As one we walk this Earth together

Welkom Zielenfamilie

Ik deel mijn zielsgaven met mijn zielsfamilie, als mijn Hoogste Licht een naam doorgeeft en me vertelt wat nodig is voor die ziel, in dat moment. Het enige wat ik ervoor terug vraag is een wederbelofte, dat je het pad van (zelf)liefde in je eigen natuurlijke ritme blijft volgen. Als ik mij af stem op zielenfamilie om een ​​Oracle Hoogste Licht-boodschap, een energetische sleutelactivering of een manifesterend Kunstwerk te delen, is dat altijd ten goede voor de gehele schepping. Als je het contactformulier invult, en mijn Hoogste Licht geeft jouw naam door om een ​​Hogere Boodschap, sleutel of manifesterende Kunstwerk met je te delen, zal het je bereiken in goddelijke timing. Zo niet, dan zijn de activatie sleutels die je nodig hebt al te vinden op mijn website. Veel activeringssleutels voor de expansie van je ziel, zijn te vinden op de volgende pagina’s; Oracle Readings, Mystical Oracle Cards, My Journey, Soul talk en Collective messages.

Waarom heb ik ervoor gekozen om mijn zielsgaven alleen te delen voor een wederbelofte dat je het pad van (zelf)liefde volgt?

Velen lijken de schepping van dienst te zijn, maar onthoud dat als hun aanbod gebaseerd is op commercie, dit in strijd is met de natuur.
Degenen die ijverig de schepping hebben gediend zonder verstrikt te raken in de commercie, zullen hun goede karma ontvangen, omdat ze echt toegewijd zijn aan de schepping en dat is wat het beste is voor de gehele schepping. Het delen van informatie kan voor sommigen een commerciële onderneming zijn en de ongelijkheid in stand houden. Het zou ook op een rechtvaardige manier kunnen gebeuren. Een manier die harmonie en gelijkheid schept. Voor wie nog commercie najaagt, word je bewust dat dit onderdeel is van de oude matrix. Het nieuwe vraagt om eenheid en geen ongelijkheid. Wees creatief en weet dat jouw nieuwe manier vrij van commercie al aanwezig is in de wijsheid van jouw ziel. Ik deel mijn zielsgaven commercie vrij omdat het leven mij geleerd heeft, dat ik er altijd op kan vertrouwen dat er in mijn basisbehoeftes word voorzien. Intenties geboren vanuit de liefde voor het grotere geheel, onze verbinding met de schepper en moeders rijk gevulde natuurrijken zijn er altijd om ons te helpen. Overvloed wordt geboren uit vertrouwen en kan je vinden in je Liefde voor alles wat is.

Wie weet, misschien worden onze Hoogste lichten binnenkort samengebracht en zo niet, dan is er een activeringssleutel voor je zielsexpansie te vinden op mijn website. De sleutel, die is bedoeld voor jou, zal een poort openen naar een zielenherinnering die nu klaar is om naar de oppervlakte van je bewustzijn te komen. Of de sleutel geeft je de helderheid en innerlijke kracht om een ​​pijnschaduw te transformeren naar de frequentie van acceptatie, vergeving, harmonie en LIEFDE.

Ik ben een andere jij, moge mijn delen je ontwakingsproces verlichten en je helpen op je reis terug naar zelfliefde, vertrouwen, harmonie en je opnieuw verbinden met je Hoogste Licht en alles wat is.

Veel liefs,

Qizenna Esther

error: Content is protected !!
Copy link
Powered by Social Snap