschijning als draakwezen. In dit moment werd er een programma gemagnetiseerd en een experiment, wat uiteindelijk leidde tot het ziek worden van mijn organen. En een hele reeks aan bizarre ervaringen. Deze vals licht kundalini ervaring, zorgde ervoor dat ik mijn kroon chakra volledig opende in de dimensie van de reptilians en uit mijn lichaam ging, waardoor ik vatbaar werd voor alle New Age misleidingen die via het chakra systeem in ons bewustzijn holografisch geprojecteerd worden, om ons af te leiden en te misleiden. Door gebrek aan zelfvertrouwen, zelfliefde, behoefte aan gezien worden, bijzonder zijn en verlangen naar identiteit, blijven velen van ons, inclusief mijzelf voor lange tijd, het buiten onszelf zoeken, we denken een reis naar binnen te maken, maar we komen niet werkelijk thuis in ons lichaaminstrument, onze bron en hartsbewustzijn. Ons lichaam, daar waar het elementen systeem aanwezig is, waarmee we alle lagen in de programmeringen kunnen terugweven naar het nulpunt van eenheid, om zo alle programma’s te demagnetiseren en de innerlijke deur naar huis te openen, de leegte. Dat weet ik nu, toen nog niet natuurlijk.

Na deze reptilian ervaring, hielden mijn tot dusver verworven waarheden ineens geen stand meer. En een reeks onverklaarbare ziektes volgde. Terugkijkend weet ik nu, dat het de activering van het asteroïde programma Aesculapi was. Mijn leven in een lieflijk dorp nabij de oevers van de Oceaan hield op te bestaan in 2014. Mijn ziek worden, de nieuwe richting van mijn bron en het geactiveerde programma zorgden ervoor dat ik mijn baan en huis verloor.

Sinds de “word wakker” explosie in 2013, was mijn lichaam ziek, bleven er trauma ervaringen vanuit vorige levens en dit leven naar boven komen en in het voorbijgaande jaar moest ik twee keer verhuizen. De rechtszaken die ik meemaakte door het verlies van mijn huis, waren natuurlijk erg oneerlijk en daardoor energieverslindend. Bovendien ervoer mijn lichaam in datzelfde jaar twee miskramen. De foetussen waren nodig voor hun kweekprogramma, DNA-experimenten. De matrix is gek op experimenteren, zoals je weet. Je kunt je dus voorstellen dat ik in 2014 fysiek uitgeput was. Maar er was al een ziel met goed nieuws onderweg. Een kennis van mijn destijds geliefde was geïnteresseerd in een vrij energieproject waar hij met zijn maten aan werkte. Hij vertelde ons dat hij een stuk grond in de Ardennen had gekocht, maar niet precies wist waarom. Hij voelde dat hij het moest kopen. Hij vroeg ons of we het wilden beheren, zodat we gratis in de caravan konden wonen. Zijn aanbod kwam op het perfecte moment.

De man die ons deze geweldige kans aanreikte, was niet zomaar iemand, ik kende hem en zijn vrouw uit een “karmisch vorig leven”. In het nu weet ik dat deze vorige levens van zogenaamd “karma” bewust in de lagen van een programma zijn geplaatst, om ons af te leiden, te vertragen en het moeilijker te maken om het programma terug te weven naar het harmonische Broncentrum, waar het zijn magnetiserende kracht verliest. Het programma liet me zien dat er karma was tussen hem en mij. Ik was meerdere levens zijn slaaf geweest en hij had dus wat goed te maken. Weken voordat hij langskwam, had ik een visioen gehad van een magische plek in het bos. Met twee prachtige meren. En wat denk je? Toen we daar aankwamen, was het precies zoals ik in mijn visioen had gezien. Ontwaken kan hard werken zijn, maar de magische momenten maken elke zielen stap die je moet zetten om jezelf te bevrijden, de moeite waard.

In het bos kon ik eindelijk vrij ademen. Geen systeem meer, en niet meer voor anderen zorgen, nee, eindelijk rust en tijd voor mij. In 2014 landde ik en mijn toenmalige geliefde in een caravan ergens in het midden van de Belgische Ardennen, ver weg van de mensheid. Synchroniciteit en oud karma (programmeringen), hadden ons naar deze magische plek gebracht. Wij, als geliefden, hadden veel karma illusie programmeringen uit vorige levens om op te lossen. Wat, was op dat moment niet duidelijk. In de jaren daarna werd het helder. Midden in het bos zijn, was een geweldige plek om aan de programmeringen tussen ons te werken. En natuurlijk onze eigen individuele ontgrendeling en demagnetisering van de matrixprogrammering. Het belangrijkste voor mij was dat ik eindelijk de rust en ruimte had om te werken aan mijn gezondheid. Mijn zieke lijf wat maar niet wilde genezen. Ondanks de vele manieren die ik inzette, zoals shiatsu, kleur genezing, ademhaling, ondersteuning met vitamines en mineralen poeders, gezond eten etc.

Iedere dag mediteerde ik minstens 3 uur lang, riep de vele “hogere energieën” aan en verankerde ze in de hoop dat het het genezingsproces in gang zou zetten. Wat ik deed was mijn bronlicht laten aftappen en mijzelf verder verwijderen van mijn lichaam. Toen wist ik dat natuurlijk nog niet. Ik genoot van het contact met de galactische familie in de verschillende dimensies. Vele stemmen en beings kwamen door en vertelde me de meest waanzinnige dingen. Precies wat mijn spirituele ego wilde horen, LOL. Teveel ervaringen om allemaal te benoemen hier, maar zal er een aantal belichten.

Ik was een prinses in de dimensie van de Mantid beings. Had daar een man en ouders. Mijn man heb ik energetisch in die tijd mee gevreeën en het was hemels, waardoor ik niet meer verlangde naar het Aardse vrijen. Mijn zogenaamde moeder, de Koningin, kwam bij me om me op te halen voor een gezamenlijke missie in Den Haag. Het waren robotachtige insecten beings, die ik toen vanuit mijn geloof en liefde terugspiegelde naar mijzelf als liefdevol en magisch. Terugkijkend, tapten ze mijn bron energie af, dat was wat ze deden. Zo ook de engelachtige raad van 5 die ineens om mij heen stonden en mij vertelden dat ik de Nieuwe Aarde was. In dat moment kon ik mijn veld waarnemen als een soort computer moederbord gemaakt van licht. Ik kreeg van hun mijn groene zwaard van licht. Vervolgens sprak Moeder Aarde tot me en bevestigde dat ik de Nieuwe Aarde godin zou worden. Zo vloog mijn bewustzijn van dimensie naar dimensie. De verwarring werd met iedere nieuwe ervaring groter. Maar mijn spiritueel ego wat zo verlangde naar een identiteit en zich speciaal voelen, genoot ervan. Ik bevond mijzelf in “inneraarde” en werkte als een soort hogepriesteres in een kristallengrot, waar ik alle denkbare verschijningen van galactische beings die gewond waren, genas via mijn handen, licht en het water. Soort gelijke ervaringen kwamen voorbij in de “dimensies” van de Pleiades, Sirius etc. En zo zijn er nog meer van dit soort ervaringen als genezer. Tijdens weer een andere ervaring werd ik opgehaald door een klein schip en werd ik naar een lichtschool gebracht in een lichtstad, een fysiek zichtbaar lichtschip verscheen boven de caravan, waarbij ik fysiek in de caravan verlamd werd en waarnam dat ik aan mijn hart werd geopereerd in het schip. Natuurlijk dacht ik toen, dat het mijn galactische licht familie was. Ze kwamen me helpen. Nee, ze kwamen mijn proces vertragen en implanteerde een nieuw programma. Steeds weer voelde ik mij lichter worden, maar mijn organen wilde maar niet genezen. Op een dag zag ik het bos veranderen naar een scherm met alleen maar pixels en terwijl ik naar mijzelf in de spiegel keek zag ik mijzelf niet. Er was niets, helemaal niets. Ik kon mijzelf niet eens aanraken. Dit werd een belangrijk keerpunt. De bevestiging dat de Aarde in essentie holografisch is, gaf opluchting, maar tegelijkertijd dacht ik dat ik helemaal gek aan het worden was. En na al die zogenaamde genezende binnenkomende hogere licht en frequenties, zou er toch een verandering moeten ontstaan in mijn lichamelijke gezondheid? Ik besloot alles ooit geleerd en alles buiten mijzelf los te laten en mij alleen nog te verbinden met mijn eigen innerlijk gouden bronlicht, hartbewustzijn en lichaamsinstrument.

Mijn fysieke genezing begon na dit besluit. Met mijn ogen open nam ik een gouden orb waar, ik voelde in dat moment dat het mijn gouden licht was en dat ik het moest opnemen in mijn hart. Het versnipperde gouden bronlicht wat lange tijd buiten mijn fysieke lichaam had geleefd en los was geraakt van mijn harmonische bron kern. Ik was sinds de reptilian shapeshifter ervaring al uit mijn lichaam. Hierna besloot ik alleen nog in gesprek te gaan met mijn hartbewustzijn, bron en lichaam. Eindelijk werd ik eerlijk met mijzelf en doorzag ik wat er gebeurde, ik zocht het licht, de liefde, de bevestiging dat ik bijzonder was en alle wijsheid buiten mijzelf. Stelde mezelf helemaal open voor de New Age misleiding en doordat ik toen nog niet kon zien dat alles wat ik nodig had al in mij aanwezig was, als gouden bron wezen. Nu weet ik dat al die Galactische ervaringen, en zogenaamde licht verankeringen, er waren om mijn bronlicht af te tappen, de afgetapte licht brondeeltjes te scheiden van mijn lichaamsinstrument, waardoor mijn lichaam verzwakte en ik vele “ascentie symptomen” erbij ging ervaren. We gaan dieper naar binnen, niet hoger en naar buiten. Dit alles, zodat ik maar niet zou ontdekken dat de weg uit dit spel en de weg naar mijn innerlijke wijsheid, liefdesbron en genezing al in mijn lichaam aanwezig waren. Ze hebben me goed weten te misleiden, maar dankzij deze New Age misleiding ben ik nu waar ik ben. De 12 dimensies, zijn onderdeel van het gehijackte Matrix geheel, de Aarde is het centrum van dit spel. En ons lichaam is het instrument waar alles zich afspeelt, waar alle programmeringen aanwezig zijn. De hele New Age misleiding is er op gericht om je uit je lichaam te krijgen, zodat ze constant je bronlicht kunnen aftappen.

Ik begon te genezen, toen ik besloot alleen nog in gesprek te gaan met mijn bron, mijn lichaam en mijn hartbewustzijn. Ik vond de oorzaak van elk ongemak in mijn fysieke lichaam in trauma-ervaringen van deze reset en trauma ervaringen uit eerdere resets. De pijn van die geprogrammeerde trauma-ervaringen, hadden zich in mijn organen genesteld. Nieuwe manieren van genezen werden in mij wakker. Gedurende een aantal maanden begon ik bewust elke dag te ‘praten’ met het bewustzijn van mijn organen en vroeg het orgaan wat het nodig had. Elk orgaan had zijn eigen gouden licht bronsymbool, geometrie, beweging en geluidsfrequentie nodig. Op deze manier lukte het mij uiteindelijk om al mijn organen één voor één te resetten. Mijn lichaam voelde beter dan ooit tevoren. Gezuiverd, verankerd in harmonie en zelfliefde. Daarna ben ik nooit meer ziek geweest.

Vanaf dat moment begon mijn innerlijk lichamelijk onderzoek naar de essentie van het systeem van dit Matrix spel. Jaren later, is het mij volledig helder en deel ik het nu voor een ieder die resoneert. In de essentie is het eigenlijk heel simpel om programmeringen die actief zijn op te sporen en te demagnetiseren zodat een herhalende loop niet meer word geactiveerd. Al moet je wel bereid zijn, eerlijk naar jezelf te kijken en alle afscheidingen die je tegenkomt in de programmeringen, wat niets anders is dan gebrek aan zelfliefde, terug te weven naar de heelheid, die je in de essentie van je gouden bron al bent. En dat vereist werk en doorzettingsvermogen. Zonder 100% zelfliefde, volledige onthechting van identiteit en verlangens, kom je er niet. Deze zijn zeer belangrijk in het proces om thuis te komen in een constante staat van vredige harmonie. Maar een ieder kan het! Kom ook thuis in het heerlijke gevoel van onthechting in je leegte, daar waar de deur zich opend terug naar huis. Word alvast bekend met het gevoel van het niets, door deze reis naar de leegte, begeleid door mijn dierbare vriendin Lalita karoli, te beluisteren.

Sinds kort heb ik mijn eigen ervaren zelfgenezingstraject omgevormd tot een 3-stappen traject waar iedereen wat aan heeft. Je kunt het HIER downloaden. Ook deel ik mijn ervaringen, nieuwe ontdekkingen via mijn blog en YouTube-kanaal.

Ik hoop dat ik je op je ontwakingsreis inspireer met de inhoud van mijn website, en mocht je een vraag hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Liefs Esther Qizenna

error: Content is protected !!