Reptilian slangetjes en eitjes

Reptilian slangetjes en eitjes

Degene die mij al een tijdje volgen op YouTube kennen onderstaand verhaal, ik heb in een video eerder gesproken over mijn ervaringen met reptilian shapeshifters en entiteiten. Mijn laatste video over dit onderwerp vind je beneden deze post. Nu kwam er vanmorgen via iemand door dat vele vrouwen zich bewust beginnen te worden van de energetische reptilian slangentjes/parasieten die ingebracht worden door een man die zeer bekend is bij de “wakker” Nederland community. Iets wat mij overkwam in 2013. Blijkbaar begint dit nu meer zichtbaar te worden voor vele vrouwen, wat logisch is, aangezien we tegen het einde van de reset zitten. Hoe meer angst en chaos ze kunnen verspreiden, des te beter voor hun. Onderstaand mijn antwoord wat ik vanmorgen teruggaf. Ik deel het even hier op mijn blog, omdat ik voel dat het helderheid zal geven voor meerdere vrouwen. Ik zal er ook nog een video over maken en ergens in januari maken Lalita en ik nog een Nessus deel 2 video, omdat het Nessus “tirannie voorspel” nu al begonnen is.

Mijn reactie;

Bij mij werd het slangetje/reptilian parasietje ingebracht, nadat ik eerst via zijn ogen en een shapeshift reeks werd gehypnotiseerd. Vervolgens lag ik ineens in bed met hem, waarna hij twee plekken op de binnenkant van mijn been aanraakte en via de clitoris met zijn mond/tong een slang/parasietje inbracht. Waarna er gevoelsmatig voor mij twee slangen via mijn voeten binnenkwamen, eenmaal aangekomen bij mijn yoni, werd het 1 slang. De slang schoot door naar mijn kruin, waarna mijn hoofd uit elkaar knalde en bevond ik mij ergens in een donkere ruimte, met de man in zijn ware gedaante, een mega grote reptilian draak en naar mijzelf kijkend was ik ook veranderd in een geschaalde draak. De volgende ochtend vertrok hij ijskoud zonder uitleg. Na deze ervaring ben ik doodziek geworden. Pas 7 jaar later begreep ik, het hoe en waarom en hoe het op te lossen.

Je vertelt dat de man in kwestie meerdere vrouwen bevrucht heeft, ook “mijn” shapeshifter/reptilian had vele vrouwen, na mijn ervaring ben ik een andere vrouw tegengekomen die hetzelfde had meegemaakt met hem. Zij kende weer andere vrouwen die ook hetzelfde met hem hadden meegemaakt. Deze reptilian shapeshifters doen dit, om de vanaf geboorte aanwezige energetische reptilian eitjes te bevruchten/activeren in de vrouw. Daar worden de vrouwen, die nog niet bewust zijn van de “wereld” waarin we leven voor gebruikt. Zo ook ik destijds in 2013. De slangetjes hechten/bevruchten de energetische reptilian eitjes aanwezig in de schaduwen van de nog actieve programmeringen, vanuit die schaduw kan een energetische entiteit geboren worden. Deze entiteiten leren van ons en reizen mee door onze ervaringen heen, ze gebruiken ons bronlicht en liefde om misleidende vormen aan te nemen, om ons zo langer in een loop van herhaling te houden. Vormen als engelen, galactische “lichtfamilie”, gedaantes van mensen die zijn overleden etc. Het zijn de entiteiten in ons die de illusie dimensie ervaringen projecteren. Die duurt voort, net zo lang totdat we de programmering/schaduw waarin en waarvan ze leven belicht hebben en naar ons demagnetiserende nulpunt hebben gebracht. Het niets. De plek in ons waar geen verleden, toekomst, verlangen, dromen, hechting aan verhalen en persoonlijkheden bestaan. De plek in ons waar we volledig onthecht zijn, het niets. Daar waar alles is, daar waar onze bron zich van Nu moment naar Nu moment kan ontvouwen, niet vanuit gedachtes, intenties en verlangens, nee vanuit vertrouwen en weten. Als we alle schaduwen in onszelf hebben belicht en naar het harmonische nulpunt hebben teruggeweven, en we houden weer 100% van ons zelf, kunnen we onszelf volledig onthechten en worden we niets. Een observerende bron wetende kracht, bewegend van nu moment naar nu moment. Zodra we weer niets zijn, wordt het leven in deze matrix makkelijk. Want de matrix waarin we leven heeft iets nodig om mee te kunnen werken. Het experiment waarin we zitten kan ons alleen manipuleren en activeren als we nog bewegen vanuit schaduwen, zoals angst, onzekerheid etc. Wat niets anders is dan gebrek aan zelfliefde. Eenmaal thuis in je bron van het niets, wat tevens de uitgang is uit dit ziekmakende experiment van licht en donker, verliest het reptilian kind/de entiteit zijn kracht en verandert het ook naar niets. Dus kun je jezelf bevrijden van deze reptielachtige energetische slangen, ja. Kom thuis in 100% zelfliefde en onthecht je van alles. Word de observerende wetende kracht bewegend vanuit alleen je eigen bron. Alles is al in jou!

error: Content is protected !!