QIZENSWORLD

Gratis Element Sessies

Ik heb besloten om mijn zelfhelende reis, te transformeren naar een 3 stappen zelfgenezende elementen reis. Zodat iedereen die resoneert met de weg van de elementen, geheel zelf, zijn of haar disbalans/programmeringen terug kan weven naar het harmonisch broncentrum waar het zijn magnetiserende aantrekkingskracht van herhaling verliest. Rustend in de bron van de eenheid wat we al zijn. De 3 stappen zijn inclusief twee mp3 geleide Element reizen, die je gratis kunt downloaden. Voor wie mij nog niet kent, deze drie stappen reis is geboren uit mijn eigen ervaringen. In 2012 werd mijn lichaam en al haar organen ernstig ziek. Onbegrijpelijk voor de westerse geneeskunde, en ook via de natuurlijke geneeswijzen en mijn eigen pad van Shiatsu kon ik het ziek zijn niet omkeren. Totdat ik besloot alles ooit geleerd los te laten en te gaan zitten aan de waterkant in gesprek met mijn lichaam, liefdesbewustzijn en innerlijke bron. De genezing die ik zocht om mijn ziek zijn om te keren, was natuurlijk al in mij aanwezig. Alles is al in ons. Ik hoefde alleen maar te luisteren naar de taal van mijn lichaam en hart. Sinds ik alle programmeringen terug heb geweven naar mijn harmonisch broncentrum, zijn al mijn organen gezond. De herhaling van oude patronen magnetiseer ik niet meer. Alles is nu in vredige staat. Deze vredige staat wens ik iedereen toe. Na jarenlang de elementen reis fysiek te hebben gegeven aan anderen, is het nu tijd om ook dat los te laten. Want iedereen kan het zelf.

Er zit veel tijd en liefde in mijn onderstaande 3 stappen elementenreis. Als energie-uitwisseling wordt een vrijwillige donatie dan ook erg gewaardeerd. De donatie knop vind je onderaan deze pagina.

STAP 1: WELK ELEMENT PROGRAMMA IS NU GEMAGNETISEERD?

Download beneden deze tekst het Elementenoverzicht, waarmee je door eerlijk te kijken naar je huidige staat van emoties en lichamelijke ongemakken kunt vaststellen met welk element en de bijbehorende organen je NU aan de slag kunt. In dit Element en organen is een matrix programmering actief. Tijd om deze te demagnetiseren via het landschap van de Elementen. In het geval van het Vuur Element zijn er niet twee, maar vier organen waarmee je mag gaan werken. Stap 2, herhaal je dan niet twee keer, maar vier keer.

STAP 2: KLIMAAT HARMONISERING EN BRON ACTIVATIE IN ELEMENT

Voordat je onderstaande bron activatie reis gaat beluisteren, neem eerst een moment om in te voelen in beide organen. Beginnende met je vrouwelijke en daarna het mannelijke orgaan van het element waarmee je nu werkt. Deze 1e bron activatie reis beluister je dus twee keer.

Vrouwelijke orgaan – plaats je actieve rechterhand op het orgaan en linkerhand op je hartbewustzijn en voel hoe het klimaat is in het orgaan. Wat is het overheersende klimaat in het NU? (herhaal dit met het mannelijke orgaan)

Is het; hitte, koude, droogte/benauwdheid, vocht of verstilling?

Nu je dit weet, weet je ook welke elementen vinger je moet gebruiken tijdens het beluisteren van de stap 2 begeleide MP3 sessie.

Vuur hitte, brengt koude in evenwicht (DUIM)
Hout wind, brengt verstilling in evenwicht (WIJSVINGER)
Metaal droogte, brengt vocht in evenwicht (MIDDELVINGER)
Aarde vocht, brengt droogte/benauwdheid in evenwicht (RINGVINGER)
Water koude, brengt hitte in evenwicht (ROZE)

STAP 3: SCHEIDING TERUG WEVEN NAAR EENHEID

Tijdens deze 3e reis brengen we de scheiding in de man/vrouw/kind programmering aanwezig in het element, terug naar het broncentrum van eenheid waar je tijdens je 2e reis, de gouden alchemistische energiebeweging uit je bron hebt geactiveerd met je bron klank. We weven als het ware de scheiding terug naar je harmonisch bron centrum, waar het programma demagnetiseert en beschermd wordt door een stevige bron grenspilaar en een helder bron weten. Zolang je trouw blijft aan je brongrens en weten, is het programma gedemagnetiseerd. Ben je niet trouw aan je brongrens en negeer je je bronweten, valt de pilaar om en magnetiseer je weer een loop van herhaling. Je lichaamsinstrument en emotie zal het je laten weten, middels lichamelijke ongemakken of oude emoties die weer actief worden. Als je programma weer is gemagnetiseerd, herhaal dan de drie stappen van deze Elementen reis.

Contact me

error: Content is protected !!