Flow even met me mee, gaan we dieper of gaan we hoger?

Flow even met me mee, gaan we dieper of gaan we hoger?

English translation

Een vloeistof is een toestand van een materie zonder vaste vorm, het verandert makkelijk en neemt de vorm aan van het vat wat het belichaamd. Ons lichaam bestaat uit 70% water. Water is alles verbindend, het kosmische geheugen van al het bestaan. Het geheugen van water communiceert via ons elektromagnetisch systeem, onze botten. Waar moeten we ons dan mee verbinden om thuis te komen in de diepste essentie, frequenties en herinneringen van onze ware ziel?

Alle frequenties/dimensies leven in ons, en deze beleven we terwijl we onze reis diep naar binnen maken. Dus waarom moeten we dan hoger? Zijn het hogere licht, sferen en frequenties verankeren ook niet gewoon een zoveelste omgekeerde waarheid? Net zoals alle ingevoerde valse goden, engelen en geometrie die ons vastzet in deze gevangenis matrix illusie.

Het licht zijn we al, dat hoeven we toch niet ergens vandaan te halen? Via hogere lichtsferen te verankeren? Het enige wat we hoeven te doen is onszelf bevrijden van alle geprogrammeerde matrix lagen. We praten over zielen herinneringen, transformatie en flowen, zijn dat niet eigenschappen van het water? Activeren doen we zelf, want we zijn al het licht. En toch zouden we meer licht moeten verankeren? Voor wie? Voor de Aarde? Niet nodig, die red zich prima. Dus voor wie? De 1% en hun aanhang? Ik ervaar dat ik het licht altijd al ben geweest, het waren de vele valse lagen van de matrix programma’s die me blind maakten voor mijn eigen innerlijke pure zielenkracht, licht en schoonheid. Via mijn nulpunt, de leegte in mij waar het harmonisch centrum (de Aarde) rust, in het alles transformerende kosmische water, mocht ik mijn opgedane valse matrix lagen vormloos maken, mezelf steeds meer onthechten, waardoor er nieuwe innerlijke herinneringen (valse lagen en pure lagen) naar de oppervlakte kwamen.

En zo flowde ik via de vele valse licht lagen weer terug naar huis, me realiserende dat plasma, elektromagnetisch kosmisch water ook door mijn Aardse botten heen stroomt. Onze botten staan namelijk in verbinding met het water element en de emotie angst. Daarom ook hun vele angst programmeringen, hun manier om onze zielen water te verstoren. Na dit besef besloot ik in bewuste verbinding met mijn diepste zielen essentie, mijn ware zijn en herinnering door te geven aan mijn botten. De volgende ochtend kwam de herinnering in een flow beweging mijn bewustzijn binnen. De Flow van Water vertelde me via mijn botten de essentie van mijn ziel, ik leerde mijn unieke zielen frequentie/klank en geometrie. Deze klank en geometrie is onze ticket uit deze illusie, en volgens mijn is het centrum van mijn leegte, waar ik vormloos word en weer nieuwe vorm kan aannemen, de deur.

Neem tot je wat resoneert en laat de rest los. Want iedere reis is uniek en je kan alleen tot je nemen wat resoneert met je hart, want dat is wat je bewustzijn en ziel nu nodig heeft.

Liefdevolle klank,

Esh-Te-Sha

error: Content is protected !!